saraerikacaroline

Bio i soffan eller i salongen?

Kategori: Moments Like This

Patrik 1,5! Så heter filmen som jag och Rebecca såg igår på bio. Den var riktigt rolig men jag skulle inte rekommendera den för killar som är lite känsliga för homosexuella, inklusive deras myskvällar.. Jag och Rebeca fick oss ett gott skratt några gånger iallafall, sen att Patrik i filmen var lite småsöt var såklart ett plus ;)

Innan bion åt vi på Max, som btw gör dom godaste hamburgarna, och efter det gick vi in till centrum för att vänta på att bion skulle börja. För att fördröja tiden gick vi på hemköp och köpte varsin kladdkaka och kaffe latte, supergott!

Nu sitter jag hemma i Stugun och lyssnar på musik medan jag väntar på att mamma och pappa ska åka bort, för då ska jag, Linnéa och Maria ha bio framför TV:n med popcorn och dricka! Man behöver inte alltid lägga ut 85 kr för att gå på en bra bio. Ta en bra film, popcorn, släck lamporna och ha volymen på max så kan du ha bio i soffan hemma. Det som är positivt är att man kan mysa ner sig i en massa kuddar och filtar och att man kan pausa filmen när som helst för pinkpaus eller påfyllning av popcorn mm. Minst lika mysigt som att gå på bio i en riktig biosalong!

Ha en riktigt trevlig kväll!



Bio-kväll med mina små troll, Maria och Linnéa

Kommentarer

  • Becca säger:

    Så sööta:)

    2008-10-11 | 20:06:08
    Bloggadress: http://rebeccamattila.blogg.se/
  • matilda säger:

    aaaaaah, vad gulliga :)

    2008-10-11 | 20:52:36

Kommentera inlägget här: