saraerikacaroline

Ord som värmer!

Kategori: Moments Like This

Känner mig såå stressad! Har ett viktigt arbete inom so, nämligen en rapportskrivning om religioner. Jag valde Islam, fråga mig inte varför;) Hur som helst så har jag inte en aning om hur jag ska börja skriva och framför allt ingen ork eller motivation! Aja mina bekymmer är mina bekymmer...

Ikväll har jag haft JH-match på jämtkraft arena! Vi spelade mot K/D och vann med 3-2.
För första gången på länge gjorde jag ett mål, dock var det ett självmål men mål som mål resonerar jag!
Snyggt va det också! Nickmål i krysset,haha!
På fredag är det sista chansen att visa vad jag går för innan JH-tränarna plockar ut laget som ska åka på cup kommunal 23-25 maj. Vill så gärna dit men vi får se om jag lyckas.

Nu ska jag skynda vidare, det börjar bli köbildning till datorn..
pusss<3

Ännu en utmaning!

Kategori: Moments Like This

Nåja jag ska väl försöka hänga på trenden jag också, så jag tog och skaffade mig en blogg;)
För er som hoppas på ständig uppdatering av mitt liv (vilket jag inte tror är så många) kommer nog bli besvikna eftersom jag säkert inte kommer vara så aktiv i mitt skrivande just för att jag är en busy woman! Haha!

Nu i eftermiddag har jag, Elise, Josse och Sandra varit hemma hos Sandra på landet(?) och myst! Vi försökte skaffa oss en "förbränna" tills klass 9 beger sig till Kroatien den sista maj så vi solade solarium.  Kan ju iaf göra sitt bästa för att inte sticka ut från mängden när vi kommer till det nya landet, som en "björk i en granskog" (undra vart jag fått det uttrycket ifrån?).
Det här måste iaf göras om eller hur?:)

image1

Carpe Diem- en ny livsstil

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Moments Like This