saraerikacaroline

Några dagar i solen

Kategori: Moments Like This

Jag är en person som alltid måste ha någonting/ någon att skylla på hela tiden, därför skyller jag på vädret angående min dåliga uppdatering. Här får ni en snabb inblick på de senaste dagarna!



Jag och Elise stekte i kvällssolen. Tack norrländsk sommar med sol långt in på kvällen!





Lunch uppe på berget men en oslagbar utsikt, och med härligt sällskap av Josse!

Ska ut och gå en sväng med min moder innan Rebecca min snäcka kommer hem efter en vecka i utlandet! Äntligen!

Måste få klaga lite bara

Kategori: Moments Like This

Vilken dag alltså! Vaknade halv 2 inatt och trodde det var morgon, och med världens halsonta så jag trodde jag skulle dö sakta men säkert. Efter det vaknade jag ungefär varannan timme och bara hoppades på att det skulle bli morgon någon gång. Det var helt klart en mardrömsnatt. Dagen på jobbet har för övrigt flytit på bra men varje gång jag sväljer känns det som att någon skär halsen av mig. Fick veta idag att jag ska inventera på jobbet på LÖRDAG från 7 på morgonen till senast 4 på eftermiddagen!!! Det betyder en tidig kväll på fredag och säkert en minst lika tidig kväll på lördag då jag troligtvis kommer vara rätt död. Vi blir iallafall bjuden på pizza på lördag också tjänar jag ju lite extra pengar så det kan nog vara värt det ändå he he.



Nja jag vet inte riktigt om det där med färgat nagellack funkade...

Lätt att vara efterklok

Kategori: Moments Like This

Min hals dödar mig! Borde inte ha badat i sjön i fredags för riktigt så badvänligt var inte vattnet. Men men jag hade iallafall roligt och det är huvudsaken. Får ligga lågt med träningen nu ett tag tills halsen blir bättre så ikväll ska jag spendera några timmar framför TV:n,  äta vindruvor och förbereda mig mentalt för ännu en vecka med fraktsedlar, specar, fakturor, plocklistor osv.. Nej för att jag verkligen ska orka allt ska jag nog ta mig ett varmt bad ikväll också och måla naglarna. Jag läste i en tidning idag att starka färger gör oss på bra humör och det räcker tydligen med att måla naglarna för att vi ska bli piggare! Värt att testa tycker jag, även om jag inte tror att jag kommer känna någon skillnad.

Det går fort när man har roligt

Kategori: Moments Like This

Gårdagen blev inte så lugn som jag trodde men vad gör det! För första gången i mitt liv har jag somnat hos en kompis och vaknat tidigt på morgonen fundersam över vart tiden tog vägen. Imorse smög jag hem från Josse klockan 7 sådär riktigt fräsch med gårdagens smink, ruffsigt hår och oborstade tänder. Finns en hel del att säga om kvällen men jag låter bilderna säga sitt istället.





Haha jaaha..?

Typiska tonårsflickor i Stugun, kepsen på hövve snus i käften

Dags att möta upp Elise för en prommis i finväre! Hare gött

En kamera utan bilder

Kategori: Moments Like This

Årets midsommar var riktigt lyckat med härligt folk och roliga aktiviteter. Bland annat åt vi god mat, badade badtunna, badade i sjön, bastade, åt god mat, gjorde midsommarstång (även kallad majstång..), lekte lekar, spelade kubb och mycket mer! Kort sagt var det en härlig kväll som jag gärna gör om snart. Tyvärr glömde jag bort att ta kort så de kanske kommer senare om jag får lite bilder skickade av de andra som var där. Kvällens planer är att ta det lugnt, äta och dricka gott, lyssna på musik och snacka, det är just vad jag behöver en dag som denna! Som tur är får jag sällskap av Josse och Elise så slipper jag sitta och snacka med mig själv, diskusionerna blir rätt enformiga och tråkiga då.

Dags att fräscha till sig lite innan jag drar mig iväg ut i stora Stugun!

Stökar på hemma

Kategori: Moments Like This

Ikväll har jag fått uppleva mina egna humörsvängningar då jag ena stunden var irriterad och stressad på allt och alla och i nästa stund gick omkring i huset och sjöng för mig själv med världens bästa känsla i kroppen. Hur allt vände så snabbt kan man undra! Kanske var det för att pappa kom hem med pizza, kanske för att jag är så excited inför imorgon eller kanske för att jag fått reda på mina betyg (som ioch för sig var sämre än förra året men som ändå var helt okej). ELLER så kanske det är allt det där! Dags att packa väskan och ta mig ett bad innan jag går och lägger mig. Bäst att vara utvilad till morgondagen och dess bravader :D

Grattis till min pappa och broder som har namnsdag idag! Björn var namnet.



Pappa på Teneriffa 06, när han mår som bäst!



