saraerikacaroline

Första lektionen

Kategori: Moments Like This

Första lektionen på gymnasiet blev avklarad idag! Känns helt okej, både med lärarna och klassen och resten av allt folk på Wargen. Fast jag kan ärligt säga att det kändes lite tungt på lektionerna, speciellt när man har varit ifrån skolan ett tag.
Idag slutade vi kvart över ett så Josefine och jag bestämde oss för att gå och ta en fika på Tehuset innan jag begav mig till Stugun. För mig blev det en enorm morotskaka, riktigt gott!
Egentligen har jag hur mycket som helst att berätta men jag vet inte var jag ska börja så jag får se om jag orkar ta det en annan gång!

Nu håller jag nästan på att somna så jag ska nog dra mig mot sängen! Puss och godnatt!

Tisdag kväll

Kategori: Moments Like This

Sitter hos Elise och lyssnar på musik och pratar medan hon provar en massa kläder. Vi kom nyss in efter att ha varit på IP och skjutit lite långbollar (fotboll som ni säkert förstod) men eftersom jag går på pencilin och Elise är förkyld så tog vi det ganska lugnt. Förövrigt håller jag på att bli galen när jag inte får träna!! Men nu är det bara 9 dagara kvar tills jag kan komma på träningarna igen.

Idag var det andra dagen för mig som gymnasieelev och än så länge lever jag. Klassen verkar vara trevlig och lärarna likaså, men vi får väl se om dom förvandlas till blodtörstiga köttätare när vi börjar med riktiga lektioner och det gör vi på torsdag.

Nu ska jag hjälpa Elise med lite outfits innan jag går hem till mig.

Ha en trevlig kväll! // Caroline

Back to reality

Kategori: Moments Like This

Heej! Nu har jag varit på vifft i några dagar så jag har  varken kunnat eller orkat blogga, men alla verkar ha överlevt ändå! Nu sitter jag helt utslagen och lyssnar musik medan jag väntar på att Elise ska komma, och sova över här! Ikväll har jag varit barnvakt åt Linnéa och Maria så vi tog fram popcorn, dricka och täcken och kröp ner framför TV:n och tittade på Landet för länge sedan, lika bra varje gång haha!
Under sista lov-veckan har jag bla varit på IKEA och införskaffat mig lite nya möbler till mitt rum (som jag satt med en hel dag för att få ihop, typiskt IKEA alltså!). Det som är nytt är en 160cm säng med hylla, en hylla som ska bli mitt sminkbord, en barstol till det och en spegel. Allt är inte på sin plats än i rummet pga att jag har varit i stan en hel del och där har jag träffat en hel del trevligt folk (kanske berodde det på deras flitiga alkohol-intag?). Hur som helst så kan det nog vara bra att träffa lite nytt folk inför skolastarten så man inte känner sig heeelt vilse. Jag har sett klasslistan på min nya klass och kan konstatera att majoriteten är tjejer, och majoriteten av dom har jag aldrig ens hört talas om. Men jag hoppas att det blir en bra klass ändå, jag har ju iallafall Josefine och det har stor betydelse för mig!

Njut av sista kvällen innan det är dags att vända tillbaka dygnet, för det ska jag! Pussokram!

Såå söta, när dom sover..

Myskväll med mina små troll!



 

Söndag

Kategori: Moments Like This

Idag var det jag som fick göra maten eftersom mamma skulle på något möte, som hon kom på att hon skulle på just när vi skulle börja med maten. Iallafall så fick det bli pizza idag så jag gjorde två stycken, en vanlig med tomat,sås, tomat, ost och skinka och på den andra slängde jag på lite allt möjligt bl.a. tomatsås, tomat, skinka, fetaost, babyspenat och ost. Riktigt gott blev det så nu sitter jag är alldeles proppmätt! 

Nu funderar jag på att gå och titta igenom min garderob och se om det är något som ska bort. Eller ja, det vet jag ju redan att det är men vi får se hur mycket det blir.. Efter det ska jag troligtvis träffa Josefinasteisverige och kanska mysa framför en film och snacka skit. Hah!

Nej nu vrids volymen upp på stereon och jag beger mig in på rummet för att rensa garderoben! Whitney Houston om någon kan få mig på bra humör med låten 'Wanna dance with somebody'.

Tralalalaaaaa!

Sommaren är kort..

Kategori: Moments Like This

Jag blir lite stressad eftersom solen skiner och jag sitter inne, men jag tänkte bara skriva ett inlägg och sen dra ut.
I fredags drog jag, Josefine och Elise in till stan och gick omkring i affärerna en stund innan vi begav oss till Sandras lägenhet där vi fikade muffins och drack saft som vi hade tagit med oss. Även om Sandra inte hade fått dit all inredning så var det ändå en riktigt mysig lägenhet. Jag får inte glömma att säga att Matilda och Rebecca också var där! På lördagen (igår alltså) gick jag och Elise också på stan en sväng och under den tiden hann jag endast införskaffa mig ett par jeans innan vi var tvungna att kila till bussen. Tanken var at jag skulle köpa ett par skor också men tiden blev för knapp. Men om jag och mamma har någon tid i veckan ska vi åka till Sundsvall så jag hoppas att jag hittar ett par skor där istället.

Nu ska jag ut i solen innan det är för sent, sommaren anser jag vara så gott som över.. Därför ska jag passa på att njuta av "solens sista strålar" HAHA! Jag kom just att tänka på låten 'Sommaren är kort' och kom fram till att texten stämmer ganska bra! Aja vi hörs senare!

Torsdag

Kategori: Moments Like This

Klockan är redan två och det enda jag har hunnit göra är att äta frukost! Jag vaknade 12 pigg och utvilad, och med en himla träningsvärk i benen! Igår gjorde jag nämligen ett eget litet träningpass eftersom jag inte kunde ta mig till träningen.. Men det är bara skönt för då känns det att man har tränat iallafall!

Nu ska jag fortsätta med alla dessa hushållssysslor som måste göras, skura och ta undan tvätten står på listan idag! Och ikväll blir det fotbollsträning, äntligen!!

Hej så länge!

Mysigt med regn!

Kategori: Moments Like This

Regnet det bara öser ner, tralala! Visst det kanske inte är det roligaste med regn men just idag gör det mig ingenting! Jag tycker bara att det är mysigt med regn, plus att då behöver man inte känna sig tvungen att gå ut utan man kan sitta inne och slappa hela dagen och bara ta det lugnt. Man får också en anledning till att få tråkiga sysslor överstökat. Idag ska jag och min bror Fredrik städa hela huset, gå på ica och handla lite nödvändiga saker, och efter det ska jag nog passa på att läsa lite teori inför övningskörningen. Egentligen har jag träning ikväll i stan men jag vet inte om jag kan gå på den. För det första så är min förkylning inte riktigt bra än, och eftersom det regnar kanske det inte är så smart att springa runt blöt i 1,5 timmar. För det andra så har jag ingen skjuts, eller jag skulle väl kunna ta bussen men då måste jag vänta i flera timmar både när jag ska dit och hem, vilket kanske inte är så bra då om jag är blöt. Och för det tredje så måste jag passa Lucas och allt vad det innebär.. Så tyvärr så kanske det inte blir någon fotbollsträning idag heller ( vilket jag har riktigt dåligt samvete för), men isf ska jag träna här hemma så jag kommer igång med träningen någon gång! Så det finns både för- och nackdelar med att det regnar! Det ultimata att göra när det regnar är att sova i tält, det ska jag försöka hinna med innan sommaren är slut! ;)

Inatt sov Elise över hos mig! Vi fixade det riktigt mysigt, och åt en hel del.. Först gjorde vi en smoothie på glass, fruktyoghurt, blåbär och vaniljsocker, som vi år medan vi såg på film. Sedan gjorde vi iordning en grekisk sallad med tomat, gurka, oliver, fetaost, lök och kryddor som vi åt när vi förflyttat oss från filmen på datan och upp till TV:n. Efter det gjorde vi en efterrätt! Vi tog en banan som vi täckte med smält blockchoklad och coccos, och bredvid hade vi vaniljglass med sirap och ytterligare lite smält choklad ;) Det blev riktigt gott faktiskt, fast jag vet inte om det lät så gott.. Hur som helst så tycker jag att vi ska göra om det snart Elise!
Och jag får inte glömma att tacka för det fina besöket av Josefine och Rebecca, och en hel del andra personer också såklart!

