saraerikacaroline

1 dag!

Kategori: Moments Like This

Just can't get it. Ångesten kommer sakta smygande, speciellt ikväll när klassen stod i ett garage och pyntade flaket och jag insåg att "vi" snart är borta. Jag gillar min klass. Den är full av olika personligheter och alla är charmiga på sitt sätt, just därför kommer jag sakna denna saliga blandning. Varför ska det vara över redan nu när det roliga börjar? Samtidigt som jag har smått ångest känner jag också en lättnad att dessa tre år på gymnasiet är över. Fan vad jag har slitit, faktiskt! När jag tänker tillbaka fattar jag inte hur jag orkat sitta uppe sena nätter för att göra klart ett arbete, spenderat x antal timmar till projektarbetet, svurit över att datorn har laggat just när arbetet skulle skickas in.. Men jag klarade det och därför ska jag stå skrika så högt jag kan på flaket imorgon oavsett väder! Och trots att jag har blitiv förkyld, snuvig, ont i halsen, hes som jag vet inte vad, fortfarande har en ond inflamerad axel o.s.v. Inget kan stoppa mig nu moahahahahaaa!!

Fick en fin vissen blomma av Kim förra året då han tog studenten.
Känns som igår, på riktigt!

3 dagar

Kategori: Moments Like This

Helt sjukt vad sliten jag är! Vaknade klockan ett idag så nu sitter jag och käkar brunch och planerar lite inför studenten. Planen var att gå ut igår också men efter att jag och några från klassen kollat på finalen mellan United och Barca tog vi oss inte ur sofforna, så vi tryckte igång Baksmällan istället och tog fram chips. Kände att en sån kväll var välbehövd.
Idag är det morsdag men jag kommer inte träffa modern min förrän ikväll när vi ska åka och kolla på min moster som ska sjunga solo under en konsert med hennes gospelkör. Älskar gospel, man blir så glad av det. Innan det bär av dit ska jag fortsätta chilla innan jag måste ta itu med den evigt återkommande disken.
Jag älskar mina brudar. Mamma är världens bästa!

5 dagar

Kategori: Moments Like This

Men nu hörrni! Är. Så. Glad! Fick just reda på mina betyg i religion och filosofi och det gick över förväntan. Igår var jag och pratade om hur jag ska jobba i sommar vilket alltså betyder att jag har fått jobb på hemtjänsten. Var även på påsättnigsbal igår (eller mösspåtagningsbal..) och det var väldans trevligt. Min bordskavaljer var en manlig lärare på 60+ vid namn Sverker och som hade en fet dreadlock på hakan. Väldigt trevlig. "Kan du skicka mig grädden" sa jag. "Ja" sa han. Det var våran konversation under middagen. Resten av kvällen var grym, mycket dans och trevligt folk. Ikväll fortsätter vi överlevnadstestet på Marité, tredje dagen i rad med utgång. Onsdagen bjöd också på fest och det var galet mycket folk ute för att vara en onsdag. Älskar studenttider!

8 dagar

Kategori: Moments Like This

Vet egentligen inte varför jag räknar ner dagarna till studenten för då kommer två av mina älskade vänner att åka far far away och det vill jag inte.. Däremot ska det bli skönt att slippa tänkta på plugg, speciellt matten som tar kål på mig bara för att jag råkar vara osmart.
Skön dag idag btw. Gick på skolan och gjorde inte mycket alls sen hämtade mamsen upp mig för att ta en runda på staden tillsammans med mina smågrisar. Jag införskaffade mig ett par pumps medan flickorna fick examenskläder och därefter gick vi alla fyra och åt på Shang Hai Wook (?) Mystisdag!

