saraerikacaroline

Snööö!

Kategori: Moments Like This

Middagen med flickorna var riktigt trevlig, kände mig dock lite översocial eftersom jag inte snackat om annat än fakturor och leveranser de senaste dagarna, vilket inte precis är mitt favoritämne. Efter vi hade ätit gick vi ut en sväng för att röra på oss innan vi gick hem till mig och fortsatte snacket där. Och vet ni vad vi upptäckte när vi kom ut från pizzerian? Det snöade!! Jag hoppas på att det är riktigt mycket snö imorgon på backen så det inte är lika mörkt när jag ska gå till kontoret imorgon vid halv 8. Snön gör ju allting så mycket ljusare och mysigare!
Nej, nu måste jag hoppa i säng. Var nyss tvungen att skicka hem brudarna eftersom jag tänkte lägga mig i någorlunda tid ikväll för igår blev det såklart inte en så tidig kväll som jag hade tänkt..

Nåja, godnatt med er! Vi får se imorgon om jag har drömt något mer spännande.
Puss!

Dreams about you

Kategori: Moments Like This

Antingen så har jag något fel eftersom jag sätter mig vid datan direkt när jag kommer hem, även fast jag har suttit vid datan hela dagen på jobbet. Eller så är jag helt normal för en stor del av "dagens ungdom" sitter ju vid datan 24-7. Enligt föräldrarna iallafall..
Snart ska jag gå ner på byn (hehe) och äta pizza med mina underbara vänner. Det sak bli skönt att bara sitta och surra ett tag och höra vad alla dom har haft för sig de senaste dagarna.

De senaste nätterna har jag drömt en hel del konstiga saker.. I förrgår natt drömde jag att pappa var dyngrak och att mina kompisar (minns inte vilka) nästan bar honom uppför en trappa. Jag köpte även två munkar för 5kr/st i samma dröm. Igår natt drömde jag att blondinbella (eh?!) satt och målade ett självporträtt och målade munnen större och större med rosa målarfärg tills den var gigantisk! Haha! Och inatt drömde jag att jag skulle på gympa med mamma men att jag sedan ångrade mig för att Elise m.fl. skulle spela en fotbollscup i stuguns sporthall som jag jättegärna ville se. (Konstigt egentligen eftersom gympan också brukar hålla till i sporthallen..) Jag vaknade imorse med jättedåligt samvete eftersom jag svek mamma för mina kompisar och i drömmen hade jag även fått ett sms av mamma där det stod någonting i stil med: Nu ska vi på gympa :D svettet ska rinna!
Haha va liksom!? Vart får man allt ifrån?
Har även drömt om en fin person som har lika fina ögon som Chris Brown, men det är inte lika konstigt..

Nu är det dags för käk! Puss på er!

Kort om dagen

Kategori: Moments Like This

Dagen på arbetet är avklarat och allt gick som en dans! Nu har jag hunnit hem, tittat på One Three Hill, gråtit en skvätt, ätit pizza och nu ska jag gå och byta om inför spinningen som börjar om 40 minuter. Efter det blir det hem igen, duscha, fika, prata i telefon, sova och drömma.



Har jag gjort någonting fel? Varför inte bara svara..

Tisdag förmiddag

Kategori: Moments Like This

Vad hinner man göra på en timme? Jo, äta lunch och vila en halvtimme kanske. Men om jag lägger mig i sängen kommer jag somna så det är inte värt det.. Klev upp kvart i 7 imorse efter en hel del konstiga drömmar som vanligt och ville ingenting hellre än att somna om. Men så fick jag syn på snön ( om så bara ett lager på 2mm, men ändå) och fick världens eneggi och blev på jättebra humör. Bara för några dagar sedan sa jag att inte inte ville ha vinter än men jag säger som han på felix ketchup-reklamen, "man kan väl ångra sig"!

Nu ska jag nog ta och kila ner på jobbet igen och röra på benen lite innan det är dags för ytterligare fyra timma på en stol. Ha det super bra! Kramis!

Wiho, snart är det jul.. snart om ett litet tag iallafall..!

