saraerikacaroline

baby, i'm back

Kategori: Moments Like This

Jag förstår inte....... varje gång jag inte har skrivit på länge vill jag skriva "baby i'm back". Det är bara för att en låt går så men ändå, varför? Låten är förövrigt dålig.
Lägenhetens mecka, dvs min dator, har varit på vift två gånger till en verkstad pga virus. Jag insåg då hur mycket jag uppskattar en fungerande dator, man får perspektiv på livet när saker går sönder helt enkelt. Som tur är har jag inte gjort något intressant under tiden så inget är missat! En rolig sak är att jag har hittat en studentklänning, en vit fin sak som kommer om några dagar. En liten tyngd lättade från mina axlar så nu är det bara 3 ton kvar som tynger mig; balklänningar, skor, smycken, håruppsättning, smink, no money samt en avvikande faktor, PA:t.
Men under mina snart 19 år har jag insett att allt löser sig, och det är det som håller mig vid liv. I och med den djupa meningen tyder det på att det är dags för sängen. Godnatt.

en ny dag innan jag hann avsluta den förra

Kategori: Moments Like This

Vilken mysig helg jag har haft! Fredagskvällen bestod av Let's dance, Remember me, en massa snack och snacks. När man inte har träffat en person på 1,5 år finns det mycket att ta igen så det var på tiden! Lördagen fick bli en skön hemmakväll med familjen där vi åt trerätters middag à la Carro (wow-moment) kollade på Min bästa väns flickvän eller vad den nu heter och bara tog det lugnt. När jag väl är på g kan jag berätta att jag igår (söndag blev just måndag) tog bilen till Kälarne och hälsade på farmor där jag fick en överdos av kakor och bullar medan hon fick en överdos av mitt babbel, stackarn. Det blir lätt så när jag inte träffar henne speciellt ofta men jag hoppas att det blir en ändring på det nu när jag har körkort. Hann också med att intervjua några familjemedlemmar till PA:t, haha kan bara skratta åt familjens manliga medlemmar. Det där skumma men ack så charmiga flinet verkar gå i släkten. Godnatt!

filmkväll

Kategori: Moments Like This

Har kommit på en ny hobby, att kolla på en massa filmer på youtube. Hur nördigt som helst med tanke på att filmerna är uppdelade i flera delar som är ca 10 minuter långa. Men det är i och för sig som att kolla på trean med ett avbrott stup i kvarten.. Jag underhåller mig med detta ett tag till innan jag kilar till ICA och köper chips som jag har längtat efter i evigheter! Resten av kvällen spenderas med en gammal vän och en massa gotta, det får ersätta krogen denna fredag och det ska bli så skönt med en stillsam helg (hur lyckas jag låta så töntig..?)
Nåväl, hoppas att alla får en förträfflig kväll! Med vänlig hälsning Caroline
En gammal goding avklarad

GOD-fucking-NATT

Kategori: Moments Like This

Nedkrupen bland duntäcken, avocadomackor och lite skön musik, kan det bli bättre? Kan tillägga att kvällen på lerran inte heller var helt fel för det var riktigt roligt med tanke på att det är onsdag (eller var..) plus att Emanuel stod i baren och var så snygg som bara han kan vara. Det är spontana utekvällar som blir de bästa, när man till exempel förmyser med familjespel och äppeljuice istället för alkohol.
Nu har jag fått min dos av roligheter så senare idag, efter att jag har tagit min sovmorgon, så ska jag plugga stenhårt så att jag kommer igång men våran nya flexuppgift. Inte många flexuppgifter kvar nu, bara 139 dagar!!

prinsen i paradiset

Kategori: Moments Like This

Veckans Bodupump pass är nu avklarat och jag känner att det är dags för en vilodag som får bli imorgon. Istället har jag tänkt att kika in på Lerran imorgon för att ta mig en titt på min hemliga kärlek Emanuel. Han måste vara den enda människan i världen som är attraktiv med fett hår.
Innan jag drar dit ska jag och Karro plugga PA är det planerat. Känner mig en aning stressad när jag inser hur mycket vi har kvar att göra och hur lite tid vi har på oss, men vi fortsätter att vara positiva och planerar in en ny PA-helg! Jag själv har en plan på att fixa lite PA på egen hand nu i helgen om jag har någon självdisciplin till övers.
Så här mysigt har vi det på våra PA dagar, god mat är våran belöning!

