saraerikacaroline

preparations

Kategori: Moments Like This

500 g glass, 500 g vindruvor, x antal gram smält choklad och en banan senare klara jag knappt av att lyfta ändan från soffan. Tur att jag tagit med duntäcket till soffan redan.. När Idol är slut stänger jag ögonen och inväntar en skön lördag full med jobb. Puss

29 september

Kategori: Moments Like This

Inte länge kvar nu till min flytt! Önskar att alla förberedelser var klara så jag bara kunde ägna mig åt att umgås med mina fina och planera packningen (som jag bestämt ska vara minimal.. heh lär ju bli så med tanke på att jag hade övervikt när jag skulle till Spanien i en vecka..). Men två saker som jag verkligen måste göra är att skriva ett
pre-departure projekt samt skaffa visum. Då man är tvungen att besöka ambassaden i Stockholm för en 3 minuters intervju har mamma och jag bestämt oss för att göra en lite mer minnesvärd trip när vi endå ska iväg. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men några nätter i huvudstaden kommer det iallafall att bli!
Ska lägga mig i sängen och förbereda mig mentalt för mina resterande 8 av 12 arbetsdagar i följd. Konstigt nog känns det till och med roligt att återvända till hemtjänsten i helgen för ett 13 timmars arbetspass på lördag.
Stockholm i somras! Haha ååh Linnéa gumman.

braaa helg

Kategori: Moments Like This

Tänk vad mycket en dag extra ledigt kan göra. Känns som att jag har varit ledig i en vecka på grund av att jag var ledig från min praktik i fredags och åkte hem till familjen på torsdag kväll. Klippte mig i Stugun på fredagen, åkte till familjens hem och snyltade middag innan jag drog vidare till stan för lite förferre och därefter öppningen av allas vår O'learys. Kul kväll, lite förvirrande och med oväntat slut. Var ändå uppe med tuppen dagen egfter och drog till badhuset för lite simmning och återhämtning i bubbelpolen. Resten av helgen har varit lugn och skön med familjhäng och fotbollstittande. Jag ska lära mig att ta bilder oftare, för det eviga novellskrivandet håller inte.
Bjuder på en bild från Barcelona sålänge, på mig, Sofia och mitt långa hår som numera är borta. Skööönt!

O'learys

Kategori: Moments Like This

Dessa kvällar kommer jag sakna. Men det kommer garanterat inte mina grannar.

20 september 2011

Kategori: Moments Like This

Kommer hem svettig som ett as från dagens body combat-pass, hoppar in i duschen och inser att varmvattnet är slut.. Visste inte ens att det hände i stan, har iallafall inte hänt under mina 2,5 år här. Men trots det är humöret på topp. Har lite svårt för att bli på dåligt humör just nu för allt känns så jäkla bra! Till och med träningsvärken som plågar varenda muskel i min kropp känns underbar. Att jag ska klippa av mig håret på fredags känns underbart. Att jag ska upp 06.30 imorgon och spendera 9 timmar med 15 hyperaktiva dagisbarn känns riktigt härligt. Det är något fel med mig som känns så himla rätt!
Gårdagen var långt ifrån fel den också då jag spenderade kvällen med Johanna, kollade på idol, SATC 2 och fikade. Mysfaktorn var hög!
JAG KALLAR HENNE SNYGG, MEN HON HETER JOHANNA.

the lazy song

Kategori: Moments Like This

Klockan är kvar över 4 och jag ligger fortfarande i sängen. Det är så en söndag ska tas! Kom inte i säng förän sent inatt för att jag och Elise spanade in 50 cent i filmen Get rich or die tryin'. Bra film. Dagar då man inte har något planerat är ibland de bästa dagarna. Igår tog jag en spontan promenad till Frösön för att hälsa på min moster (som inte var hemma), gick istället en promenad runt frösöberget, svängde förbi hos Johanna där även Karro var, gick vidare till min moster (igen) som var hemma denna gång och bjöd på middag och efterrätt. Åkte senare till maxi, köpte B&J och te, vidare till Elise där detta konsumerades, gick en runda på stan, tog bilen till MAX för lite nattkäk och därefter återvände vi till Elises lya för film. Slutdestination, sängen, befinner jag mig fortfarande på. Tänkte ta mig en simtur på badet snart och hoppas på söndagsmys med brudarna ikväll. Får se vad dom säger :)

LIVET, jag älskar dig!

Kategori: Moments Like This

För 6 dagar och 14 timmar sedan publicerade jag tydligen mitt förra inlägg och berättade att det var några familjer som varit intresserade av att ha mig som au pair. Tre av dessa familjer pratade jag en del och fick någon typ av relation till köndes det som. Att tacka nej till att vara deras au pair kändes därför som att göra slut. "Det är inte ni, det är jag", ungefär så kändes det. Men nu efter en vecka blev jag förfrågad om att flytta till en supergullig familj som ville ha mig som deras au pair. Därmed kommer jag den 31 oktober åka till New York på en förberedelsekurs i 3 dagar för att sedan flyga vidare till SAN FRANCISCO som det närmsta året kommer vara mitt hem. FY, vad bra det känns! Mamma berättade att det bara var 6 helger kvar och eftersom jag jobbar hela veckorna måste jag ta vara på varje helg framöver. Igår invigde jag helgen med middag på Solo och därefter filmmys med glass. Idag ska jag träna och förhoppningsvis träffa några trevliga själar. Puss

BARCELONA

Kategori: Moments Like This

Vilken stad! Vill tillbaka nu. Befinner mig för tillfället i Barcas motsvarighet, hemma hos mina föräldrar. Inga bilar, inga människor, ingen värme, inga brudar som sjunger gamla godingar och förbereder sig inför kvällen. Istället kom jag hem till en by utan bilar, människor, värme och brudar. Däremot finns här min kära familj och god svensk mat. Borta men hemma bäst om man vet att det snart är dags för en ny resa hehe. Familjer från USA har visat sitt intresse att ha mig som au pair och imorgon ska jag använda Skype för första gången och prata med en familj för att se om vi matchar. Spännande!! Älskar livet just nu.