10 dagar

Kategori: Moments Like This

Tog tag i det ohälsosamma studentlivet och drog på spinning. Har även gjort massa annan nytta idag som att plugga, dammtorka, diska samt en del slötittande på TV vilket inte ingår i kategorin "nytta" men fick nämnas ändå. Helgen har varit väldigt skön och imorgon påbörjar jag min sista hela vecka på gymnasiet. Det firas med Körfältsgrillen på kvällen men innan det är det en heldag med "vett och etikett". Tanken med det är alltså att alla studenter ska lära sig att bete sig.. kan inte vara det lättaste att uppnå. Speciellt inte med tanke på att det är det årliga vattenkriget imorgon och det betyder att alla studenter redan där trotsar skolans regler. Men alla vet ju varför det finns regler..
Nu ska jag gå och sova/ plågas av min inflamerade axel som värker oavbrutet när jag inte rör mig. Ondnatt!

11 (10) dagar

Kategori: Moments Like This

Studenttiderna har satt spår i kroppen och kontot. Slut överallt. Siktar på att "vända tillbaka dygnet" och lägga mig innan klockan ett inatt eftersom att jag de senaste nätterna inte kommit i säng innan 4-5. Torsdagen bjöd på en årsdebut på Marité för min del vilken var lyckad men mycket dans! På fredagen var det till att fokusera på mina två sista flexuppgifter innan det var dags att börja om igen. "Ja vi kör igen" måste vara mitt nya motto. Fredagens förfest var hos en nyfunnen vän men endast en massa killar, plus jag och Karro. En salig blandning av personligheter men det gjorde det hela mycket roligare! Vidare begav vi oss till lerran där det blev ännu mer dans innan en kebab fick avsluta kvällen. Vet inte längre vad bra hälsa innebär men det får jag ta reda på efter studenten. Dagen har spenderats med Karro och en sallad i solen och just då kom vi på hur underbart livet egentligen är.
Sveper min cola sen blir det godnatt.

15 dagar

Kategori: Moments Like This

Nu går jag på den sista gnutta energi som finns i kroppen. Somnade 5 inatt, vaknade 9 av att Malin ville ha med mig till skolan så en timma senare befann jag mig på skolan och avverkade en rätt onödig dag. Nu när det är så kort tid kvar av skolan börjar jag bli lite nojig och tänker hela tiden på att skolan inte är så tråkig ändå. Ska se till att njuta av dessa två sista veckor jag har med klassen. Gårdagen var iallafall väldigt lyckad med skönt förhäng hos Malin, fin biltur till Gamla Teatern i en riktigt fräsch bil, god middag, styrdans och därefter lerran. Vet inte om jag är för att gå ut på måndagar egentligen eftersom att jag var rätt död idag plus att det inte var något matställe öppet förutom Raggarn. Regelbundna måltider är viktigt så jag och några polare trippade hela vägen dit för att köpa korv. Helt klart värt det. Därefter mötte jag upp polisen för ett samtal, byta nummer o.s.v.
Trots att jag har varit så seg idag har jag hunnit med en arbetsintervju samt ett spinningpass. En riktigt bra dag har det varit!

16 dagar

Kategori: Moments Like This

Skulle gå hem. En polisbil körde upp bredvid mig och efterlyste några killar (hoppades på att dom skulle erbjuda mig skjuts)... Jag hade inte sett några så de åkte vidare. Minuten senare kommer dessa efterlysta grabbar och springer. Första gången jag ringde 112. En merit rikare.

17 dagar

Kategori: Moments Like This

Skulle vilja säga godmorgon eftersom att jag just ätit frukost men jag såg att klockan var halv 2.. Det är resultatet efter en kväll på slottet, eller gamla teatern. Jag hade inga förväntningar för kvällen utan hoppades på en rolig kväll och det fick jag verkligen! Jag blev upphämtad av några från Idrott och hälsa för att åka på "förfest" med deras klass. Supertrevligt folk och gott tilltugg! Kvällen slutade med en debut på G3 och även om majoriteten som var där kunde vara mina föräldrar så hade jag riktigt roligt, det syns och känns i mina fötter idag som helst inte vill ta på sig samma skor imorgon på nästa bal.. Men om den balen blir lika rolig så är det värt lite smärta.
Det spelades och sjöngs fint på förfesten
Sandra var på g redan påväg till balen. Haha sköning.
Middagen var väldigt god! (kan bero på att jag var utsvulten)