Wiho, om en och en halv månad är det snart jul..!

Money, money, money

Kategori: Moments Like This

Yeah, jag överlevde min första dag på "jobbet". Idag satt jag åtta timmar på ett kontor och skrev en massa kontrakt och fakturor, och fattade helt enkelt inte ett dugg  av vad jag gjorde..!  Men så länge jag får betalt för det så tänker jag inte klaga. Nu är mitt huvud överhettat av information så jag tror att jag ska ta och gå ut en sväng eller kanske bara slappa framför tv:n? Det lät mindre ansträngande, men det visar sig såsmåning om vad det blir.

Nepp, dags att vila ögonen från datan ett tag för imorgon blir det ytterligare åtta timmar framför "dumburken" som mamma kallar det. (Det innefattar både TV:n och datan).



Det är inte pengarna som gör mig lycklig, det är du..

Söndag med svinet och grisen

Kategori: Moments Like This

Den här dagen har jag spenderat med Elise. Vi vaknade ganska sent, vred tillbaka klockan en timme och gick och åt lunch. Efter det gick vi ut på en lång-promenad i det fina vädret, sjöng julsånger och pratade om ditt och datt. När vi kom hem tog vi fram lite fika och tittade på Sex and the city filmen och bara tog det lugnt.
Nu ska jag strax gå ner till Elise igen, gick bara hem en sväng och åt. Men det blir en tidig kväll för mig ikväll för imorgon klockan 08.00 ska jag befinna mig på Jämtlamells kontor där jag ska jobba denna vecka. jag är inte säker på att det kommer bli speciellt roligt, men vad gör man inte för pengar?

Nu är det dags för mig att kila ner till Elise! Pusspuss på er!

Twister!



Twister med brudarna igår kväll!

Twister med the bruds

Kategori: Moments Like This

Igår kväll blev det mycket mys och musik hemma hos Elise. Josefine, Sandra, jag och Elise åt en hel del kakor så på slutet av kvällen mådde jag inte helt bra.. Men förutom att svulla kakor spelade vi twister också! Det var riktigt roligt och självklart fick vi oss ett gott skratt, speciellt av min och Sandra fina doggy style, haha! Bilder kommer senare om jag orkar ladda upp dom.

Nu ska jag och Elise gå ut i det fina vädret för en prommenad. Ses och hörs!

Förresten, visst är det härligt med en extra timme! Puss

La de swinge

Kategori: Moments Like This

Idag har det gått två månader sedan jag började på Wargen i min underbara klass och det hade vi tänkt att fira med en fika på stan. Dessvärre var det bara jag, Josefine, Minna och Sabina som kunde komma.. Menmen det var riktigt mysigt ändå! Vi kom in klockan två med bussen och åkte hem klockan fyra så det blev en snabbvisit i stan idag. Dels för att det inte går någon fler buss hem efter fyra (på en lördag, fy fan!) och dels för att jag skulle vara lite snäll mot mamma och komma hem idag eftersom jag enligt henne ränner omkring hela dagarna och nätterna, vilket är sant i och för sig.. Plus att jag rev ner en blomkruka alldeles innan jag åkte till stan vilket inte gjorde henne på bättre humör om man säger så. Jag blev lite stressad för allt hände på en och samma gång! Jag höll just på att skriva sms också ringde hemtelefonen. Mamma stod utanför fönstret och tvättade bilen så jag öppnade fönstret och gav henne telefonen (det var pappa som ville prata med henne) och sekunden senare låg det en blomkruka och en hel del jord utspritt på golvet. Jag hann inte ens reagera över olyckan innan äggklockan i köket pep och visade att kakan i ugnen var klar. Så ja, jag blev rätt stressad, plus att min buss gick om ca 20 minuter och jag hade inte ens på mig de kläder jag skulle ha!
Det som också gjorde mamma irriterad var att jag glömde stänga fönstret, opps!!

Sminka mig hann jag inte heller göra så jag passade på att dra på mig lite mascara på vägen ner till bussen.

Nu är det snart dags för middag och efter det blir det en kväll med brudarna, och förhoppningsvis lite kakor!

