saraerikacaroline

vilket år är det?

Kategori: Moments Like This

Ibland får jag för mig att det är 2011 och att jag snart ska ta studenten. Varför det är så måste bero på att alla studenter smittar av sig, dom skrattar, sjunger och dricker dagarna i enda verkar det som. Även om vädret inte är det bästa känns det underbart skönt att studenten och skolavslutningen närmar sig. Det spelar liksom ingen roll om det är mitt i veckan, det går att vara uppe till sent in på nätterna ändå och umgås med en massa roliga människor. Kom nyss hem från Körfältsgrillen där jag träffade en massa sköningar men jag drog mig hemåt när fötterna började tappa känseln. Nu väntar sängen.



ser fram emot många skeva kvällar framöver

why not liksom

Kategori: Moments Like This

På lördag blir det inventering på jobbet, klockan 7 på morgonen.. Det innebär att det inte blir utgång på fredag så därför kompletterar jag det genom att dra ut ikväll istället tillsammans med några från klassen, och såklart en hel del andra. Ryktet säger att det kommer bli en grym kväll och det tvivlar jag inte på. Ska ju vara med mina flickor! Wiiiiie!

feels good

Kategori: Moments Like This

Det mesta känns bra nu. Kan inte komma på något som känns dåligt iallafall.. Har inte överdrivet mycket att göra i skolan och det är inte överdrivet länge kvar till sommarlovet, inte länge alls faktiskt! För att denna söndag ska bli ultimat ska jag hoppa in i duschen och bli lite fräsch igen. Redo för ännu en underbar skolvecka :')

jobb

Kategori: Moments Like This

Allting kommer lösas och bli bättre igen om du har pengar i fickan..
Insåg att det stämmer rätt bra faktiskt. Fick ett samtal av mamma som berättade att jag hade fått lön idag, det gjorde min dag. Några timmar tidigare gick jag och klagade över att jag behöver så mycket men inte har några pengar. Problemet löst för några veckor framöver iallafall! Det firas med en fika på Pause med brudarna ikväll.

Igår var det Marité som gällde och där var det trångt och varmt men ändå rätt roligt. Det fina vädret var bara för underbart så balkongen var inte helt fel ställe att sitta och snacka på.
LOVE MY LIFE



jag klarade inte franskaprovet, också gjorde jag det ;ppPpPppP

Kategori: Moments Like This

Ett mirakel skedde idag, på skolan, på franskalektionen, mellan mig och min lärare. Han påstod att jag klarade nationella i franska, jag sa att det inte kan vara möjligt, han sa jo.

från det ena till det andra

Kategori: Moments Like This

Fågelbo, svinto, knullruffs, trollfrilla, tovor o.s.v. Det kan ungefär beskriva hur mitt hår ser ut idag, förjävligt. Tur att jag inte ska likna Amy Winehouse än på ett tag, om ens någon fler gång. Men kul var det! Förfesten ägde rum hos Elin där jag Elin och Amanda förfestade på vårat eget vis, dvs spela maxi yatzy, käka chips och sjunga "hej jag heter Bengt". Vi seglade vidare till o'learys runt 11 där vi stötte på allt från hollywood fruar till kizz. Kvällen avslutades med en timmes promenad i regnet iförd höga klackar (skavsåååår). Väl hemma blev det en varm dusch där jag för övrigt höll på att somna och fara i golvet. Insåg då att det var dags för sängen.
Ikväll blir det lugnt, barnpassning i stugun. Peace

vad hände?

Kategori: Moments Like This

Har just tryckt i mig en drös med våfflor samtidigt som jag funderade på om det kallas tröstäta. Äter mycket, onyttig och hinner knappt andas mellan tuggorna. Kan det klassas som tröstäta? Anledingen till denna dramatiska måltid var nationella i franska idag som gick sämre än sämst gånger 2000. Vet inte om det är lagligt att vara såhär dålig. För att tänka på annat drar jag på Step In och tränar Bodycombat där jag kan avreagera mig lite.

kalla sverige...

Kategori: Moments Like This

..svinkall lägenhet. Är det meningen att jag ska förbli förkyld tills jag fryser ihjäl? Hela Berlin-resan var jag förkyld och veckan innan det. Tänkte ta och bli frisk men det verkar inte min lägenhet tillåta med tanke på att det är 40 minus här. I Berlin var det iallafall vår på rikigt och det var såå skönt, och roligt. Bilder kommer senare (om sisådär ett år kanske).
Ingen rast och ingen ro, känns som att de sista veckorna innan sommaren kommer bli kämpiga med allt plugg, körkort m.m. På fredag och lördag har kören en musikal tillsammans med en teatergrupp och det ska bli riktigt roligt. På genrepet idag kändes det som att hela kören freestylade lite då och då så det blir spännande att se hur det här kommer att sluta..
Det var en resumé på hur läget är för tillfället. Nu ska jag försöka tina upp mig bland mina täcken och kuddar.
Iyi geceler♥