Nu ska jag gå och skramla lite i köket så Fredrik vaknar någon gång, han har rummet vägg i vägg med köket. Annars kommer städningen aldrig blir gjord!

Vi speglar oss mot en bil, som får oss
att se ut som Grisen <3 Svinetkilo tyngre ;)


Grisen&Svinet, vi är grymt coola!
Nöffnöff!

Tisdag

Kategori: Moments Like This

Förutom att jag legat och hostat halva natten så har jag sovit riktigt gott ;) Pigg som en gris i england är jag så jag ska ta med mig Lucas på en promenad och bege mig ner till Elise på hennes sommarjobb för att hälsa på en sväng. Sen gäller det att planera maten och alla inköp som har med det att göra, vi får se om det blir nudlar hela veckan, haha! Nej, nu ska jag skynda mig så jag inte slösar bort hela dagen, halva är ju så gott som borta redan.. Pusspuss!

Tröööt!

Kategori: Moments Like This

Inatt sov jag bara tre timmar så jag är hur  trött som helst men ändå fastnade jag här, som vanligt. Det är rätt mycket som snurrar i mina tankar nu så jag blir trött av bara det! Bland annat så har jag, så gott som iallafall, bytt gymnasium från JB till Wargen och än så länge känns det bra men jag brukar kunna ändra mig ganska snabbt så egentligen vet man aldrig vart jag kommer hamna tillslut. Jag bestämmde mig för att byta till samhälle med inriktning språk så nu får det bli som det blir! En positiv sak är iallafall att Josefine också ska gå den linjen :D
Nej nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre! Måste ta igen mina förlorade timmar för att orka med resten av veckan. Jag och Fredrik ska nämligen ta han om huset själv, inklusive städning, diskning, tvättning, matlagning, hund-passning mm. Det kommer nog bli spännande för mamma och pappa att se hur huset ser ut när de kommer hem!

Puss & godnatt!

Min annorlunda väckarklocka

Kategori: Moments Like This

När jag väl har chansen att sova ut på morgonen blir jag ändå alltid väckt av någon eller något! Två dagar i rad har jag blivit väckt av att telefonen ringer och när jag uppfattat vad som händer hinner jag alltid bara till hallen innan det slutar ringa. Idag blev jag väkt av att någon knackade på dörren men det uppfattade jag också för sent så när jag väl gick och öppnade dörren, yrvaken som jag var, fanns det ingen där. Men det positiva är att sen är man klarvaken istället så då behöver man inte sova bort hela dagen som jag annars är expert på.
Nu har jag just ätit brunch och snart ska jag gå och göra mig iordning innan jag åker iväg och tittar på match. Ope möter Hammerdal så det blir spännande :) Fast jag hade hellre spelat än att titta på menmen. Nu ska jag se till att bli frisk så snabbt som möjligt så jag kan dra igång med träningen igen. Längtar!

Nu måste jag kila vidare!  Ha en bra dag!

Snack och Snacks

Kategori: Moments Like This

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig men först ska jag skriva ett inlägg, bara för att mina kära vänner ska ha någonting att göra (jag syftar på några speciella). Haha!

Idag har jag inte gjort något speciellt utan bara tagit det lugnt för att krya på mig helt. Tyvärr kan jag inte spela imorgon eftersom jag inte är riktigt frisk men jag ska iallafall dit och titta, och heja! :D

Det blev också en lugn kväll med en hel del snack och snacks med vännerna, trevligt värre!
Äh nu orkar jag inte skriva mer! Sov gott allihopa!

Alltid lika kul att vara impulsiv!

