saraerikacaroline

De va lättare förr må je säj!

Kategori: Moments Like This

Jag har lite dötid här på jobbet just nu så jag har hunnit funderat på vad jag ska göra med pengarna jag tjänar, jag menar när man är så rik som jag är det svårt att veta vad man ska göra med alla pengar! Nej just det, jag är inte Kissie,ehe... Sorry darlings! (dötid= läsa/skriva dåliga bloggar)
Back to real life! Det jag har funderat på är om jag ska köpa en mobil och en ipod eller bara en iphone..? Min nuvarande mobil är mitt största irritationsmoment just nu då den stängs av hela tiden utan anledning så jag måste skaffa mig en ny snarast. Sen behöver jag en ipod eller liknanade, musiken "lättar upp" nu under årets mörka månader. Och inte nog med detta så behöver jag en dator också... När jag fyllde år i början av april (!!!!) fick jag ett bidrag till en bärbar dator men det har jag inte utnyttjat än. Känner att det kan vara läge att införskaffa mig en nu när jag inte har någon annan dator i lägenheten, plus att jag gör majoriteten av mina skolarbeten på datorn.
Alltså behöver jag en mobil+ ipod/ iphone och en dator... Det var mycket lättare förr när tekniken inte var lika utvecklad som nu.

Känner ni också vilket roligt inlägg det här blev?

I Frankrike

Kategori: Moments Like This

Tankte slanga ivag ett inlagg innan middagen, bara for att beratta att jag lever. Sa nu vet ni det i samma stund som Allan ropar att det ar mat. Pa franska saklart. Puss och hej mes amies!