saraerikacaroline

långt ifrån sweet dreams

Kategori: Moments Like This

Mysig middag med Karolina, Sabina och Josefine, promenad i mörkret under earth hour, morötter och dipp, chatroulette, guitar hero och TV-spel, trång och relativt obekväm natt/morgon. Sov jag tre timmar kanske? Hur som helst, dessa ord får beskriva min lördag för det skulle ta hela kvällen att berätta allt som hände. Det var iallafall en mysig/rolig/annorlunda kväll!
Söndagen har spenderats med Elise, det blev en långpromenad och mycket prat. Efter det har jag pumpat på gymmet hehe. Är trött som ett as i kroppen och huvudet så snart blir det sängen, imorgon på morgonen gör jag vägarna osäkra igen. Sweet dreams

(Ellen var grym på musik direkt igår!)

Kategori: Moments Like This

Någon som vet om en frivillig kock som vill laga mat till mig under få se här nu... resten av mitt liv? Yoghurt och müsli till frukost och lunch  är inte precis en varierad kost. Kompliterar i och för sig med lite naturgodis också. Som tur är har Josefine bjudit hem mig, Sabina och Karro till sig ikväll på middag så jag slipper bekymra mig om matlagning i några timmar till iallafall. Kom för övrigt nyss hem från en runda i centrum och nu ska jag dryga ut tiden med lite teoriplugg bland annat. Tjohopp


rätt åt mig?

Kategori: Moments Like This

Det har varit en skön dag idag, men jag skulle ljuga om jag påstår att den har varit felfri.. Tog sovmorgon till halv 12 idag eftersom jag redan var färdig med arbetet i svenskan och efter det har jag vanligtvis håltimme i ca 2 timmar. Jag tyckte att det passade utmärkt med lite extra sömn med tanke på att jag skippat veckan schemalagda sovmornar och varit på körskolan istället. Tydligen var mitt beslut dåligt för under hela dagen har jag fått små bestraffningar. Det började med att jag gjorde en snygg entré när jag gick nedför trappan till skolan och halkade med ena benet nedför flera trappsteg medan det andra benet stod kvar. Gick lite skakis till skåpet och såg att någon tejpat för nummerskylten till mitt skåp. Rev bort "tejpen" som i själva verket visade sig vara ett använt blodigt plåster. Där stod jag och hoppade och skrek samtidigt som jag försökte vifta av plåstret som satt fast på mitt finger. Fobi på hög nivå. Efter den lilla incidenten hade jag hörförståelse i franska där jag tydligen skulle fått IG om det var ett riktigt prov, känns bra inför nationella. Smått surmulen begav jag mig till idrottslektionen där vi spelade innebandy. Riktigt roligt var det enda tills jag fick en hård jävla boll i nyllet, rakt i ögat. Pricksäkert värre. Ska ner på step in och träna nu. Ska bli kul att se vilken bestraffning som väntar där.. 

ibland är jag bara för bra för mitt eget bästa

Kategori: Moments Like This

Skratta eller gråta, det är frågan. På tre dagar har jag bränt sönder en stekpanna, en kastrull och ett omelettjärn. Det är sånt här som får mig att hellre vilja svälta än att laga mat. Jag sätter igång en hårdrockslåt och vrider upp volymen så brukar det kännas bättre.
Anyhow, jag har kört och överlevt min första körlektion idag. Klev upp klockan 6, körde 40 minuter och pluggade teori till skolan började. Ska försöka få det här till en vana men vi får se hur länge jag orkar vara ambitiös. När jag ändå är inne i ett flow ska jag passa på att plugga lite religion och samhälle innan jag kilar och tränar.

lördag igen

Kategori: Moments Like This

Jag gillar lugna fredagskvällar. Lördagen försvinner inte som den annars brukar kunna göra så jag hinner med att pyssla i lägenheten innan jag drar vidare och träffar några roliga personer. Ska snart ta mig en promenad med härlig musik i öronen och stanna till vid någon affär för att köpa med mig något gott. Det är ju lördag.

dammråttan åt upp naturgodiset och försvann

Kategori: Moments Like This

Jag är rätt kass ibland. Handlade mat på Willy's och passade på att köpa naturgodis till imorgon eftersom det är billagare där, men någon jävel har redan ätit upp allt! Aja man ska ju tydligen leva i nuet..
"Slutade" skolan lite tidigare idag och skippade badet på idrotten och bilden för att istället gå hem och städa. 
Mamma borde vara stolt *kikhosta* Nu är det iallafall rent och jag kan sluta äcklas av mitt eget hem, förstå vilken lättnad. Förutom att städa har jag varit på skolan och skrivit en uppsats på franska. Ska bli spännande att se hur det gick för jag kan inte ens avgöra om det kändes bra eller dåligt. Hur som haver, sticker ner på Step In nu och spanar in alla svettiga gubbar. puss

what's my age again?