Kategori: Moments Like This

Okejokej det blev visst ingen "återförening" igår. För det första var det inte så många som kunde komma och för det andra så kom vi aldrig på vad vi skulle göra så det kändes lite meningslöst. Men, impulsiv som man är så åkte jag och Viktor in till stan på moppe (jag funderade hela vägen om vi var idioter eller helt enkelt puckade!?). Väl där träffade vi en hel del trevliga personer som vi ungicks med tills klockan var runt halv 2, då tog vi moppen och drog hem till lilla Stugun. Och även på hemvägen hade jag mig en funderare, var det värt att åka 10 mil i kylan bara för att vara i stan i några timmar? Svaret är JA! Trots att vi bara gick omkring lite och träffade på lite olika folk så hade jag riktigt roligt! Jag gör gärna om det! Men innan jag och Viktor begav oss hem skjutsade vi Emil till Brunflo, alltså var vi tre på moppen och eftersom vi inte längre befann oss i lilla Stugun där det inte kryllar av poliser var vi tvugna att ta en massa småvägar för att inte bli sedda. Och jag kan lova att vi hade riktig tur! Hela tre gånger var det riktigt nära att poliserna skulle se oss, men vi hade änglavakt eller något liknande ;) Jag hade iallafall en riktigt rolig kväll, så tack allihop för den!

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag vaknar till och sen ska jag se om denna dag har något roligt att erbjuda.

Pussohej på en stund!

Dags att fira 080808!

Kategori: Moments Like This

Usch vad mätt jag är! Menmen det var bara för att jag var så jäkla hungrig efter att jag och Elise var ute och gick, så då åt jag liite för mycket. Har ingen aning om hur länge vi var ute men det var ett bra tag iallafall! Men skönt var det, tills det började regna..

Ikväll hoppas jag på att "the gang" som jag brukar kalla oss återförenas. Haha okej det där med återförenas lät en aning töntigt men det känns lite som en återförening. Förra sommaren gjorde vi något varje kväll nästan, men denna sommar kan jag inte komma på en enda gång då vi har gjort något ihop! Sorgligt men sant! Vi får se vad vi hittar på ikväll men det som ska bli roligt är att alla är tillsammans igen och då spelar det ingen roll vad vi gör =)

Vad kan man kalla en dag som denna? Jo, 08:ornas dag eftersom det är 080808! Så alla stockholmare kommer nog fira det på något vis så därför tycker jag också att vi skogsmullar kan fira det, bara för att ha något att fira eftersom det är såå kul!


 
Klassen på klassresa i Kroatien
Klassresa i Kroatien- 08
(jag har rosa linne)

Hipphipphurrey!

Fredag morgon

Kategori: Moments Like This

Godmorgon!
Idag klev jag faktiskt upp ganska tidigt, redan klockan halv 10! Jag fick ett sms av Elise bara några minuter innan väckarklockan skulle ringa så jag fick ett härligt uppvaknande, och jag kan medge att jag påverkas ganska mycket av hur jag blir väckt. Ännu en bra sak var att mkin hals inte gjorde såå himla ont idag, men.. däremot verkar jag har fått någon typ av inflamation i ögat så det är alldeles uppsvullet så någon resa till stan blir det inte! Typiskt mig alltså..

När Elise kommer hem från stan, vilket hon gör när som helst, ska vi träffas en stund och bara umgås. Det ska bli spännande att höra vad hon har att berätta för alltid är det ju något.
Nu ska jag gå och göra iordning mig så jag inte slösar bort hela dagen som jag brukar.

Förresten så är det något fel med min mobil så jag kan tyvärr inte ladda in några nytagna bilder.. Ska se till att fixa det så snart som möjligt :)

*Smacksmack*

Lycka i olika former

Kategori: Moments Like This

Som tur va kom Rebecca och ryckte upp mig från datastolen annars hade jag nog suttit här hela dagen! Varför sitta vid datorn? Jo för när man passerat runt 10 år och inte längre leker med dockor försvinner också fantasin, så blev det iallafall för mig. Så datorn blir som ett tidsfördriv helt enkelt! Men som sagt så kom Rebecca och vi bestämde oss för att göra något vi inte klarade på hela förra sommarlovet, nämligen jonka till 20 emellan varandra. Haha jag vet, det borde inte vara så svårt men på något vis var det alltid någon av oss som klantar till det när vi närmar oss 19-20.
MEN! Tro det eller ej, vi klarade det till slut, och jag tror att alla barn som sov middag på dagis vaknade av vårat jubel.
Iochmed att vi lyckades med det trodde vi helt plötsligt att vi kunde klara allt, till och med stå på händer som jag inte har gjort på flera flera år. Vi klarade oss från benbrott och skallskador som tur var, men några gånger var vi inte såå långt ifrån. Haha, kul var det iallafall!

