saraerikacaroline

om ett dygn hoppas jag att tältet är uppsatt

Kategori: Moments Like This

och att det inte regnar i Arvika som det gör här. Fyfan. Det är okej att det regnar vissa dagar men just idag har regngudarna spelat mig ett spratt. Först och främst vågade jag och Josefine inte gå ut eftersom det regnade, åskade och blixtrade värre än vad det gjort på länge. När vi väl vågade oss ut skyndade vi genom regnet bort till min lägenhet där jag skulle hämta en internetdosa på vinden. Det första vi får se är att det är hål i taket, vatten har runnit ner och bildat en pöl bland mina kläder och böcker. Kul. Lite bitter jag och Josse vidare till Willys där vi shoppade loss och kom hem med mackor, frukt, naturgodis, snack-bars, loka och mariekex. Längtar redan till morgondagens lunch he he. Det som känns mindre roligt är att jag bokade mina tågbiljetter senare än de andra och får därmed åka en helt annan väg till Arvika och kommer dit en timme tidigare än de andra. Om jag någonsin kommer återvända till Östersund igen återstår att se.
En sista incident som skedde innan jag och Josse tagit oss från Willys kan man säga var en repris från introt till Sex and the City när Carrie blir nedsprutad med vatten av en lastbit. Dessvärre var både minen och bilen mycket mindre glamorös än på filmen.

Nu ska jag och Josefine kolla på film och pina varandra med massage. Gillar kombinationen.



En parentes (jag kommer tillbringa närmsta 2-3 veckorna utan el, rinnande vatten, toa eller dator. Ska helt enkelt leva livet. Tillbaka till Yran troligtvis, puss sålänge)

en samling omaka artister och jag

Kategori: Moments Like This

Alla ärenden som skulle bli gjorda idag blev såklart inte av. Min efterlängtade klippning blev inte av och inte heller någon ny t-shirt blev köpt. Däremot kom jag hem med att halsband, en tröja, mascara och lite smått och gott som behövs för att hålla sig någorlunda fräsch i Arvikaskogen. Bland annat tandkräm och våtservetter kändes nödvändigt.
Gårdagen var lugn och spenderades med Elise tillsammans med kaffe på stortorget innan vi begav oss till lägenheten där vi satt uppe till 4 och bara snackade.
Next mission, köpa föda.


(Bara för att jag är lat, väldigt lat, och inte laddar över nya bilder)

Bild från klassfesten på skolavslutningsdagen. Det var kul, minst sagt.

helgen är kommen

Kategori: Moments Like This

Äntligen är jobbveckan avklarad. Har varit sjukligt trött hela veckan vilket gjorde att jag vaknade 10 minuter innan jobbet imorse.. Men allt ont för med sig något gott, jag är piggare nu än vad jag skulle ha varit om jag inte sov en timme extra! HUr som haver, snart rullar jag ned mot Elise och hämtar upp henne för att sedan ta bussen till stan. Tanken är att vi ska gå på Pause en sväng och fika och snacka om allt och inget. Har ju inte träffats på en vecka, omg!!
Imorgon blir det en heldag på stan med Josse. Det ser jag också fram emot, har shopping-abstinens till 1000.
(hihi gillar förövrigt mina übercoola rubriker)

vissa lever för jobbet, jag jobbar för att leva

Kategori: Moments Like This

Dagarna rullar på, pengarna rullar in, jag rullar snart ner till Arvika. Festival/campingbiljett samt tågbiljetter är bokade och under helgen som kommer ska jag förbereda det sista inför en festivalvecka med sex brudar i två tält under fyra dagar. Det blir starten på min tre veckors långa semester innan jag återgår till jobbet. Under dessa veckor ska jag hinna med Arvikafestivalen, åka till sommarstugan och som avslutning förbruka mina sista krafter under några dagar på Yran. Jag ser fram emot det, jättemycket.
Nu ska jag fortsätta jobba och tjäna pengar som jag ska spendera senare under lovet.