saraerikacaroline

Njaaa...

Kategori: Moments Like This

 Artisterna var mer eller mindre okej men det var ingen som jag fastnade för direkt. Men programledaren Petra Méde, vad gör hon där egentligen? Hon har troligtvis läst för mycket retorik i sitt liv med tanke på att hon A R T I K U LE R A R så tydligt, och visst det är väl bra men fan vad störigt! Det känns som att lyssna på klartext på radion, det där programet för personer med nedsatt hörsel. Aja, kladdkakan var god som tur var!

Snart kommer Elise hit men jag har ingen aning om vad vi ska hitta på. Hon ska sova här så det lär bli rätt mycket snack och en lång natt. Riktigt mysigt ska det bli!

Eftersom melodifestivalen inte riktigt levde upp till mina förväntningar sitter jag nu och lyssnar på låtar med bland annat Chris Brown. Till skillnad från Petra Méde är han grym. Han är snygg, han kan dansa och han kan sjunga, vad mer kan man begära? Varför kan inte han vara programledare nästa år? Då skulle jag se vartenda program trots att artisterna skulle vara skit.


Det här måste vara den enda gången jag önskar att jag var en kraftig brud med page och lila slingor!

Fin kveld, Caroline

Äntligen lov!

Kategori: Moments Like This

Min dag har varit riktigt härlig! Vaknade av solen som sken i genom fönstret och såg snön gnistra utanför. Snart är snön enda upp till fönsterkarmen, och igår kväll/natt snöade det 2dm på fyra timmar! Det verkar aldrig sluta..
Efter en dag med snowboard i slalombacken är jag nu hemma och ska snart äta middag med familjen plus min moster, hennes sambo och min kusin Rasmus. Och som efterrätt har jag lovat att bjuda på vit kladdkaka med after-eight :)

Kvällen tänker jag spendera framför TV:n och melodifestivalen. Har inte sett ett enda program av det i år så det ska blir spännande att se vad sveriges artister har att erbjuda.

Beijos Caroline

Onsdag

Kategori: Moments Like This

Ikväll ska jag göra något som jag inte gjort på evigheter; ingenting! Jag vet inte hur länge sedan det var jag tillbringade en kväll framför TV:n och bara slöade. Om det är positivt eller negativt vet jag inte riktigt, antingen har jag ett väldigt spännande liv där tv-tittande ligger långt ner på listan eller så har jag ett väldigt stressigt liv och hinner helt enkelt inte med att bara ta det lugnt.. Hm, jag tror att det är någon slags blandning! Så ikväll ska jag tillbringa min kväll men film, "skvaller-blaskor" och glass, sen ska jag hinna med en promenad med Lucas också. Ibland är det lilla så mycket!

Sorry, I lied

Kategori: Moments Like This

Man får inte ljuga. Det sa iallafall alla vuxna när jag var liten. Men enligt min lärare är det okej att dra en lögn om det hjäper någon annan. Idag ljög jag, inte om någonting viktigt, och ingen kom heller till skada av det vilket är det viktigaste. Den enda lögnen hjälpte var mig själv. Egoistiskt jag vet.

4/2-09

Kategori: Moments Like This

Hej hallå!
Hemma i byhålan igen. Mamma bad så snällt och mutade mig med en mysmiddag för att jag skulle komma hem och bara tanken på stort dukat bord med potatisgratäng, kyckling, stekt svamp, ost och kex mm gjorde valet enkelt. Så nu har jag ätit middag med familjen och ska snart sätta igång att plugga inför morgondagens geografiprov, suck!

Dagens roligaste timme idag var utan tvekan idrotten, skridskor.. Har aldrig känt mig så dålig på någonting tidigare tror jag. For in i sargen (stavning?) tre gången i en omgång av "under hökens vingar kom" bara för att jag inte kunde bromsa. Och ett tips; Sätt dig aldrig ned om det går för fort, det gör lika ont att fara in i sargen ändå!
Jag sa till min idrottslärare att jag är en fara för mig själv, svaret jag fick var "för dom andra också..!" Hehe lyckat!

På fredag har jag planerat in en härlig kväll med några underbara brudar och på lördag kan det hända att det blir bio, om inte planerna hinner ändras. Dags för plugg, ha'de bra!

Grattis underbaraste Rebecca Berg!
Älskar diig<3






Du är underbar!