Jag och Josse på midsommar 08

Caroline- la de swinge

Sugen på choklad!

Kategori: Moments Like This

Ni kanske tycker att jag inte har gjort någonting annat ikväll än att blogga, men då har ni fel! Jag har faktiskt tittat på tv, ätit sallad, nachos, nötter och sån där gegga av o'boy pulver och några droppar mjölk. När jag var lite gjorde jag alltid lite sånt när jag kom hem från skolan, men innin mamma kom hem eftersom hon inte tyckte om att jag åt sånt. Jag, min syster och hennes bästis brukade titta på förhäxad på tv:n varje kväll och äta sånt också vilket jag tyckte var jättemysigt! Jag är ganska säker på att dom inte tyckte att det var lika kul med mig i släptåg vad de än gjorde, men såklart att man ser upp till sin syster. Det jobbigaste för dem var nog att de alltid var tvungen att berätta vad programmet handlade om när det blev reklam eftersom jag inte kunde läsa på den tiden och hade lagrat upp med en hel del frågor som jag förväntade mig at få svar på.
Iallafall så var jag bara tvungen att röra ihop lite gegga, för jag var såå sugen på choklad.
(Elise missuppfatta inte nu, haha!)


Förresten så kan Idol lägga ner nu när Loulou åkte ut. Sveriges befolkning har ingen koll på hur en stjärna låter!

Dags att göra lite mer nachos, det är ju trots allt fredag! pusspuss

Idol-kväll

Kategori: Moments Like This

Jag håller fast vid (den kanske lite omoderna) trenden att titta på idol på fredagskvällen. Iallafall den här fredagen. Medan en hel del kompisar är i stan och festar och umgås ligger jag hemma i sängen och knaprar på nötter och tittar på tv istället. Just idag finns det inget som lockar mer än det faktiskt. Kanske att ha någon att titta på idol med och kommentera finalisternas framträdanden... men annars är jag nöjd!

Opps, nu är det slut på pausen! Hejhopp!

Vad vore året utan högtider och födelsedagar?

Kategori: Moments Like This

Imorgon har vi gått i skolan i två månader vilket innebär att det ska firas med några i klassen. Det kanske blir en mysig fika på stan eller någonting liknande, vad vet jag. Om vi istället tänker två månader framåt vad får vi då om inte självaste julafton!! Fastän jag inte vill ha vinter riktigt än så måste jag ändå erkänna att jag längtar lite till julen. Egentligen är det inte själva julafton jag längtar till utan mer den hysteriska julshoppingen när stan är smockfull av folk som letar efter presenter i sista minuten. Stämningen är bara så härlig just då!
Menmen, än är det inte jul och det är en hel del som kommer att hända innan det. T.ex. är det Halloween nästa helg som är en högtid som jag gillar riktigt mycket. Har bara inte kommit på vad jag ska göra så jag är öppen för olika förslag! Jag kommer ihåg när jag brukade gå på halloween disco när jag var liten. Man fick sminka sig hur som helst utan att någon kommenterade hur konstig man såg ut, för det var ju det som var själva meningen med det hela.
Hur som helst, vi får inte glömma att Josefinaste fyller år den 17 november vilket är något som också måste firas på något vis, för det är ju inte varje dag man får uppleva en sweet 16!

Nu är det dags för mig att sticka ut på en liten walk med vovven. Sen får vi se vad kvällen bjuder på i lilla Stugun.
Trevlig kväll så länge!

Änglar utan vingar

Kategori: Moments Like This

Man kan aldrig få för mycket av kärlek eller komplimanger! Tyvärr är det för få som verkligen vågar berätta för en person hur mycket han eller hon betyder, men varför inte säga något innan det är för sent? Lita på er själva och säg hur ni känner. Det kan betyda mer än något annat att få höra att man är älskad just för den man är.
Jag älskar alla mina vänner! Både de jag umgås med varje dag och de jag har tappat kontakten med. Ville bara få det här sagt innan jag går och lägger mig så att jag kan sova med gott samvete. Jag hoppas att ni tar åt er!