Ikväll har Josefine och Rebecca varit här och myst. Vi gjorde lite nachos och tittade på sex and the city :) Det behöver inte vara så märkvärdigt, huvudsaken är att man är med personer man trivs med! Tack för ikväll tjejer!

Ikväll SKA jag gå och lägga mig tidigare. Funderar på att åka in en sväng till stan imorgon för att få lite omväxling, tihi! Hörs imorgon, eller egentligen idag eftersom klockan kan passerat midnatt.
Nattinatti<3

Som en drog!

Kategori: Moments Like This

Jag får paniiiiik! Vet inte hur många timma jag spenderat vid datan de senaste dygnen! Igår satt jag uppe till fyra på morgonen, helt sjukt!! När jag gick och la mig skulle pappa upp och jobba, precis som för några dagar sedan. Det värsta är att det är fint väder ute men ändå sitter jag inne.. Nej nu ska jag bege mig ut i solen på en gång! Har ingen aning om vad jag ska göra men här kan jag inte sitta och växa fast iallafall.

Hejhopp!

Hosthosthost

Kategori: Moments Like This

Min lilla plan funkade inte.. När jag vaknade , runt 12, kände jag mig allt ifrån frisk! Men det positiva är att då kan jag äta hur mycket glass som helst, för det tycker jag hör till en förkylning. Så om någon påpekar skyller jag bara på att det är bra för halsen ;)
Det bästa med att vara sjuk är att man får ligga och slappa utan att någon säger åt en att göra en massa jobb. Så egentligen ska man se det som en lång skön vila! Men eftersom jag inte är dödssjuk ska jag nog pallra mig ut en sväng och förhoppningsvis träffa några kompisar, för att bara ligga inne hela dagarna är ju döden! Vännerna är den bästa medicinen enligt mig!

Josefine och jag i Kroatien

Josefine och jag i kroatien!

Pussohej på en stund!

Mys med flickorna

Kategori: Moments Like This

Nu har Josefine och Rebecca just gått hem och jag sitter och chattar med lite trevliga personer. Vi tittade på film och fikade, en lung men mysig kväll! Tänkte gå och lägga mig ganska snart och hoppas på att förkylningen blir bättre. Samtidigt gruvar jag mig för att vakna imorgon för det är då det gör som mest ont i halsen. Nepp nu ska jag sluta klaga! Så länge jag inte har någon dödlig sjukdom har jag ingen rätt att klaga!

Nu ska jag sova och imorgon vaknar jag frisk! Good night, sleep tight!

Ingen terrängbil?

Kategori: Moments Like This

Medan mamma är uppe i sommarstugan och glassar är det  jag och pappa som får sköta matlagningen, vilket är ganska främmande för oss eftersom det alltid brukar vara mamma som står för matlagningen. Idag blev det pannkakor à la Caroliné eftersom det är ungefär det jag klarar av att laga utan hjälp (förutom att steka färdigmat såklart). Japp, patetiskt men sant! Jag och pappa har iallafall laddat upp kylen och frysen med köttbullar, fiskpinnar, pyttipanna och lite färdigmat mm, som man alltså bara behöver steka på. Det finns faktiskt en hel del olika färdigmaträtter som jag aldrig ens laggt märke till med som både är nyttigt, gott och billigt! En maträtt som jag gärna kan stå över är pyttipanna som jag aldrig riktigt gillat, men pappa tittar bara på priset så när det bara är vi hemma köper han alltid hem några påsar, och sen skryter han såklart till mamma över telefon hur ekonomiska vi är ( i min familj är man inte snål utan ekonomisk tydligen).

Det gick ganska bra för mig att övningsköra idag, tro det eller ej. Eller för att vara jag tycker jag att jag skötte mig bra. Men jag kan erkänna att det blev några få kärringstopp och såklart skulle det vara just utanför gårdar där folket tex står och vattnar blommorna eller målar huset, pinsamt pinsamt! Sen råkade jag göra pappa lite nervös när jag höll på att köra rakt in i skogen höhö! Pappas reaktion var: Puh, öh, Carro det här är ingen terrängbil..
Det är iallafall riktigt roligt att övningsköra, det enda jag inte gillar är att man måste läsa en massa teori.


Nu ska jag gå och göra lite nytta! Ikväll blir det nog att träffa mina kära vänner :)
See you!

