saraerikacaroline

Jag såg en fågel krocka med en ruta

Kategori: Moments Like This

Nu har jag suttit och gravat åt en massa gamla inspelningar som jag och några kompisar gjort för ett tag sedan. Tyvärr fattar jag inte hur det går att spela upp dem på datan, annars hade jag delat med mig av lite glädje till er.

Min rygg värker och jag är helt slut i huvudet, därför är det film som gäller ikväll och en hel del melon! En perfekt återhämtning a la Caroline! Har inget mer att säga, just nu ser alla dagar ut nästa lika. kan avrunda med en udda sak som hände imorse: Jag vaknade tvärt av väckarklockan och utbrast "Akta, där springer en svart kines!" Undra vad faan jag drömde egentligen..

Sommaren är kort, det mesta regnar bort

Kategori: Moments Like This

Jaha, så var sommaren över.. Men den varade ju i en hel vecka så vi får vara nöjda ändå! Okej den kanske inte är över helt för med tanke på att vädret växlar snabbare än humörsvängningarna hos en gravid kvinna kanske det fina vädret återvänder snart igen. Under tiden molnen vrider ur sig passar jag på att städa mitt rum istället, vilket är vad jag ska göra snart. Men innan jag tar itu med spillrorna från orkanen Caroline ska jag gå ut och gå med min kära moder!

Lite bilder från helgen och Sundsvalls gatufest:





Denna kvinna var störtskön och bjöd verkligen på sig själv!



Karro med K & Carro med C



Hade tyvärr ingen annan bild på hela gänget.
Sabina, Josse, Johannas bakhuvud, Karro & Minna