saraerikacaroline

36 dagar

Kategori: Moments Like This

Mitt sista lov någonsin har nått halvvägs men jag känner ingen stress över det. Har haft ett riktigt skönt lov hittills och jag hoppas på att det fortsätter! Idag mötte jag upp Karro för en picknick i det soliga/ blåsiga vädret. Vi gick överdrivet långt för att ens hitta någonstans att sitta lite avskilt, är inte det lättaste i en stad märkte vi. Därefter blev det en sväng på stan för att leta mösspåtagningsbalsklänning vilket inte heller var det lättaste.. Gav upp och satte oss en stund i solen istället. Fett med fett.
Sötaste tjejen fyllde 2 år!
Fick påskägg av påskharen, med naturgodis såklart!
Drog av en snygg pose under en promenad med Rebecca. Lovade att inte visa Rebeccas hahahaha

44 dagar

Kategori: Moments Like This

Vad ska jag göra med mitt liv? Låter deprimerande, men det är inte så jag menar för jag ser fram emot det mesta. Men jag är så himla velig hela tiden. Ska jag plugga först och träna sen eller tvärt om? Ska jag byta mobilabonemang eller inte, isåfall till vilket? Vad ska jag ha för skor, väska och smycken till balen? Vad gör jag om jag inte får något jobb i sommar? Ska jag öppna dörren för Elise som ringer på eller inte? Små frågor blir stora utan svar.

45 dagar

Kategori: Moments Like This

Helgen! Underbart härlig, mysig, rolig.. Den var en bra helg enkelt! Efter fredagens bravader (sov i tre timmar) var jag rätt död men trots det tog jag mig en promenad igår innan jag mötte upp mina syskon som kom för att spendera helgen med mig. Vi gick ner på stan och kollade på bion Rio i 3D innan vi gick hem och beställde hemkörning från Daffys. Jag vet, bor inte långt ifrån men med fri hemkörning kändes det onödigt att lyfta på ändan. Kvällen fortsatte med kortspel och chipsätande och slutade med att alla fyra syskon låg med paltkoma i bäddsoffan.
Idag spelade vi mer kort, Games som jag inte kört på flera år, och att se Linnéa och Maria försöka vara diskreta med att visa tecken var bland det roligste jag sett.
Nu blir det duschen, sängen, sova. Efter det en fullspäckad vecka med plugg innan mitt sista lov någonsin. Galet.

46 dagar

Kategori: Moments Like This

Ligger i sängen och käkar äpple och funderar på om jag kommer hinna med det jag hade tänkt idag. "Skönt att vara nykter, då kommer jag säkert somna innan 3" sa jag igår när jag och Malin satt hos henne och mös på med chips, fanta och skön musik. Vi bestämde oss för en spontan utgång, gå ut och ta en öl och bara vara social men oftast är det dessa kvällar som blir speciella. Kan erkänna att jag inte kom hem förrän strax efter 6 imorse pga att ajg och josse drog på efterfest med ett skönt gäng killar. Vi spelade musik, snackade och dansade bugg medan en och en somnade här och var. Riktigt roligt var det men just nu är jag allt annat än pigg och klockan två kommer mina syskon hit för en myshelg at my casa med övernattning. Har saknat mina troll!
Ska hoppa in i duschen och glida ner på stan med gamla Bettan och fixa lite ärenden innan jag får besök.
Mina gullefjun

48 dagar

Kategori: Moments Like This

Älska torsdagar när man går SPIT! Halva skolan sitter och skriver NP medan jag käkar frukost på sängen och kollar på film. Är pigg som få efter 50-dagars, solen skiner och jag ska inte på skolan förän klockan ett och jobba med ett grupparbete. Känns gött de! Gårdagen var riktigt rolig, klassfesten var väldans trevlig med spel och snack, och på lerran hängde jag runt med en massa sköna människor. Tror att hela klassen drog runt ett utom och det är jag glad för att jag inte gjorde för då hade jag aldrig fått en kram av Lazee hihi. Egentligen skulle bara Petter testa sina Wingman-skills och då fick jag vara försöksperson. Han var mycket duktig!
Nu ska jag dra på musik, hoppa in i duschen och sen cykla till skolan. Känns som en bra dag idag.