18 dagar

Kategori: Moments Like This

Har jag sagt att spontana utekvällar är de bästa? Igår kom jag till Östersund på eftermiddagen och gick en svängt till gymmet för att springa då det var lite trist väder ute. Medan svetten sprutade kollade jag på Paris Hiltons BFF Dubai eller vad det nu heter, vilket kasst jävla program! Traskade hem, tog en lång dusch, satte mig i soffan med duntäcket och åt kinamat. Hade ingen lust att hänga med tjejerna på krogen så jag var inställd på en skön hemmakväll med lite småfix inför balen idag. Men de som känner mig vet att jag har svårt att hålla mig från dansgolvet så runt 11 kilade jag ner på stan för att möta upp tjejerna. Det bar av till O'learys för dans och snack med trevliga människor tills stängning. Det fula måste ändå ha varit att dem jag hängde med drog en timme innan mig trots att jag var den som "förfestade" i soffan med käk. Kul kväll iallafall!
Nu ska jag snart gå ut i regnet och besöka min moster för att därefter gå hem och göra mig iordning för kvällen. Det ska Josefinaste få hjälpa mig med :)

19 dagar

Kategori: Moments Like This

Eating my breakfast, looking out the window and feel sorry för alla som ska på programbalen ikväll. Trist väder och trist att jag fick hem mina beställda klänningar idag. Nej jag är inte oseriös eftersom att den jag helst ville ha var på tok för liten, fast det anade jag när jag beställde den eftersom att jag tog en förliten storlek haha. Men men jag var desperaaat och den fanns inte i min storlek..
Nu då? Jo nu ska jag plugga som ett as för att hinna rensa några kartonger med saker sen jag var liten innan jag åker till Östersund i eftermiddag. Kvällen är fortfarande en gåta.

20 dagar

Kategori: Moments Like This

Nu är det bekräftat, spontana utekvällar är bäst. Planen för gårdagen var att käka pizza, dricka äl och spela kubb uppe vid björkbacka vilken vi också fullföljde. Att vi skulle dra vidare på krogen hade jag inte tänkt men eftersom att jag inte heller hade några föräntningar blev kvällen väldigt lyckad (bilder kommer senare). Idag har jag pluggat, fikat med min ena baldejt, åkt hem till Stugun och varit hos frissan. 3,5 timmar senare i frisörstolen hade vi pratat om det mesta som går att prata om, men det var bara trevligt! Har även hunnit avnjuta en efterlängtad taco-middag samt några kriminalserier på tv, och i och med det känner jag mig redo för la bed. Även den är efterlängtad.

fly away with me in the night

Kategori: Moments Like This

Jag har alltid varit virrig men just nu är det över det normala. Tror att det beror på alla mina framtidsplaner som snurrar i skallen och jag är glad att jag inte har skrivit om dem i bloggen för då hade ni blivit lika förvirrade som jag. Skiter i allt för en stund och drar och kollar på fotboll med mamma. Stugun is the place to be när man ska koppla av. Puss

31 dagar

Kategori: Moments Like This

En månad kvar. Känner att jag kommer ha fullt upp hela denna månad med plugg och fix inför studenten eftersom att jag valde att lägga allt tråk på hyllan under lovet. Skulle vilja säga att jag är utvilad och pigg efter ett lov men dessvärre skulle det vara en lögn. Vaknade klockan 2 idag, och ja det är väl resultatet efter två dagar med festande men det var värt att offra en söndag för jag har haft så himla kul! I fredags var vi ett skönt gäng hos Karro och hade debut-grillning och därefter drog vi vidare till krogen. Som vanligt händer det en massa udda men roliga saker när man är impulsiv, och den här gången var det en rätt skön efterfest som resulterade i att jag endast sov 3 timmar den natten. Valborg spenderades i staden med förfest hos mig och därefter larran. Har varit less på krogen på sista tiden men helgens visiter var top notch.
Söndagskvällen kommer bestå av spinning och, om jag överlever, plugg. Sen är jag redo för verkligheten.
Bilder från fredagen