saraerikacaroline

Roligt inlägg

Kategori: Moments Like This

Jobbet idag var som det låter, jobbigt. Nu är det dags för träning! Hejhopp.

En gång, aldrig mer

Kategori: Moments Like This

Gaah vad jag är trött! Jag sov ungefär sex timmar inatt och det resulterade till att jag hade mitt livs värsta timmar idag. Jag började jobba klockan 8 och halv 9 satt jag och nickade till var annan minut och höll på att somna. Ögonen gick i kors hela tiden och jag kände mig allmänt drogad! Till slut var jag tvungen att gå på toan och göra lite "gymnastiska" övningar för att piggna till. Aldrig mer säger jag bara, ikväll blir det en tidig kväll!

Kvällskvisten

Kategori: Moments Like This

Idag har det varit en delvis slapp och delvis händelserik dag. Bilder kanske kommer senare, men jag lovar ingenting! Nu måste jag hoppa i säng för imorgon väntar jobbet! Nattinatti!

Carro.

Måndag

Kategori: Moments Like This

God förmiddag! Trots att jag var riktigt trött i morse och helst ville ligga kvar i sängen klev jag upp för att ta vara på dagen. Så, det jag har gjort tills nu är spela gitarr, löst korsord och läst en bok ute i solen. Idag är en sådan dag då jag inte känner för att göra någonting speciellt utan bara lalla på och göra vad än jag har lust med. Kanske att jag beger mig ut på en springrunda senare idag eller gör någonting annat fysiskt ansträngande, vi får se om orken finns. Dags för lunch!

Carro.

Jag är en legend

Kategori: Moments Like This

Här sitter jag klockan 02.20 och äter naturgodis. Har spenderat kvällen med några kompisar där vi bland annat spelade TV-spel, tittade på film och åt gott! Nu väntar sängen, sov sött.

En dag med Elise

Kategori: Moments Like This

Godmorgon tänkte jag säga, men jag insåg just att klockan är 14.57.. Har spenderat natten och morgonen hos Elise och jag har bara gått hem en sväng för att byta om sedan drar jag till Elise igen. Vädret är underbart men ändå har jag knappt varit ute någonting idag. Elise och jag tänkte bege oss på en liten picknick senare, kanske upp till berget men innan det är jag bjuden på middag på Elises nya inglasade veranda, ett perfekt ställe då kvällarna fortfarande kan vara lite kyliga.

Nu måste jag kila iväg innan hela dagen är borta! Pussohej

Påsk

Kategori: Moments Like This

Även fast det är lov nu så har jag varken tid eller lust att blogga. Idag har jag varit ute hela dagen med min familj tillsammans med min mosters familj och grillat, solat och haft allmänt trevligt! Nu har vi avslutat middagen som bestod av lax och pressad potatis och jag har påbörjat ett "projekt" eller vad jag nu ska kalla det. Det går iallafall ut på att lära mig spela gitarr innan jag börjar 2:an på gymnasiet.. Hur det går får vi se, början har inte varit sådär spikrak med tanke på att jag knappt kan stämma gitarren plus att jag får ont i fingrarna på en gång. Jag har någonting att skylla på om det låter dåligt isåfall! Nu ska jag gå och umgås med familjen en stund och äta naturgodis som jag fick i mitt påskägg imorse! Hej så länge!

Sommarens planer

Kategori: Moments Like This

Har just suttit och sett över planerna för sommaren. Innan idag var det enda jag hade planerat att jobba och gå på yran. Nu har jag lite fler planer, och fler problem. Allt som jag vill hinna med kommer göra att jag knappt hinner jobba något och så får det inte bli. Därför måste jag prioritera bort en massa roliga resor och händelser.. Här är lite av vad jag vill hinna med i sommar:
- Jobba så mycket som möjligt
- Storsloken i Stugun

- Yran
- Motorcykeltur till Norge med pappsen
- Till söder med Elise?
- Sommarstugan vid kusten i norr såklart!
- Fottboll fotboll fotboll
- Spanien med familjen
- Och självklart vänner


Känns som att huvudet vill med än tiden och plånkan klarar av, tyvärr. Det är bara att invänta sommaren och se vad som hinns!
Nu blir det lite mys med gotta framför TV:n med familjen innan jag dra till Elise.
Puss

4/3-09

Kategori: Moments Like This

Nu har jag varit borta länge nog, så hej igen! Har haft fullt upp hela veckan med fransmän hit och dit men nu (äntligen) har de åkt hem och jag kan åter igen sitta vid datorn ostört. Är egentligen sjukt trött men tänkte pallra mig ut i det härliga vädret en sväng. Ikväll blir det nog en kväll i svinstian (inblandade fattar).

Hörs senare! puss hej!