saraerikacaroline

something is going on

Kategori: Moments Like This

Halloween snart. Vart tog året vägen? Kommer så väl ihåg förra nyår och tänk att det snart är nyår igen.. Får smått panik över allt jag vill hinna med innan jag dör för om åren ska fortsätta att gå så här snabbt kommer jag inte hinna med en bråkdel. Huvva. Det jag ska börja att hinna med är iallafall halloweenfirande! Jag gillar det för då kan min barnsliga sida komma fram och jag får klä ut mig utan att det verkar konstigt. Har i och för sig ett problem och det är vad jag ska klä ut mig till. Jag, Sandra, Marie och Sofia funderar på att klä oss i ett tema men det är så svårt! Det bästa man kan göra är att sluta tänka så kommer idéerna automatiskt.
Tar och drar på dubbelpass på step in med spinning och yoga och låter inspirationen flöda!

Förra gången var det kändistema på lerran och jag var Amy Winehouse.
Lol på bilden, och lol för att jag skrev lol.

10-10-10

Kategori: Moments Like This

Undra hur många som har samma rubrik som mig idag. Är det inte datum som dagens datum då alla brukar gifta sig och hålla på? Det beror troligtvis på att mannen i förhållandet ska komma ihåg när paret har bröllopsdag.

Min söndag har varit lugn och tillbringats med spotify och en rejäl tvätthög.  Har tvättat, bytt sängkläder och dammsugit, precis sånt som är intressant att skriva och läsa om. Roligare än så har jag inte haft men däremot hade jag en riktigt trevlig kväll igår med Josefine, Sandra, Matilda, Rebecca och Sandras lillebror Marcus, plus söta lurviga Ozzy såklart. Det blev kött och potatiskroketter(?), bea och sallad till middag, dumlekladdkaka med grädde till efterrätt och popcorn, chips, dricka och godis senare framför TVn och PS. I love you. Mycket fin film, mycket gotta, mycket härligt sällskap, mycket bra kväll.
Nu ska jag gottgöra samvetet och kila till gymmet en sväng. puss

301

Kategori: Moments Like This

Såg just att jag har passerat 300 inlägg här i bloggen. Inte speciellt imponerande med tanke på hur länge jag har haft den, men jag har iallafall 300 minnen nedskrivna.
Igår hade jag en riktigt skön dag med plugg, fika, häng med tjejerna och sedan utgång. Jag, Johanna, Sabina och Karro hade en riktig svullkväll hos Johanna framför Idol, herreminje vad jag är bra på att äta onyttigheter. Vi slingade även håret på Johanna och jag tror och hoppas att det blev bra. Hann aldrig se resultatet men en skönhet klär i allt och det är just vad Johanna är! När vi hade laddat upp med all gotta mötte jag och Karro upp ett gäng grabbar för att vända stegen mot O'learys där vi (förutom att stå i kö en eeeevighet) dansade loss och hade kul. Det är inte alkoholhalten som spelar roll utan umgänget kom vi fram till. 
Ikväll är det reunion med mina kära vänner från det lilla samhället där jag bodde under mina första 17 levnadsår. Det ska bli riktigt roligt för jag saknar dom gamla tiderna lite, så ikväll blir det till att äta en god middag och prata minnen precis som vi kommer att göra när vi är gamla tanter på riktigt.
Jag har en positiv känsla i kroppen idag.