Kategori: Moments Like This

Det kan man fan undra. Om jag utgår från hur det ser ut i min lägenhet nu är jag antingen en 30-årig ungkarl eller en liten unge som är van att mamma städar upp efter mig. Det sistnämda passar nog bäst in på mig. Hur som helst så ser det förjävligt ut och det ska jag försöka ändra på imorgon med hjälp av dammsugaren och disktrasan. Snart 18 år, ändring här va.
För att leva upp till min ålder någorlunda ska jag skippa min sovmorgon imorgon för att knata iväg till körskolan och läsa lite teori. Körkortet känns långt borta men jag ska försöka intensivplugga så jag kan få kortet till friheten så snart som möjligt. Nu väntar sängen, nattnatt.



Bilden har ingenting med inlägget att göra. Visar möjligtvis att jag inte är en 30-årig ungkarl..

hoppsan Kerstin

Kategori: Moments Like This

Jag stod på plats 7 i väntelistan till bodypump-passet så jag valde att gå på core cirkel istället. Just bodypumpen är väldigt populär (6 000 000 personer tränar det under en vecka) så chansen att det skulle bli någon plats ledig var inte så stor tänkte jag. När jag drar kortet på step in får jag inte bara en utan två biljetter till pass. Tydligen hade 7 pers avbokat bodypumpen och det resulterade i två pass för mig och en väldigt trött tjej. Nu blir det fika och sen marsch i säng som mamma brukade säga när jag var liten. Godnatt!

plugg-och-tränings-söndag

Kategori: Moments Like This

Imorse vaknade jag klockan 10 och kände mig relativt pigg men när jag vaknade igen tre timmar senare insåg jag att jag troligtvis hade varit rätt trött. Hade så härliga drömmar, och rätt konstiga som vanligt.
Kom hem från Karro strax över 2 igårkväll efter att bussen från Frösön fick något fel och slutade fungera. Det var bara att vänta på taxi för att över huvudtaget komma hem. Just nu sitter jag och tittar på sammandragningen från nattens matcher med kälkhockey, curling och skidskytte för handikappade. Blir så imponerad av hur duktiga dom är!

brända popcorn

Kategori: Moments Like This

Efter en snabb runda på stan med Karro och en gullig väst rikare är jag hemma i lägenheten igen. Jag vet att jag klagade över att jag spenderat på mycket pengar, men jag köpte iallafall inget naturgodis... Ska snart göra middag och efter det förflytta mig till Frösön för att tillbringa ännu en kväll med Karro troligtvis framför melodifestivalen och kanske även lite guitar hero. Varför jag och Karro satt uppe till halv fem inatt vet jag inte riktigt men det var mysigt och såklart väldigt roligt, speciellt under våra sista vakna timmar då tröttheten övergick till hysteriska skrattanfall.



Den berömda frankrike-posen

kul, KUL...

Kategori: Moments Like This

Jag mår fan inte bra. Inte nog med att jag har ätit för mycket av ananaspajen, jag insåg just att jag har spenderat nästan 18 000 kr på några månader! Frågan är: VAD HAR JAG GJORT!! Känns som att jag inte är speciellt många plagg rikare heller. Det är väl denna jävla optimist som tror att pengarna inte försvinner om man använder kortet istället för kontanter. Lyckat.
Nu ska jag ut och gå med mammsen. Måste andas friskluft för jag har andnöd just nu.

nostalgi på hög nivå

Kategori: Moments Like This

Sitter och kollar igenom lite bilder från tidigare år och jag skulle begå en av de 7 dödssynderna om jag säger att jag inte längtar till sommaren! Gillar förresten att det regnar ute, snön försvinner sakta men säkert och regn ger mig en viss sommarkänsla.

1. 2.  3. 4. 5 6.  7.

1. Jag vill vara ute sena sommarkvällar
2. Jag vill matcha mina rosa chinos med en solbränna
3. Jag vill sitta på bryggan i solen
4. Jag vill ha en anledning att använda mina solglasögon
5. Jag vill åka på festivaler med mina vänner
6. Jag vill festa och gå på yran
7. Jag vill dricka goda drinkar utomlands

Jag vill helt enkelt ha sommar...