Till alla mina släktingar och vänner: Ni betyder mest, det är ni som får mig att må så bra som jag gör varje dag!



Godnatt, puss

Sten som sten

Kategori: Moments Like This

Idag tog jag inte fel på tiden iallafall.. Upp klockan 06.00 för att åka till skolan för att nästan på en gång åka vidare med klassen till Lockne på studieresa. Vi spenderade ca två timmar med att titta på en massa stenar av olika slag och visst var väl det spännande antar jag.. Det jag vet om stenar är i princip att dom är riktigt hårda och att det antagligen är därifrån uttrycket "stenhård" kommer. Men ingen med det här studiebesöket var nog att jag skulle lära mig lite mer om stenar men det kan jag inte lova att jag gjorde.
Resan till Lockne och 45 minuter geografi var det enda vi gjorde idag innan vi slutade vid kvart över ett och sedan bar det av ner på stan för att köpa hårspray. Jag och några av spoof-brudarna gick även på karamell lagret där några köpte godis, några köpte tuggummi och andra köpte ingenting.
Dagens stora minus går till tuggummin som inte behåller smaken längre än tio sekunder!! Men för att se saken från den ljusa sidan så kostade det endast 2kr + att tuggummit var så stort att jag knappt orkade tugga det mer än tio sekunder så jag hade nog spottat ut et hur som helst!

Snart ska jag dra iväg på boxning med Josefine och ta ut min ilska på mitsarna (kuddarna man slår på alltså). Fast ärligt talat så är jag inte så säker på att jag har så mycket ilska i mig just nu.. Hur som helst, mitshållaren (som idag är Josefine) får akta sig noga ändå haha!



(Jag gillar löv som snöar)


See you later!

Kurs om självförsvar!

Kategori: Moments Like This

Snacka om timing! Idag när jag skulle åka hem med bussen 16.20 fick jag just syn på bussen när den lämnade busstationen. Jag övervägde mellan att stanna kvar i stan en timme och ta bussen 17.20 istället eller att springa upp till stuguvägen och ta bussen därifrån. Ja, det blev iallafall det sistnämda. Hela tiden medan jag sprang som en idiot med väskan i ena handen och en trave med skolböcker i andra hoppades jag innerligt att ingen som vet vem jag är ser mig. När jag kom så jag såg storkyrkan såg jag att bussen kom i rondellen och tänkte då att det inte var någon mening att ens försöka hinna med den. Men eftersom att klockan var över fyra innebär det också att de flesta människor är påväg hem från sina arbeten vilket gjorde att bussen fick stanna vid rondellen. Det var då jag såg min chans att hinna med så jag spang för allt jag hade, över vägen och upp längs stuguvägen mot busshållsplatsen där. När jag var ca 15 meter ifrån skylten slängde jag en blick över axeln och såg att bussen befann sig fyra meter bakom mig. Jag flaxade som en galning med armarna så att bussen skulle stanna, och det gjorde den! Anfådd som efter en intervallträning uppför Mount Everest kom jag in i bussen och slog mig ner bredvid en 58-årig man (hans ålder fick jag reda på under hemfärden).

Under mina fem mil hem hann vi prata om skola, mannens arbete och familj, Kung Fu, självförsvar, framtidens jobb m.m.
Han höll tydligen på med ett projekt som gick ut på att få unga kvinnor att lära sig självförsvar. Det ska hållas en krus under fyra veckor (4 ggr / vecka om jag inte minns fel) där unga kvinnor har chansen att lära sig att spöa äckelgubbar! Eller det var inte precis så han sa, men jag tolkar det på mitt vis. Hur som helst, någon som är intresserad? Jag fick nämligen i uppgift att försöka få med så många som möjligt på den här kursen så jag önskar mig själv lycka till. Det värsta är att det sista mannen sa innan jag steg av bussen var: Jag vet att du kommer få ihop folk till det här! De lyssnar hellre på dig än en gammal gubbe som mig.
Så kom igen nu, jag vill ju inte vara sämre än en gamling! Jag tror förresten att det kan vara rätt kul att lära sig självförsvar så säg till mig om ni är intresserade.

