saraerikacaroline

nedräknarN

Kategori: Moments Like This

Josef skrev att vi ska åka till Kreta snart. Det hade jag glömt bort. Eller så inte. Funderar på att packa ikväll så jag hinner komma på vad jag har glömt innan det är för sent och vi redan är påväg.
Nedräkningen är ett faktum, två dagar kvar på jobbet, två dagar kvar tills jag får träffa en saknad vän, tre dagar kvar tills Josef och jag färdas med tåg till Stockholm, fyra dagar kvar tills solen, elva dagar kvar tills jag flyttar in i lägenheten igen, tolv dagar kvar tills jag börjar skolan och tvåhundraåttioen dagar kvar till studenten!
Pensionen nästa.

hela halva helgen i helhet

Kategori: Moments Like This

Holla amigos!
Jag sitter på jobbet, ensam. Ska inom kort ta min racer bike och spinna hemåt men först måste jag vänta på ett jävla papper. Känns väldigt roligt när solen skiner utanför medan jag är fast här. Fördriver tiden med att berätta allt roligt som jag har för mig om dagarna förutom jobbet, t.ex. helgens bravader. Karro och jag fick för oss att vara amitiösa så vi bestämde oss för att käka grillat, ost och kex och ett glas vin till det samtidigt som vi planerade lite inför vårat projektarbete. Det gick väl sådär, skrev kanske tre meningar och resten av middagen gick åt till att snacka om våra liv i allmänhet´, det kändes mycket mer intressant. Efter våran extremt trevliga och goda middag tog vi bussen till stan, gick och hälsade på Josse, gick till macken där jag träffade en kvinna som gav mitt självförtroende en kick, drog vidare till marité med bland andra mina flickor från klassen. Väl där hade jag och Karro planerat en helkväll med ass shaking men den planen sprack också när poliserna körde ut oss p.g.a. "ett bombhot". Förövring var det glest med folk som på ett kalhygge (norrlänning?) på dansgolvet så det drog ju ner stämningen ev aning. Men kul var det ändå, folket gjorde min kväll.
Lördagen spenderades på stan där jag bl.a. inhandlade en kruka, några plastblommor (så jag inte blir kallad mördare) och ett halsband. Hemfärd till Stugun, sen var det mys för hela slanten. Och i samma stund som jag skrev det blev jag trött på att skriva. Hejdå

2010-08-fredag-13

Kategori: Moments Like This

Om det inte hade varit för att det är fredag den 13 hade jag aldrig reagerat över det här:
Försov mig, otursdagen.
Har träningsvärk, otursdagen.
Har ont i halsen, otursdagen.
Måste göra om ett arbete pga andras ouppmärksamhet (finns ordet?), otursdagen.
Får inte tag på en tjej jag måste få tag på gällande jobbet, otursdagen.

I vanliga fall hade jag inte reagerat men jag är en skrockfull person. Några exempel på det är:
Jag lämnar aldrig nyklarna på bordet
Jag går aldrig under stegar
Jag går aldrig på A-brunnar (om det skulle hända knackar jag mig 3 gånger i ryggen)
Jag spottar tre gånger över vänster axel om en svart katt går över gatan
Jag tar alltid på mig höger sko före vänster
Om jag nyser och någon säger prosit måste jag säga tack, annars dör en tomte
Knackar i trä och säger peppar peppar för att undvika att turen vänder

Sammanfattningsvis är det tur att jag inte vet om fler skrockfulla beteenden för då skulle min vardag endast bestå av att undvika saker.

Tacka vet jag porr

Kategori: Moments Like This

Dator, vilken genial uppfinning! Internet likaså. Min skrivbordsgranne sa i och för sig att internet uppfanns för att sprida vidare porrsidor eller liknande, inte illa. Tack vare porren (läs: internet) har jag nu bokat en resa till Kreta med min kära kollega och vän Josefine! Jag har också pluggat körkortsteori genom att göra några test på datan. Kan erkänna att det märks på resultaten att det var ett tag sedan jag pluggade körkort sist.
Vad har jag mer gjort de senaste dagarna? Jo städat, diskat, tvättat, lagat mat, ätit och sovit. Härliga sommarlov. Som tur är kom mami, pappsen, mrs hyper och storraparn hem igår så nu hinner jag förhoppningsvis med att sitta på en pinnstol och vissla death metal-låtar som jag annars brukar göra när jag har tid över.
För att fira familjens reunion igår bjöd brodern och jag räkmackor och vindruvor. De första 20 räkorna kändes vidriga men efter att ha vant sig vid att plocka isär döda djur var det inte så farligt. Nu är jag redo att rensa fisk i Norge, även om jag inte har planerat att göra det i detta liv.

Nu längtar jag till värmen, min vän solen har svikit mig.

snart helg..?

Kategori: Moments Like This

Jobbet rullar på som det ska. Känner att det tar lite väl mycket tid av min fritid men vad tusan det kan det vara värt, jag lär mig nya saker hela tiden (stay positive!) Om några minuter har jag tänkt att hinna med någonting annat än jobb och följer med tjejerna och kollar på fotboll. Veckans händelse i Stugun, välj själv om ni vill skratta eller gråta.

 

jomen visst serru

Kategori: Moments Like This

Snipp snapp snut så var semestern slut. Så kul var det tydligen eftersom att det gick galet fort. Tillbaka på jobbet är jag efter Arvikafestivalen, en rolig och mysig tripp till sommarstugan och en skön avslutning med Yran. Känner ändå att jag har hunnit med att göra det jag ville hinna med mer eller mindre så nu ska jag bara avverka mina sista tre veckor på detta kontor. Det som känns bra är att jag nästan längtar tills skolan börjar men så hade jag troligtvis inte känt om jag hade varit helt ledig nu.
Tror att det är dags att börja avrunda arbetsdagen nu efter ett samtal med en dansk, flertal samtal med en och samma israel samt ett samtal med en skåning. Vet inte vem som var svårast att förstå sig på.