Wannabe-pappa, dock med en cola.
Fredrik 2006

Ute i Kvällssolen

Kategori: Moments Like This

Jag och Elise peppar för fullt inför midsommar nu! Vi ska tillsammans med ca 14 andra vara i en kompis stuga på fredag och det ska bli hur roligt som helst! Hörde rykten om att vi bl.a. ska göra en midsommarstång, leka lekar, bada badtunna, basta, grilla och en massa annat skoj! En sak jag aldrig har kunnat är att göra midsommarkransar så därför bestämde jag och Elise oss för att prova idag. Resultatet blev katastrofalt, men övning ger färdighet, och jag har en dag på mig!

Onsdag

Kategori: Moments Like This

Vilken häärlig dag, tralalala tralalalalalaaa!
Det kanske inte är lika varmt som i Thailand men solen skiner ju iallafall. Därför ska jag dra ut och känna lite värme, nu på en gång! Pusss

En annan del av Stugun

Kategori: Moments Like This

Det blev minst sagt en mysig kväll med god mat och mycket skratt. Vi gick även en sväng och tittade på fotbollsmatch när stuguns A-lag spöade jägarfältarna eller var det fältjägarna..? (nej jag är inte dum jag skämtar bara)



Mästerkocken i kofta!





Josse i det högra hörnet immiterar mig på ett annat kort (vi snackar dubbelhakor x3)
Denna härliga bild får sätta punkt för idag. 

Dom underliga sträcken ovanför bilden ska vara pilar.. he he

Kategori: Moments Like This

(det såg bra ut när jag skrev det..)

Middag med the girls

Kategori: Moments Like This

Ännu en dag avklarad! Innan lovet gjorde jag upp en plan:  jag jobbar på veckodagarna och tar vara på helgerna och kvällarna. Därför blev jag extra glad idag när jag fick ett sms som löd "Dinner at my place, tonight 18:00! Ta med grillat, sounds good?" Det lät riktigt bra tycker jag, därför ska jag strax sticka till mina härliga vänner för en middag i kvällssolen.

Trevlig tisdagskväll hälsningar \/
                                                         \/
                                                         \/


Sikta och skjut

Kategori: Moments Like This

Jag tror min bror älskar mig. Kom nyss hem för att äta lunch och såg att dörren hans rum var stängt (= han sover), jag såg också stereon som står ca 1,5 meter från väggen mellan hans rum och vardagsrummet. "Hehe" tänkte djävulen på min vänstra axel samtidigt som jag vred på stereon på högsta volym. Det gick några minuter innan stereon stängdes av och släpande steg drog sig tillbaka till rummet... Men hallå, varför inte ta chansen att retas när jag själv har varit uppe sedan halv sju och är pigg som en gris i england?! 

Är som sagt bara hemma för att äta och ska snart bege mig tillbaka på jobbet. Det konstiga är att även om jag sitter vid datan i 8 timmar varje dag är det första jag gör när jag kommer hem att... sätta mig vid datan! Herregud vart är världen påväg?

Ha en bedårande dag :)

Just nu

Kategori: Moments Like This

Allt känns så himla bra just nu. Inget speciellt har egentligen hänt men allt (förutom vädret) gör mig lycklig! Jag har underbara vänner, jag mår toppen, jag och Elise ska flytta ihop, jag tjänar pengar, jag ska åka utomlands två gånger i år och jag har ett helt lov framför mig! Kan det bli bättre? Nu ska jag och mitt strålande humör hoppa i säng och vakna tillsammans imorgon också.
GODNATT UNDERBARA VÄRLD!



En suddig bild på några av mina härliga vänner

Yippieyey!

Kategori: Moments Like This

En dag avklarad på jobbet! Det är alltid segast i början då man inte har kommit igång riktigt men bara jag ger det några dagar kommer det gå fint. Som tur är har det kommit en till sommarjobbare som inte heller kan så mycket vilket gör att jag inte behöver känna mig blåst helt ensam... Förresten så kan jag meddela att denna sommarjobbare är en KILLE (dock typ 10 år äldre än mig) och SNYGG! det kanske inte blir så tråkigt som jag först trodde ändå, hehe.

Det jag har hunnit med idag är alltså att jobba, sprungit och ätit middag. Nu ska jag ta mig en dusch innan jag möter upp Elise för en sommarfika med min blivande sambo. Puss på det!

+Dagens plus- Gott fika!!
- Dagens minus- Alla timmerbaggar som finns överallt, till och med inomhus!

Here we go again

Kategori: Moments Like This

Vilken härlig helg jag har haft! Klassfest med mina härliga vänner fyllt med fart och fläkt på fredagen och en lugn filmkväll på lördagen. Härlig kombination! Idag har det varit en städdag vilket inte är fullt så härligt men resultatet är desto bättre. Håller på att städa ur stugan där jag bott lite då och då för att istället flytta ihop men Elise i slutet av denna sommar. Längtar såå! Problemet är att vi redan är oense om vilken färg gardinerna ska ha haha.. Hur det här kommer sluta får ni veta senare.

Ikväll blir det en tidig kväll bestående av film och lite klinkande på gitarren. Ska börja jobba imorgon klockan 8 och för att huvudet ska orka hänga med i det krångliga datasystemet måste jag vara riktigt utvilad. Det fick jag lära mig förra gången jag jobbade och gick till sängs några timmar försent..