At work

Kategori: Moments Like This

Sitter för tillfället och gör... ingenting. Ibland har man arbeten upp över öronen och ibland finns det ingenting alls att göra, som nu. Väntar på att det ska bli fika typ.
Hur som haver, igår var jag, Elise, Rebecca och Josefine hos Rebecca och åt middag. Med tanke på att jag och Elise var kockarna såg det lite mörkt ut där ett tag då vi hade glömt några ingredienser, fick pajdegen att se ut som en blaskig kaksmet, blandade i kryddor från höger och vänster samt hade waaay too much köttfärs. MEN, mot alla odds blev det riktigt gott och likaså efterrätten som bestod av citronkaka och glass (nog för att kakan var pulver som man blandade i vatten, men ändå). Det bjöds på en hel del skratt och flummiga bilder kan jag lova.

Vi blev som 10-åringar på nytt och ringde till en utsatt stackare..
"Hej, är det Hjort?"
"Ja.."
"Gjort är gjort!"

 Lika kul som för 8 år sedan...

man fångar fler flugor med honung än med ättika

Kategori: Moments Like This

Det var ett tag sen sist men äntligen träffades några tjejer och hade en spontan och mysig kväll framför svenska hollywood fruar med chips och popcorn. Av någon underlig anledning hade någon fyllt en grillkryddeburk med svartpeppar så det blev en annorlunda smak på popcornen än vanlig...
Trots att det är lov är det dags för mig att sova eftersom att jag ska upp tidigt för att tjäna ihop lite money till bj! Så godnatt världen. (hej söt)

lilla pappa

Kategori: Moments Like This

Han är i detta nu ute i ett skidspår mellan Sälen och Mora. Japp, den annars väldigt osportsliga mannen åker Vasaloppet! Jag sitter och tittar på tv:n och hoppas få se en skymt av honom men med tanke på hur många det är som åker är det inte så troligt att det kommer hända.. Jag vill verkligen att han tar sig i mål, han kan behöva ha någonting att skryta om ett tag ;)
Förutom att titta på Vasaloppet idag ska jag städa lägenheten, packa väskan och åka hem till Stugun. Det ska bli skönt (kanske lite långtråkigt iof) att tillbringa en vecka med familjen. Och en massa jobb såklart.. Men pengarna behövs! Nu ska jag hålla utkik efter pappsen.

välkommen efterlängtade lov

Kategori: Moments Like This

Tjoho alla glada! Jag har haft en underbar start på lovet. Igårkväll blev jag bjuden till Josefine där en hel drös med tjejer från min förra klass träffades, fikade och tittade på Forest Gump, som för övrigt är en riktigt bra film. Det var väldigt mysigt och kvällen blev inte speciellt sen vilket var bra eftersom jag hade bokat bodypump-pass på Step In till klockan 9 imorse. Har just avslutat min brunch som bestod av ostomelett och nu väntar duschen innan jag knatar iväg ut i solen och träffar Karolina. Kan man starta lovet på ett bättre sätt?

Slänger iväg några ord till Sabina som är i Thailand den jävlen: JAG SAKNAR DIIIIG! Här får du se vad vi här hemma har för oss medan du ligger och steker i värmen:





Avslutar med att säga vila i frid... Jag måste ha gjort något dumt för
att bli straffad på det här viset!

misshandlad av luft

Kategori: Moments Like This

Jag har hamnat i ett träsk av brutala sporter. Igår var det Bodycombat som var någon blandning av karate och andra kampsporter typ. Vi skulle låtsas att vi försvarade oss men det spårade totalt och tillslut kändes det som att jag misshandlade någon (även om man bara slår i luften..) Det var riktigt jobbigt men väldigt roligt! Det var gårdagens bravader, dagens träning var streetdance och känslan i kroppen nu är som om jag var den som blev misshandlad igår. "Om ni inte har blåmärken imorgon har ni inte gjort rätt" sa våran danslärare. Ingen risk att jag har gjort fel isåfall! Nu blir det duschen, film och sen sova. Ska se stomp the yard, älskar filmen! Puss på er

i'm on fire

Kategori: Moments Like This

Oh my God! Herregud! Oh mon Dieu! Det näst intill brinner i käften på mig! Sitter och käkar en gryta med heeeeta ölkorvar men man skulle kunna tro att jag just kommit hem från ett jobbigt träningspass (överdriver kanske en aning..). Har iallafall tagit en mat-paus för att orka med plugget som ska göras ikväll, d.v.s. jag ska skriva en ledare om nationalismen. För det första vet jag knappt hur man skriver en ledare och för det andra, vad faan är nationalismen?! Jag njuter av tanken att det ska vara inlämnat imorgon. Men för att jag ska fungera normalt måste jag ta en break senare och sticka ner på step in för ett Body Combat-pass, ska ge det ett försök och se om jag över huvudtaget överlever.