saraerikacaroline

Godnatt världen

Kategori: Moments Like This

Efter en riktigt lugn och skön helg har jag vilat upp mig rejält inför en ny vecka med plugg och annan shit. Ikväll blev det finmiddag hos Elise med några av hennes släktingar och efter det såg vi på Allt Flyter och en Wallander film. Trevligt värre, men nu är jag trött som ett as och ska strax gå och lägga mig. Är hemma helt solo så imorgon finns det ingen mamma eller lillasyster som kan slita upp dörren och väcka mig. Lovely!
Nu väntar sängen varm och gosig!

Tröttare tjej

Kategori: Moments Like This

Oh Lord, vilken dag! SPIT gick idag tillsammans med SPMT på fjället i stora stövlar och regnjackor i åtta långa kilometer. Eller okej, JAG gick iallafall i stoora stövlar och i föör stort rengställ (trots att det inte regnade ett dugg (dugg fattar ni he he heee)). Fick låna allt av pappa då jag igår insåg att jag själv inte äger några kläder anpassade för fjällvandring.. Hur som helst! Jag och Bordi överlevde dagen tack vare vårat evigt knaprande på Dextro Energy (aka druvsockertabletter). Vi gick alltså runt fnissandes på fjällen medan benen och käftarna gick i speedfart! Nu har jag speedat klart för idag och ska slänga mig ner i sängen och se på Idol. Heja!

Det man vet lider man av

Kategori: Moments Like This

Ännu en gång har Caroline gjort det mest opassande och klantiga man kan göra, nämligen tappat bort sin plånbok för andra gången på 2 månader. Ska det här bli en vana eller, en gång varje månad kanske? Ska nog skippa den idén för mamma får panik/utbrott/självmordstankar/hallusinationer/hjärtklappning varje gång jag bekänner min klantighet.

Jag: Jo mammaa..
Mamma (paniken börjar synas direkt): Vad är det nudå?
Jag: Ehh jo jag har tappat bort plånboken.. igen..
Mamma: Caroliiine! Vart blablabla IGEN blablabla stulen blablabla spärra kortet blablabla hur kan du vara så jävla lugn?!?!

Den kvinnan vet hur man stressar upp andra. Apropå stressad så är jag en aning sen med min franskaläxa så den ska jag fixa med detsamma innan idol börjar.

13/9-09

Kategori: Moments Like This

Sitter och lyssnar igenom de låtar som jag och resten av min "ensemble-grupp" ska lära oss att spela. Jag som inte kan spela nått instrument speciellt bra ska sjunga istället. Har helt klart hittat mitt nya favoritämne i skolan! Apropå skolan borde jag skriva ett tal på engelska och göra ett arbete på franska, men ärligt, vem orkar det på en söndag?! Ska försöka plugga lite innan jag ska titta på söndagsfilmen med familjen, ett bra slut på veckan!

Dags att börja med plugget så jag får det överstökat någon gång.

Girls night only

Kategori: Moments Like This

För första gången på länge har jag bestämt mig för att vara hemma på en fredag utan att umgås med vänner. Konstigt nog känns det inte ens trist trots att alla andra är i stan, kanske beror det på att jag har blivit gammal och börjat tycka att det är skönt att sitta hemma och titta på idol istället för att festa..? Hur som helst så ska jag och mamma göra middag tillsammans och sen blir det troligtvis idol, naturgodis och bara lugna puckar (varför säger man så egentligen?). Imorgon däremot ska jag nog umgås med några klasskompisar i stan, någon slags blandning av fest och myskväll lät det som, vi får se hur det hela slutar.

Närmast: Hjälpa mamma med maten!