saraerikacaroline

Jag vill ha hela världen

Kategori: Moments Like This

Egentligen har jag inte tid att sitta här men jag var tvunga att bara "checka läget" i si sådär.. en timme. Måste läsa ut en bok som jag ska skriva en analys på imorgon och än så länge har jag 200 fucking sidor kvar!! Vet inte hur jag alltid lyckas hamna i denna tidspress. Nej nu är det dags att ta sig i kragen och slänga mig ner i soffan i några timmar.
See you!

Counting all the assholes in the room
Well I'm definietly not alone

Tisdag

Kategori: Moments Like This

IIIIIIIIIIhhh vad jag har mycket att berätta! Inget viktigt och än mindre roligt, men iallafall! Såhär blir det när jag inte har tillgång till dator så ofta som jag skulle vilja. Aja nog om det. Sitter nu och lyssnar på låtar från årets melodifestival och har konstaterat att vinnaren var ett annorlunda bidrag men ändå helt okej (coolt att hon kan låta som en kvinna ena stunden och en man sekunden efter!). För att förvirra er lite hoppar jag snabbt över till att berätta att hela min kropp är helt slut! Först och främst för att jag har varit på body pump idag, vilket för övrigt är jätte kul, och dels för att jag var tvungen att springa till bussen för att inte missa sista skjutsen hem till Stugun.
En liten (väldigt liten faktiskt) rolig sak som hände idag var när mamma stod på affären och skulle betala. Då stod min kompis mamma bakom henne och frågade om jag skulle komma hem idag, samtidigt som hon pekade på russinburken mamma hade köpt.. Borde jag ta allvarligt på frågan om russin har blivit en allvarlig last för mig? Nä, det tar vi en annan gång.

Om jag har fattat det hela rätt ska min klass åka långfärdsskridskor på idrotten imorgon. Hur kul är inte det! Problemet är bara att om det skulle komma något slags hinder på isen (tex en vak, en gammal långsam gumma eller liknande.) skulle jag förmodligen vara en livsfara både för mig själv och kanske gumman eftersom jag är sämre än småbarnen på att bromsa. Men men det tar vi imorgon, nu ska jag bara ta det lugnt och hoppas på att jag kan röra mig imorgon med tanke på dagens träningspass.

På återseende gott folk!

Heeeeeey macarena

Kategori: Moments Like This

Gamla godingar hänger alltid kvar på topplistan!

Nu har jag gjort mig iordning väntar nu på att klockan ska ticka sedan bär färden av in till stan. Väl där ska jag träffa Sabina och Karro för en svängom på stan. Hoppas på att hitta lite nödvändig plagg, såsom strumpor och underkläder. Strumpor är kanske inte det roligaste att shoppa men eftersom vintern/våren inte vill ge mig den efterlängtade värmen är det kanske bäst att hålla fötterna varma ett tag till. Nu hoppas jag på ännu en trevlig kväll för att den här helgen ska bli komplett. Gårdagen var väldigt trevlig med bandymatch, middag med kanske 50 pers och efter det lite smått och gott med roliga människor. Hinner inte skriva så mycket mer, dags att dra mig ner mot bussen.

Ha en trevlig lördagskväll!

Tick tack

Kategori: Moments Like This

Finns inte så mycket att säga om dagen. Vaknade klockan sex (av ett riktigt gulligt sms btw) men kände att livet inte var på min sida så jag återgick till dödsbädden och sov vidare. Efter mitt uppvaknande har jag i princip inte gjort någonting annat än att titta klar på nästan hela säsong 4 av one tree hill. Så var den dagen så gott som över men innan jag går och lägger mig ska jag försöka plugga lite för imorgon är det FRANSKAPROV! Jippie..!

A men sov gott sötnosar, vi ser fram emot morgondagen som är fredag den 13:e.
Puss

Stackars lilla flicka

Kategori: Moments Like This

Det är aldrig roligt att vara sjuk men just nu passar det verkligen inte! Under varje lov tappar jag tidsuppfattning och rutiner totalt men sportlovet lyckades jag ta mig igenom lovet utan större förändringar. Men såklart har jag blivit förkyld så nu vandrar träningrutinerna iväg med raska steg.. Jag ska fortsätta ta det lugnt några dagar så att inte förkylningen blir värre, vill komma tillbaka på banan så snabbt som möjligt! Därför bestämde jag mig för att bara gå en halv dag i skolan idag och tog den tidiga bussen hem. Jag "sparade" tre timmar på det och istället för att sitta och klaga om "hur synd det är om mig" åkte jag hem, både för min och mina kamraters skull. Men! Innan jag begav mig hemåt köpte jag mig ett par jeans från bik bok. Jag har fått för mig att det hela tiden är så synd om mig så fort jag känner mig minsta lilla krasslig så därför intalar jag mig själv att jag är värd nya jeans, lite extra glass osv.

Mamma står i köket och lagar tacopaj så jag ska pallra mig dit och hjälpa henne. Köpte även en tröja till henne idag som jag ska ge henne nu. Det är roligare att överraska folk än att själv bli överraskad!

Ha en fin eftermiddag!

Tisdag

Kategori: Moments Like This

Efter skolan idag åt jag, Josse och våra mammor middag tillsammans på stan innan vi skulle bege oss till skolan igen. Nej, vi har inte skolkat eller gjort något annat olovligt utan vi och resten av de som ska få besök av fransoserna och fransyskorna skulle på ett informationsmöte. Nu är det bara lite mindre än två veckor innan de kommer!!

Väl hemma i skogen igen har jag gjort mig en fruktsallad med vaniljglass och nu ska jag slå mig ner framför TV:n. Egentligen borde jag läsa ut en bok som är på några hundra sidor men den tar jag itu med på bussen imorgon istället. Tror också att jag kommer ha några timmar över i veckan eftersom jag har gått och dragit på mig en förkylning. Jag vaknade inatt runt halv tre och trodde att någon stoppat knivar i halsen på mig, framför allt för att det gjorde så ont men det berodde nog också på att jag drömde så sjuka mardrömmar (alltså inte sjuka utan sjuka). Tanken nu är iallafall att jag ska stå över träningarna tills jag är helt frisk igen! En bra medicin enligt mig är soffan, därför tänkte jag släpa mig dit nu med det samma.

Ha det bra bättre bäst!

Va nöjd med allt som livet ger..

Kategori: Moments Like This

Jag tänker inte berätta allt som händer i livet just nu för det har jag inte tid med, men här ska ni får en inblick på lördagen som var:

Josse på Shang Hai Wok
Josse på Shang Hai Wok


Beckis var också där


Rebecca, Jag och min läskiga blick hakade också på!

Efter en riktigt god middag gick vi och köpte godis/naturgodis och åkte hem till mig där vi tillbrikgade kvällen med mycket snack, spel och gotta. En riktigt mysig kväll helt enkelt!

Nu är det dags för mig att slå mig ner framför TV:n.
Små lätta pussar, C.

090305

Kategori: Moments Like This

Nu är det brottom! Dags att packa hamburgare, dricka och tillbehör för snart bär det iväg till skogen. När vi har tillbringat några timmar i skoterlukten ska jag hem och sen snabbt iväg till stan för ikväll är det träning på Step In. Är lite spänd inför det eftersom jag inte har varit med förut medan resten av laget har tränat på gruppassen där i flera veckor. Men jag tror och hoppas att det är riktigt roligt!

Imorgon blir det troligtvis stan på dagen och träning på kvällen och på lördag har vi match. Om jag inte ska spela (eftersom jag har missat några träningar)  tänker jag iallafall komma och titta.

Nu måste jag dra på mig täckbrallorna (eller täckisarna som Linnéa och Maria säger) och göra mig redo för färden. Apropå täckning så är den så gott som obefintlig dit jag ska, så ha en riktigt bra dag!

//Caroline

Vad har jag gett mig in på..?!

Kategori: Moments Like This

Tihi nu sitter jag och chattar med utbytesstudenten som ska bo hos mig i en vecka i slutet av mars. Shit vad nervös jag blir när jag tänker på att jag ska ha en främmande kille som ska bo i MITT HUS! Jag försöker lära känna honom lite bättre via MSN men smilisarna visar inte direkt hans personlighet och bara för att han gör flera glada gubbar betyder det inte att han är en glad person precis. Fast jag tror att han är det, lite underlig bara har jag fått en känsla av. Han visade mig just en bild av "mont saint michel" dit vi kanske ska när jag åker till honom i oktober.

Rätt så fint ändå!

Nu har jag iallafall jobbat klart för den här gången så imorgon ska jag följa med min familj till farmor (som bor så gott som i skogen) och åka ut med skotern och grilla. Det var ett bra tag sedan jag följde med min familj någonstans så nu tänkte jag passa på att umgås lite så dom inte börjar utesluta mig ur familjen..

Nu blir det en stund framför TV:n och möjligtvis lite plugg (om jag orkar ta mig upp på berget)..

//
Carolicious

Lunchrast

Kategori: Moments Like This

Domdomdom! Hallå, hemma men snart borta. Har varit hemma och ätit chickenbits nu men ska alldeles strax kila iväg på jobbet igen. Visst att jag är omringad av datorer hela dagen men jag passar ändå på att blogga när jag är hemma. Hörde en gång om en kvinna som hade bloggat på sitt jobb och sen fått sparken..! Inte värt det.

Får se vad det blir ikväll om jag hänger med Elise på basket eller inte. Vill gärna göra något lite roligare på lovet också och inte bara sitta inne och dega för det är ju trots allt sportlov. Det här var väl ett roligt och märkvärdigt inlägg?
Dags att ta mig en prommis innan jag återgår till fakturor, specifikationer och blablabla.
Tjingtjong

monnight

Kategori: Moments Like This

Aaaaaaaaaaaaah, jag blir galen! Sitter och tittar på "the final dance" från Step Up 2 och blir så grymt avundsjuk på dansarna. Om jag bara var hälften så bra som dem skulle jag vara riktigt stolt över mig själv. Idag har det varit en sån dag då jag knappt kan lyssna på musik utan att börja dansa. Folk som ser mig gå ut och gå och inte ser att jag lyssnar på musik borde tro att jag har någon slags störning eftersom det hela tiden sprätter i mina armar och ben. Aja, jag bor i en liten by så vem bryr sig.
Snart ska jag sticka iväg till Elise en sväng så lite av min överskottsenergi försvinner.

Hejhopp så länge!

Jobbajobbajoooba

Kategori: Moments Like This

Caroline är hemma på lunch men ska snart iväg och jobba igen. Att kliva upp klockan 7 på lovet känns inte så lockande men då slipper jag iallafall vända på dygnet som jag annars brukar göra under loven.
Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Det enda jag aldrig tänkte jobba med var att sitta på ett kontor, men det gör jag. Den enda gymnasielinje jag aldrig tänkte gå var samhälle IT, men den har jag sökt till.. Vad händer?! Jag verkar ha blivit hjärntvättad av min lärare Göran som tydligen fått mig att tro att datorer är det enda som finns. Fast å andra sidan tror jag att datorn kommer vara framtidens viktigaste verktyg. Nej nu är det slutpratat om datorer, dags att åka iväg på jobbet igen!

Ha en trevlig måndag!
Kärlek från moi, Caroline

You rock my world

Kategori: Moments Like This

I väntan på att Elise har ätit middag sitter jag här och lyssnar på musik och proppar i mig naturgodis. Vi ska strax iväg och gymma så egentligen borde jag sluta äta om det ska synas något resultat någon gång i framtiden.
Gymmet vi ska till hör till "mitt jobb" så det är inte precis lika mycket folk som går dit jämfört med gymmen i stan så det positiva är att vi kan pumpa hur hög musik som helst utan att någon störs av det!

Tjingeling
 /Caroline.

Vasalopp och kladdkaka

Kategori: Moments Like This

Imorse när jag vaknade fick jag nästan panik då jag insåg att klockan var 20 över 12! Så istället för frukost blev det lunch och kladdkaka framför TV:n som visade att Vasaloppet var i full gång. Min pappa har bestämt sig för att åka nästa år och det ser jag verkligen fram emot att se med tanke på att han åker skidor ungefär tre gånger per år..

Efter att jag har bytt om och gjort mig iordning för dagen ska jag höra efter om jag ska jobba i veckan. Någonstans i bakhuvudet ligger en obehaglig tanke och gnager, att jag pga lågkonjunkturen och all skit inte får jobba mer. Inatt däremot drömde jag att jag kom till jobbet och såg ett skrivbord med en gullig liten mini-dator, och på tangentbordet stod det att det: Till Caroline! Ibland gillar jag inte att vakna..

Nu ska jag kila på ICA!

<3 Caroline