just my luck

Kategori: Moments Like This

Testade BodyAttack för första gången idag och hade hört att det var rena döden, men jag överlevde! Riktigt roligt var det och såklart jobbigt, älskar Step In för alla deras olika pass. Funderade även på att gå på Yoga direkt efter passet men kände att jag borde ta det lite lugnt och såklart så kommer det in en hel drös med killar (brukar aldrig vara killar på yogan) och snygga var dom också. Fan.
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en bok frivilligt, vart är världen påväg?

spin 18.00, död 19.00

Kategori: Moments Like This

Sitter i soffan med en massa fika och återhämtar mig från dagens träning. Jag bevisade för mig själv att det spelar ingen roll vad man tränar, man bestämmer ändå hur jobbigt det blir. Vanligtvis är spinning 55 minuter jobbigt men idag fick jag en nära-döden-upplevelse i slutet av passet. Allt blev rött, det kändes som att jag skulle spy och jag fick svårt att andas. Riktigt läskigt faktiskt.
Förutom denna spännande upplevelse har helgen bestått av dans på O'learys i fredags, mys med familjen i Stugun i lördags och idag har jag och mamma storhandlat så nu har jag äntligen mat i kylen plus att jag införskaffade mig lilablommiga gardiner som får föreställa en dörr till mitt sovrum. Det blev mycket mysigare och väldigt tjejigt. Innan jag laddar upp med en skön sömn inför skolan imorgon ska jag skura lägenheten, sen är min helg komplett!

ogillar förövrigt röda dagar

Kategori: Moments Like This

Jag förstår inte vad jag gör om dagarna, klockan är runt 5 redan.. I och för sig så tog jag en sovmorgon och efter det mötte jag Elise för att svettas lite på step in. Jag tränade en sväng igår också men kände mig så löjlig när jag gick omkring där bland alla muskelknuttar som verkar veta hur alla maskiner funkar till skillnad från mig, därför drog jag med mig ännu en vilsen själ. När vi hade tränat i 1,5 timmar (ineffektiv tid) unnade vi oss några minuter i massagesängen och därefter några minuter i bastun. Kom hem svinhungrig så nu har mästerkocken själv lagat en brakmiddag! Hur kvällen utvecklar sig återstår att se. Alltid lika spännande!

Tänkte skriva "uppe med tuppen" men såg att klockan var halv 12..

Kategori: Moments Like This

Har just avslutat en tallrik med gröt och hade tänkt att packa upp alla väskor nu som fick följa med från Stugun. Om någon hade sett mig och Karro när vi gick med alla tusen väskor och en tung jävla vattendunk från bussen så måste dom ha undrat om vi var påväg att flytta ett nått..

Klockan är nu 12.11
Skrev dessa rader, gjorde lite annat, och bestämde mig för att dra på gymmet istället. Väskorna får ligga ouppackade ett tag till. Helt normalt för att vara jag.

revolution 2011

Kategori: Moments Like This

Då var nyår över vilket innebär ett nytt år, 2011. Helt sjukt vad tiden går men det är väl för att jag har såå kul. Älskar mitt liv, japp. Det enda som känns jobbigt är flytten från Stugun eftersom att vi måste renovera det nya huset, totalrensa det vi bor i nu (jag som tyckte att det var jobbigt att rensa ur mitt rum när jag skulle flytta till lägenheten..) och sen svider det lite att lämna gatan där jag växte upp. Men jag hade en oslagbar avslutning på 2010 som troligtvis var den sista festen här hemma också. Känner att det nya året kommer bli en revolution i mitt liv och fy tusan vad pepp jag är! Nu är Elise påväg hit och vi ska mysa framför SATC och OC-boxarna och drömma oss bort mot Amerikas breddgrader.