saraerikacaroline

Borta bra men hemma bäst!

Kategori: Moments Like This

Mmm! Sitter och smaskar på en dumlekaka som mamma gjorde till mig idag. Jag tror att jag ska sova borta oftare för när jag väl kommer hem blir jag bjuden på något riktigt gott. Idag hade mamma t.ex. gjort innanlår (jag vet att det låter äckligt, men det är supergott) och hasselbackspotatis! För att inte glömma dumlekakan!
"Sist du var hemma klagade du på att det inte fanns något gott (syftade då på kakor) så nu tog jag och bakade en kaka för din skull." Ibland ör det riktigt bra att ha en mamma ändå.

Egentligen borde jag inte sitta här eftersom jag har en bok att läsa ut tills imorgon, men datorn verkar vara som en magnet och jag är ett liten metellbit som dras med en väldig kraft mot magneten. Ja, det känns iallafall så..
Men imorgon börjar inte förrän kvart i tolv så jag har lite tid på mig innan det också. Dagen börjar med franska och sedan är det idrott, badmington! Då ska Johanna få visa vad hon går för eftersom hon spelar badmington, så nu har du press på dig Johanna, tihi!

Nu måste jag återvända till mitt bokläsande för imorgon är det muntlig redovisning av böckerna som var och en har läst. Det ska bli spännande att höra!

Trevlig kväll // Caroline

Söndag kväll

Kategori: Moments Like This

Go'kväll!

Nu har jag till och med börjat fått klagomål för att jag uppdaterar bloggen så sällan! Därför tänkte jag göra Sabina nöjd och skriva ett litet inlägg, så att hon slutat klaga, haha!

Jag har egentligen hur mycket som helst att skriva om och därför vet jag inte vart jag ska börja! Jag kan iallafall berätta att jag spenderade min fredagskväll i stan tillsammans med Josefine, Matilda och även Linus och Elin en stund. Efter skolan gick jag, Josse, Matilda och Linus på Subway och åt innan vi gick upp på Campus och tittade på föreningsfotboll. Det roligaste var att det kom så mycket folk men matchen var däremot inte så mycket att hurra för, men det var kul ändå!

Den här veckan kommer mest bestå av plugg och fotboll, det är sista träningsveckan innan uppehållet kan jag passa på att säga. Ska bli riktigt skön att få mer tid till läxorna för nu känns det som att allt görs sista kvällen och det drar in mig i en ond cirkel med lite sömn, dålig koncentration i skolan, lite ork på eftermiddagarna och lite alldeles för lite plugg.

Nej nu ska jag gå och lägga mig i någorlunda tid. Imorgon börjar jag inte förän tio så jag får iallafall lite sovmorgon.

Sov sött!

Hata skolkort!

Kategori: Moments Like This

Orkar inte tänka, orkar inte skriva inlägg (egentligen)!
Men ett kort litet inlägg kan jag väl offra några minuter av mitt dyrbara liv på.

Hursomhelst. Imorgon ska jag kliva upp 06.00 för att hinna med bussen till skolan kvart över 7. Man lär väl komma till skolan och se ut som ett lik inlagt på psyket, och inte nog med det.. Vi ska ta kort till våra ID-brickor eller vad det nu är. Ett enda klick behövs och jag kanske kommer vara missnöjd i tre hela år varje gång jag råkar få syn på det.

Nu ska jag gå och göra mig lite fika och titta på TV med familjen innan jag börjar plugga engelska (som troligtvis kommer vara en stor anledning till att jag ser död ut imorgon).

Nattinatti allihopa!

Kvällstid

Kategori: Moments Like This

Heeej!
Första gången jag sitter vid en dator på hela veckan! Jag har nämligen bott hos Sandra enda från i söndags så denna vecka har hon fått så ut med mina kläder utspridda i lägenheten, mitt skramlande på mornarna när jag klivit upp före henne, mitt läxläsande på kvällarna, min ständigt pipande telefon när jag fått sms, mina oförutsägbara skrattanfall mm.. Jag tycker nästan synd om tjejen! Men vi klarade oss iallafall ifrån någon catfight, haha!