Tre banditer! Sånna finns det gott om i Usa, Mexico och Frankrike.


På återseende mina vänner!

Så var det över än en gång

Kategori: Moments Like This

Här kommer lite bilder från avslutningen i Stugun som var igår kväll.



Denice och Elise




En glad Rebecca




Och en glad broder

Lite bilder från min avslutning samt fikat med klassen är följande


Mina finfina flickor!



Fler snyggingar! Elina, Olivia och Terese





Specialbeställda Spoof-tårtor! Eftersom våran klass hette SP08f brukade vi kalla oss för spoof. Gulligt.



Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder ikväll också från klassfesten. Har dock inte kommit på vad jag ska "klä ut" mig till, men det löser sig!

Nu ska jag äta nachos!

Tänk vad tiden går fort!

Kategori: Moments Like This

Dags att kila ner till kyrkan på niornas avslutning! Tänk att det har gått ett helt år sedan jag stod där och tog emot mina betyg och sjöng våran sång om lärarna. Men i år är det bland annat Elise och Rebeccas tur!



På flaket

Helt omedvetna om att ha en tonårsdotter 20 år senare..

Kategori: Moments Like This

Ikväll kommer jag somna med en härlig känsla! Har nämligen suttit och tittat på mor och fars film på när de gifte sig för hela 20 år sedan! Det är deras bröllopsdag idag :) Guuud vad små de var, och nykära! Önskar att det var jag.

Sov sött mina kära och icke-kära vänner och ovänner.

Betygsnack

Kategori: Moments Like This

Finns inte så mycket att säga om skoldagen för vi gjorde näst intill ingenting. Fick veta vad jag får för betyg i svenska och idrott, VG respektive MVG. Sorgligt nog har jag sänkt mig i nästan alla ämnen i år förutom idrott men samtidigt kan jag inte påstå att jag har ansträngt mig lika mycket som jag gjorde förra året. I nian pluggade jag iallafall inför proven.. Det får bli skärpning till nästa år, under sommaren blir det till att vila upp mig!

Hade min sista franskalektion idag och fick ett tips på ett roligt klipp av min lärare.
Det är extra roligt om man förstår lite franska ;)

http://www.youtube.com/watch?v=A997EJtK6Gg

Terränglöpning is the shit

Kategori: Moments Like This

Mina ben är trötta och knoppen likaså. Tog en springrunda i en skoterled idag och jag klan konstatera att terränglöpning är såå mycket roligare än löpning efter en vanlig bilväg. Det finns så mycket att titta på som får tankarna att rusa iväg och träningen blir mycket lättare! Är rätt stolt att jag hittade rätt väg på en gång. Jag brukar annars vara en expert på att virra bort mig själv och det är inte bara i skogen utan också i stan där det ändå finns skyltar var och varannan meter.
Redan nu har jag funderat på hur det ska gå i sommar när jag inte kan åka till Step In när jag vill och gå på alla roliga pass. Om som grädde på mosen kommer jag jobba med att sitta inne på ett kontor flera veckor i sträck. Hur faan kommer jag se ut efter sommaren?

Nu har jag tagit mig en varm dusch och ska strax krypa ner i sängen. Sov sött vakna blött!

Sista veckan i ettan

Kategori: Moments Like This

Skolavslutningen närmar sig ruskigt snabbt! Idag har jag avverkat sista mattelektionen som bestod av film och fika (om ändå alla mattelektioner kunde vara som dessa!) och jag kan konstatera att det inte finns någonting skönare än att lämna tillbaka alla kantstötta böcker. Imorgon kan jag tänka mig att vi bara lämnar tillbaka böckerna på franskan och har betygsnack i idrott och svenska, sen är den dagen också över och då återstår bara torsdag (en lektion) och fredag som är avslutningsdagen! Om bara vädret ger med sig och visar att det faktiskt är sommar kan jag inte bli lyckligare just nu.

hejdåkram

Sammanfattning av helgen

Kategori: Moments Like This

Helgen har varit helskön och inleddes i fredags med studenten. Tittade på studenternas flak, fikade med vännerna, sa farväl till en vän, föråt mig på easterns 4 små rätter, festade och såklart stod och dansade och sjöng vid rådhuset med studenterna och andra glada Östesundsbor. På lördag blev det hemfärd till Stugun och kvällen spenderades med några härliga brudar. Idag har jag suttit vid datan och spelat gitarr, finns inte så mycket mer att säga om det.

Imorgon ska jag toppa mig så håret blir fint till avslutningen som är på fredag förmiddag. På kvällen blir det förhoppningsvis klassfest som avslutning på ettan och som "hejdå" för de som ska byta klass nästa år. Sen är det looooov!
Imorse vaknade jag med världens härligast känsla i kroppen och den har hållt i sig hela dagen! Hoppas det fortsätter såhär. Dags att säga godnatt innan mina ögon slocknar, sov sött!

(roligt inlägg kände jag, men jag är trött. Klockan är halv 10.. ehe ehe)