Varning!!

Kategori: Moments Like This

Nu är det dags att se upp på byn för nu ska Caroline sätta sig bakom ratten! Önska mig lycka till!

Gubbar och jordgubbar

Kategori: Moments Like This

Klockan är 01.57 och jag har inte en aning varför jag sitter uppe nu, förutom att jag totalt vänt på dygnet! Jag har tagit mig en kopp varm mjölk så halsen förhoppningsvis blir bättre och mackor. På kvällen kan jag äta hur mycket som helst för då har jag bäst aptit.

Kvällen tillbringades med några sköna personligheter och härliga springturer, för att komma undan en arg gubbe. Han tyckte visst inte om att vi tog hans jordgubbar xD Nåja jordgubbar fick jag ändå tillräckligt av idag när jag och Rebecca bakade kladdkaka och åt jordgubbar och grädde till. Riktigt gott!

Nu ska jag svepa mjölken och gå och lägga mig. Godnatt alla nattugglor!

frågetecken, frågetecken, frågetecken

Kategori: Moments Like This

Okej jag har ett stort dilemma..! Eller kanske rättare sagt en fråga: Vill jag gå Idrott och Hälsa på JB? Under hela min promenad med Lucas gick jag och grubblade på det här. Iallafall så sökte jag den här linjen och kom in och allt kändes rätt, men nu, när skolstarten närmar sig får jag en klump i magen varje gång jag tänker på mitt val. Jag gruvar mig inte för gymnasietiden i sig och absolut inte för den nya klassen. Men är Idrott och Hälsa rätt linje för mig? Ärligt talat så kommer jag nog knappast satsa på att bli någon elitfotbollspelare och förutom det kan jag bli sjukgymnast, idrottslärare, personlig tränare, typ kostrådgivare och yrken åt det hållet. Och om jag ska vara ärlig igen så är dessa jobb inte heller speciellt lockande..
Men vad skulle jag gå istället då? Ja troligtvis samhälle eller något på wargen men det vet jag inte heller om jag vill. Fan vad jag hatar att ta viktiga beslut! Innan jag slutar tjata om mitt problem så har jag en sista fråga: HUR SKA JAG GÖRA??

Jag blir alldeles matt av att tänka på det här så nu ska jag koppla av med en film och bara mysa!

Sjukling..

Kategori: Moments Like This

Jag sprang i regnet i lördags natt gemon hela stan med genomblöta skor, mycket dumt gjort! Jag och Elise gick flera kilometer i regnet i söndags, mycket dumt gjort! Igår var jag på träning med ganska mycket fysträning (trots att jag kände mig halvt förkyld), idiotiskt gjort! Så till följd av det har jag nu jätteont i halsen och kan knappt prata... Det värsta av allt är att vi har match på söndag och inte har råd att mista så många spelare. Vi var tex bara sex spelare på träningen igår så det ser inte så ljust ut!
Idag blir alltså en lugn och säkert tråkig dag för mig för alla mina kompisar ska bort så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Kanske kura ner mig i duntäcket med en kopp te och titta på film? Det lät ganska lockande, men först ska jag gå ut en sväng med Lurken.

För att jag inte ska känna mig alldeles för ensam så får ni gärna smsa (a)

pusspuss!

Yran= Gil koobek

Kategori: Moments Like This

Hemma! Hade en riktigt rolig Yran iallafall med mycket trevligt folk. Tyvärr så såg jag inte på alla artister som jag skulle velat men jag hade lika roligt ändå! Tack allihopa för en oförglömlig Yran! Adam Tensta var nog bland det häftigaste som hände, sjukt bra stämning under hela spelningen. Efter det var det nakenbad i storsjön (dock inte för min del) men för resten av gänget, och sen blev det munkar i stora lass! Haha skönare personer får man leta efter.

Har just packat upp min packning och väntar nu på att mina flickor ska bli klara så vi kan gå och ta en fika och umgås, för det finns nämligen något att fira.. JOSEFINE ÄR HEMMA IGEN!!! Och igår när jag träffade henne var nog den första gången jag gråtit glädjetårar efter ett kärt återseende, haha!

Caroline Svin <3 Elise Gris

Kyss och smek, Gil koobek