Hur som helst, denna vecka har jag:
¤ Gått i skolan
¤ Tränat, och spelat fotbollsmatch
¤ Ramlat med cykeln och skämt ut mig totalt!
¤ Gjort saker jag ångrat, förlåt ännu en gång..
¤ Gråtit pga allt och alla
¤ Varit på fest och träffat trevligt folk
¤ Gått på stan och shoppat lite småsaker
¤ Sovit över hos Elin, med Elise
¤ Ätit mig övermätt ett flertal gånger
¤ Ätit kakor nästan varje dag, (idag blev det överkonsumsion höhö
¤ Haft en allmänt bra vecka!!



Det där fick bli en kort sammanfattning annars hade jag fått suttit här hela natten och det har jag inte tid med. Imorgon är det nämligen match i Hammerdal och eftersom jag inte sovit så mycket som jag borde den här veckan ska jag lägga mig inom kort. Men först ska jag ta mig en efterlängtad dusch innan jag kryper ner i min efterlängtade säng!




Godnatt världen!

Äntligen match!

Kategori: Moments Like This

Imorse när jag vaknade skulle jag egentligen ha varit helt själv i huset eftersom hela min familj är borta, MEN.. det var jag inte! Jag hade nämligen två manliga figurer på övervåningen, men lugn bara jag känner dom!

Igår kväll var jag först med Elise och åt middag där vilket var riktigt mysigt. Efter det träffade vi Anton och Markus som vi sedan spenderade resten av kvällen med. Det var också trevligt! Efter att Elise hade gått hem runt tio, elva gjorde vi andra popcorn, tog fram dricka, chips, pommes pinnes mm. och satte oss framför TV:n. Vi såg på något program som hette Room 401 och handlade om att driva med människor genom att göra en massa äckliga saker, tex stoppa ner handen i en fritös.. Det var inget program för mig kan jag ärligt säga, men killarna tyckte det var jättekul (kanske mest för att jag tyckte det var så äckligt?).
Nu har dom iallafall gått hem och jag fördröjer tiden framför datan. Klockan 3 idag har jag match mot Sveg så jag sitter och peppar inför den! Det ska bli riktigt riktigt roligt eftersom det var ett bra tag sedan jag spelade match sist.

Ha en bra söndag! Pussohej!

Middag hos Elise

Kategori: Moments Like This

Bäst att skynda på! Nu ska jag ta en dusch innan jag går ner till Elise och äter middag med hennes familj, det ska bli riktigt mysigt. Den största anledningen till att jag ska äta hos henne är att jag är hemma själv plus att jag suger på att laga mat. Den andra anledningen är att jag blev bjuden, och det lät ju ganska lockande med grillat!
Jag och Elise var nyss ute och gick och pratade om livet i allmänhet, och vi kom fram till att våra problem liknar varann på många sätt. Vad vi också gjorde var att springa på en äng och skrika så högt vi bara kunde, haha vet inte riktigt varför men det var lite småkul sådär.

Nepp nu är det dags att göra sig iordning. Ha en trevlig kväll!

Blinkblink ;)

Kategori: Moments Like This

Anledningen till att jag inte uppdaterat bloggen på ett tag är skolan. Jag är helt slut när jag kommer hem! Helst vill jag bara gå och lägga mig men då är det alltid någonting som måste göras, tex läxor eller fotbollsträning. Igår var det träning så då passade jag på att sova hos Sandra så jag slapp åka hem. Men.. pga att jag lämnade min sportbag hos henne, idag för att slippa bära med den på wargen, så glömde jag att ta med både skåpnyckeln och busskortet! Men det löste sig till slut, jag flirtade lite med Josse så jag fick låna hennes skåp, böcker och anteckningsblock och sedan flirtade jag lite med busschauffören också så jag fick åka med hem fastän jag varken hade busskort eller pengar.

I förrgår kväll var jag hos Elise en stund på kvällen och vi fikade och tittade på 50 cent, Get rich or die trying. Vi konstaterade iallafall att 50 cent är heeeet! Snyggare kropp får man leta efter!




Nu ska jag byta om inför kvällens träning! Efter det är det jag som skjutsar mamma in till stan och efter träningen ska vi iväg och titta på ett ställe där jag kanske kommer tillbringa några nätter i veckan. Vi får hoppas att allt går bra!


Puss och hej, gillar dej!