För att göra det här inlägget ännu längre så lan jag berätta om min härliga morgon också!
Jag vaknade av väckarklockan tio i sex och det sista jag ville var att stiga upp. Men efter några sekunder var jag ändå uppe på benen. På med kläderna, parfym, upp med håret, titta på schemat... Faan! Jag börjar inte förän kvart i 12 på onsdagar!! Jaha tänkte jag (som hunnit bli pigg redan) vad ska jag göra nu då? Plugga? Äta frukost? Smsa Josse och höra så att jag inte tagit fel på dag? Det slutade iallafall med att jag kröp ner i sängen igen och vaknade efter två timmar av att mamma kom inrusande i rummet och utbrast: Men Caroline! Du måste ju på skolan!
Jag svarade yrvaket: Äru senil eller? Jag har sovmorgon på onsdagar..


Men imorgon däremot har jag inte sovmorgon så då är det bara att stiga upp vid sex för att hinna med bussen (aldrig att jag jagar bussen sju på morgonen om jag skulle missa den!) Så godnatt och sov gott, imorgon blir det en spännande dag! Pusss!

Zzzzzzzzzzzombie

Kategori: Moments Like This

Idag är nog det dag då jag somnat på skolan flest gånger under en och samma dag. Först satt jag och Sabina som två zombies på geografin och försökte hålla oss vaken medan vi såg på en film om.. ja, geografi antar jag. Kommer inte ihåg så mycket eftersom jag blundade större delen av filmen. Även på matten när våran lärare skulle ha genomgång på tavlan i år och dar kände jag att huvudet nickade till några gånger. Vart är sängen när jag behöver den?!

På lunchrasten idag roade sig jag och några härliga själar från klassen oss med att klia oss på/under näsan beroende på vem som gick förbi våra granskande blickar. Ja, ni som var där fattar vad jag menar!

Nu sitter jag och skriver på mitt 'Skolminne som ska vara inlämnat imorgon. Det är som det låter, ett minne från skolan som vi ska skriva som en liten berättelse eller något liknande. Jag skriver om min klassresa till Kroatien med min förra klass om när vi gick vilse uppe i berget och inte hittade hem förän efter flera timmar. Vi hann både gå runt ett stort jävla berg, få skavsår mellan tårna, törsta ihjäl (nästan iallafall) samt på något vis hamna mitt på en nudiststrand med en massa feta, nakna gubbar. Usch, blä och fy!
Vi hade ren tur som överlevde, haha!

Nu måste jag avsluta mitt skolminne och sedan göra franskaläxa innan jag kan krypa ner i duntäcket. Måste skärpa mig med sömnen om jag ska klara av att hålla mig vaken på dagarna!

Puss och Godnatt

Myskväll

Kategori: Moments Like This

Snart är det dags för middag med familjen! Efter det ska jag, Rebecca och Josefine till badhuset och simma lite. Josefine och jag måste öva på att dyka lite innan vi ska ha bad på idrotten nästa vecka.
Senare ikväll blir det troligtvis mys i soffan med något gott att äta, det var riktigt länge sedan jag hade tid att bara sitta och slappa sorgligt nog! Hela den här veckan har bestått av plugg, uppsattsskrivning och prov så jag är riktigt slut av alla krav och måsten.

Nu ska jag äta middag och sen är det dags för en riktig myskväll! Trevlig helg!

Ett kort inlägg

Kategori: Moments Like This

Nu ska jag skynda mig ner till Elise för att plugga. Vanligtvis brukar det inte blir så mycket plugg när man är två som ska plugga, men nu har vi verkligen bestämt oss! Oekj, det här blev väääldigt kort, men jag måste skynda mig nu så något blir gjort.

// Caroline

Först min mat och sen min säng!

Kategori: Moments Like This

Nu är klockan snart halv 2 och jag har knappt lyft ett finger idag. Jag vaknade pigg och glad för ungefär två timmar sedan och det jag har hunnit med är att lagat en brunch bestående av omelett (typ det enda jag kan göra utan recept), tittat på reprisen av Idol och suttit vid datan. Men, jag laddar bara upp inför några timmars plugg och efter det blir det spinning. Någon nytta måste jag väl ändå göra!

Igår kväll efter att Linnéa och Maria hade somnat fick jag först besök av Elise och sedan kom ett gäng hungriga killar som kom och lensade mitt skafferi. Tydligen blev alla jättetrötta efter fikat för kvällen slutade iallafall med fem pers i min säng och inte förän vid 04.00 begav de sig hem. Då kändes det riktigt lyxigt att ha hela sängen för sig själv!

Nu är det dags för läxa innan hela dagen är förbi! Ha en trevlig söndag!

Bio i soffan eller i salongen?

Kategori: Moments Like This

Patrik 1,5! Så heter filmen som jag och Rebecca såg igår på bio. Den var riktigt rolig men jag skulle inte rekommendera den för killar som är lite känsliga för homosexuella, inklusive deras myskvällar.. Jag och Rebeca fick oss ett gott skratt några gånger iallafall, sen att Patrik i filmen var lite småsöt var såklart ett plus ;)

Innan bion åt vi på Max, som btw gör dom godaste hamburgarna, och efter det gick vi in till centrum för att vänta på att bion skulle börja. För att fördröja tiden gick vi på hemköp och köpte varsin kladdkaka och kaffe latte, supergott!

Nu sitter jag hemma i Stugun och lyssnar på musik medan jag väntar på att mamma och pappa ska åka bort, för då ska jag, Linnéa och Maria ha bio framför TV:n med popcorn och dricka! Man behöver inte alltid lägga ut 85 kr för att gå på en bra bio. Ta en bra film, popcorn, släck lamporna och ha volymen på max så kan du ha bio i soffan hemma. Det som är positivt är att man kan mysa ner sig i en massa kuddar och filtar och att man kan pausa filmen när som helst för pinkpaus eller påfyllning av popcorn mm. Minst lika mysigt som att gå på bio i en riktig biosalong!

Ha en riktigt trevlig kväll!



Bio-kväll med mina små troll, Maria och Linnéa

John Blund tar inte hänsyn till plugg..

Kategori: Moments Like This

Usch vad trött jag är! Kom just hem från stan efter att ha ätit på Max efter skolan. Måste säga att Max gör dom godaste hamburgarna, känns mycket frächare om man jämför med Mc Donalds iallafall. Idag bestämde jag mig för att välja en liiite nyttigare variant så jag tog en nyckelhåls-märkt hamburgare och fruktsallad istället för strips ;) Riktigt gott! Men det gjorde jag endast för att jag snart ska gå och äta kladdkaka istället haha! Det gäller att prioritera!

Hur som helst! Nu måste jag gå och plugga till Nk-provet som vi har imorgon. Det kan verkligen behövas eftersom det känns som att jag inte kan ens hälften.. Aja om inte annat får jag väl plugga på natten, för det är ju så det slutar för det mesta vad det gäller mig. Tyvärr så¨börjar jag 08.15 imorgon så jag lär nog se ut som ett lik!

Nej, dags för plugg, lika bra att få det gjort! Hej så länge!

Spinning på schemat

Kategori: Moments Like This

Jag överlevde!! Ikväll var jag på spinning för första gången på kanske ett halvår, och det är riktigt skönt att börja komma igång igen med det för spinning är faktiskt riktigt skönt! Eller ja, efteråt iallafall! När jag väl sitter där på cykeln och trampar som en annan galning börjar jag fundera på varför jag utsätter mig själv för denna tortyr?! Men när det är dags för nästa spinningpass kommer jag ändå bara ihåg hur härligt det kändes efteråt så jag hoppar glatt upp på cyklen igen. Efter några låtar börjar jag än en gång att fundera hur det kommer sig att jag sitter här igen..
Hur som helst så borde ni prova spinning för det är en härlig, för att inte glömma jobbig, träningsform!

Nu ska jag packa väskan för imorgon är det basket på idrotten, även det är en rolig sport!

Godnatt sötnosar!

Plugg!

Kategori: Moments Like This

Plugg, plugg och åter plugg! Försöker förstå mig på regeringen, riksdagen, motioner mm. och fast vi har suttit i flera veckor i rad nu och antecknat som några galningar på samhällslektionerna så fastnar det bara på papperet men inte i mitt huvud (där det är meningen att det ska fastna). Måste också plugga naturvetenskap och matte eftersom vi har prov i veckan, plus att jag ska läsa några kapitel ur boken vi läser på engelskan. Man blir en aning matt bara av att tänka på allt som ska göras, men eftersom jag och Sabina har blivit så positiva (vi har varit det i en dag nu iallafall) så ska vi vara glada att vi ens får gå i skolan och samla på oss lite allmänbildning, det kan juverkligen behövas vad det gäller mig. Dessutom träffar man en massa trevligt folk hela dagarna och jag kan inte heller komma på någonting bättre att göra om jag skulle sitta hemma hela dagarna.

Förresten! Idag har det skett ett under: Göran (min klassföreståndare) har klippt sig och skippat sitt snygga hårband! Jag trodde aldrig att jag skulle få se han utan det, men jag hade tydligen fel.. Haha!

Nu ska jag ta mig an berget av plugg för det tycks inte försvinna hur mycket jag än önskar. Men för att göra det hela lite mysigare ska jag ta med mig lite nötter och kura ner mig i massa kuddar och börja läsa boken.

Varje dag möter man ett nytt leende, som klassens poet Sabina så fint sa idag! Ha en trevlig kväll!

Middag med familjen är lyx!

Kategori: Moments Like This

Igår klagade jag på att jag var jättemätt och idag måste jag få klaga på att jag är superhungrig (Det är inte måndag än)! Jag och pappa håller på att göra mat tills mamma och Fredrik kommer hem. Vi gjorde ungsbakad lax på spenatbädd med parmesanost, som det så fint heter. Det är riktigt gott!

När jag ändå pratar om man kan jag tillägga några ord: När jag äter ute på restaurang känns allt så festligt med maten serverad (riktigt god för den delen), härlig musik i bakgrunden och mysig stämning. Visst om man gör det någon gång ibland så är det jättemysigt, men att komma hem efter en lång vecka och få äta god middag tillsammans med familjen slår inte restaurangernas lyx!

Förutom att äta mat ska jag också lägga mig i badet en stund efter maten med en ansiktsmask och hårinpackning. Nu när jag väl har tid ska jag ta chansen att slappa!

Opps nu ropar pappa att jag ska göra sallad.. Hejhopp!

Positiv vs. Negativ

Kategori: Moments Like This

Kom just på en sak.. Från och med på måndag när jag vaknar ska jag försöka se allt från den ljusa sidan (med få undantag). Tisdagar på skolan är ett undantag för jag kan tyvärr inte se så mycket positivt i dessa dagar. Fast i och för sig (sitter de orden ihop?aja..) så lär man sig en hel del eftersom tisdagarna är så långa! Det är positivt!
Jag och Minna hade en liten uppvärmning i fredags efter skolan då vi försökte få det regninga vädret till någonting positivt. Det är rätt mysigt med regn och håret blir inte elektriskt när det är blött, det är också positivt!

Tanken med att jag skrev det här på bloggen är för att nu har jag några vittnen som läst detta, vilket betyder att jag verkligen måste försöka klara det! Folk ser allting för negativt, inklusive mig, speciellt på hösten och det är väl därför det kallas "höstdepprision"?

NU ska jag sova, jag lovar.. Godnatt!

Det beror inte på vädret, utan fantasin!

Kategori: Moments Like This

Åh vad mätt jag är! Jag kunde inte ens gå och prata i telefonen samtidigt, det var alldeles för ansträngande haha! Anledningen till detta handikapp är att jag var på middag hos min moster och efter det gick jag till Josefine där vi tittade på TV, åt chips och pratade. Vi bestämde oss för att bara ta det lugnt ikväll eftersom båda två var i stan igår och flängde omkring, plus att jag har min sista match imorgon så jag tänkte snart gå och lägga mig för att vara riktigt utvilad. Dessvärre har jag hört att det ska vara "snöstorm" imorgon vilket inte känns så kul..