50 dagar kvar!

Kategori: Moments Like This

Sjuuukt. Men härligt. Lite sorgligt. Ganska läskigt. Väldigt spännande! Kan inte fatta att det snart har gått 3 år sedan jag åkte på traktorflaket i Stugun med klassen och sjöng "sommartider hej hej sommartider" och kände mig som världens lyckligaste. Om 50 dagar är det dags igen!
Var ute och gick en sväng såhär på kvällskvisten och bestämde mig för att göra dessa 50 dagar minnesvärda av positiva händelser och riktigt njuta av att hänga med alla sköna människor jag känner. Börjar med det imorgon när klassen firar 50-dagars hos Emelie. Tycker lite synd om alla som har nationellt prov på torsdag..
Hahaha.. att göra "en klassisk hoppbild" är svårare än det verkar..

kort sammanfattning vare här

Kategori: Moments Like This

Det har redan gått en veckan sedan jag fyllde år. Jag har hunnit med en del faktiskt, typ myst med familjen, tränat, fixat lite till balklänningen, käkat sushi med Josef, shoppat loss på frälsnigsarmén, köpt två par skor, haft chillkväll med Elise, och Josse, ätit middag med min bror osv. Förutom plugget som håller på att ta ihjäl mig (är så less nu) så har jag haft en riktigt bra vecka! Älskar att våren är här, att gräset syns, att jag fick MVG på PA och att det är 50-dagars på onsdag (!!) Helt galet.
Idag ryktades det om att det skulle vara 10 plusgrader och skinande sol så jag hade planerat att sätta mig ute någonstans och äta något gott, men for the moment är det bara strax över nollgradigt och mulet. Ska käka frukost med min älskade broder nu, som har sovit hos mig inatt, och sen får vi se vad dagen erbjuder.
Förferre med middag hos mig förra fredagen!
Bästa födelsedagspresenten ever av Filip och Adde
Prommis med min fina vän, satt oss på en höbal och solade en sväng.
Ja, vi var i Stugun...
Middag à la syskonen Hansson

stanna tiden

Kategori: Moments Like This

Tänkte skriva ett sista inlägg som 18-åring, buhu. Jag vill typ inte bli 19, börjar få lite åldersnoja tror jag. Det känns som att tiden går alldeles för fort helt enkelt och det måste bero på att jag har så himla roligt!
Igår firades en hel del, Sundin som fyllde för någon dag sedan, mig som fyller imorgon och att PA är över!! Underbar jävla känsla! Jag minns så väl när jag fyllde 18 pch jag kommer garanterat komma ihåg kvällen vi firade min 19-årsdag haha. Jag, Sundin, Rasus och Malin startade hos mig med Ragnars sallad till middag och lite cider/ drinkar till det. Inom kort knackade några fler klasskompisar på dörren och förfesten fick bestå av en hel del sanning och konka, dvs mycket skratt. Speciellt dance batteln och Amandas torrjuck. Vidare drog vi på lerran, dansade och hade kul, men kvällen slutade inte där utan urartade sakta men säkert. Har under dagen upptäckt blåmärken här och var på kroppen efter att jag och Rebecca fick för oss att klättra upp på en balkong, jag bröt även nacken lite halvt i samband med det. Väl utanför lägenheten kom jag på att en kompis hade min nyckel men som tur var hade jag Rebecca med mig annars hade jag lagt mig och dött, så less blev jag. I regnet traskade vi vidare till en kompis där vi fick spendera natten och imorse måste det ha sett ut som att jag var påväg hem från en bortamatch iklädd gårdagens festutstyrsel och höga klackar. Minnesvärd kväll helt klart och jag bestämmer härmed att mitt 19:e levnadsår ska innehålla många fler roliga minnen. Startar imorgon!
Nu: ta igen några missade sovtimmar. Imorgon: tårtkalas! Godnatt mina vänner!
hihi josefinaste <3