Apropå vädret.. Jag sitter och pratar med en person om just det. Vi kom fram till att eftersom detta kalla och tråkiga väder verkar hålla i sig ett tag till ska man utnyttja det till någonting mysigt istället för att bara sitta inne och deppa. Kanske titta på en bra film, äta något gott, tända ljus, spela spel? Det finns en hel del att göra inomhus ändå. Men en viktig sak för att det ska kunna bli riktigt roligt: umgås med en bra kompis så spelar det egentligen ingen roll vad ni gör, det blir garanterat roligt ändå! Jag kan tillägga att jag och Rebecca är bäst på att göra tråkiga dagar till dagar då vi inte ens kan sluta skratta, eller hur Rebecca? Vi brukar spela kryckhockey med snusdosor, spela barngeni (vi är värdelös på det), bygga pussel med flera tusen bitar, gråta till riktigt bra filmer m.m.

Nu måste jag göra mig iordning för natten, sov gott hörrni!

Måste bara tillägga att fredagen var riktigt rolig, kul att träffa lite nytt folk också! Puss

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram..?

Kategori: Moments Like This

Halloj!

Den här dagen har varit riktigt skön! Hade tre lektioner på skolan och sen slutade jag vid kvart över ett. Efter det gjorde jag Johanna sällskap innan hon skulle på RIÖ så vi satt i Lyan en stund och pratade, trevligt trevligt! :)
När Johanna gått på RIÖ gick jag och mötte Min Mama på stan för en middag på blablabla Wok (ni vet vad jag menar). Jag tror att jag åt för halva Sverige, och det fick jag igen på träningen sedan.. Ikväll hade mitt lag nämligen våran sista träning för säsongen. Om jag hade lagt mig på mage hade jag nog rullat fram snabbare än bollen, så mätt var jag, haha! Det ska iallafall bli skönt med ett uppehåll eftersom säsongen har varit så lång (kommer inte ens ihåg när vi började, så längesen var det!). Vi har iallafall en match kvar mot ÖDFF B på söndag men sen är det helt slut med fotbollen ett tag.

Jag funderar faktiskt på att börja dansa en gång i veckan.. Jag har alltid tyckt om dans och musik men tidigare har jag inte haft tid. Men det finns ett problem, och det är STORT! Jag är nämligen så otroligt ovig att jag inte ens får upp benet i 90 grader utan att böja "stödbenet". Hur dum kommer jag inte då känna mig, på en skala, om alla andra kan gå ner i split och spagat och jag inte ens kan lyfta ett ben!? Aja vi får se hur det blir med det, vill man så kan man!


Nu ska jag gå och ta mig en dusch innan jag hoppar i säng. Måste upp vid 06.00 imorgon bitti..

Sov gott sötnosar!

Sög-sögde-sögt?

Kategori: Moments Like This

Hej! Jag heter Caroline Hansson och jag sög på träningen idag. Våra tränare var så vänliga att ta med sig en mätare som mätte hur många km/h vi skjuter (nu pratar jag om fotboll igen, såklart). Ja, det gick ju sådär kan man säga, sträckte mig lite men sånt får man tåla. Sen var det skott på volley och "curling", alltså den som lyckas passa sin boll närmast tränarens boll vinner. Hur som helst, jag kom längst ifrån ändå..! Efter det var det ''bollen i nätet'' och jag sköt såklart ett ribbskott på tredje nivån och den som vann kom till nivå åtta.. Jag kom med säkerhet ganska långt ner på resultatlistan.

Efter träningen åkte jag hem till stuguvägen och drack varm choklad, åt kakor och tittade på idol. Loulou måste vara en av Sveriges härligaste människor alltså!
Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda upp inför morgondagens lektioner. Den här gången ska jag INTE somna på naturkunskapen som jag gjorde igår.


Godnatt världen!