saraerikacaroline

resan till Berlin startar imorgon 06.00

Kategori: Moments Like This

Så mycket att göra, så lite tid och ork. Sitter nedsjunken i soffan, kollar, datan, lyssnar på skön musik och hetsäter nötter. Skulle vilja fortsätta såhär ett tag till men jag har varken duschat, gått ut med soporna, packa färdigt väskan inför imorgon o.s.v. Fick för mig att jag ska lägga mig tidigt ikväll eftersom att jag ska upp klockan 5 imorgon men sen kom jag på att det är bättre att vara uppe ett tag så att jag kan sova på bussen imorgon istället. PÅ så vis har jag mer tid på mig nu plus att jag slipper sitta vaken och snora lika länge imorgon. Gruvar mig lite inför bussresan med tanke på att jag HATAR att snyta mig bland folk och jag antar att chaffisen vägrar stanna var femte minut för att jag ska snyta mig.. Och om jag somnar kommer jag att snarka värre än vanligt, kul. Speciellt för resten av gänget. Förutom det ser jag fram emot resan till Berlin och allt vi ska göra där. Bland annat ska vi sjunga i en svensk kyrka, gå på opera och besöka ett gammalt koncentrationsläger, och såklart spendera lite tid och pengar i huvudstadens butiker.
Med dessa ord säger jag hejdå för några dagar (hemma på tisdag för att vara exakt). Hoppas att ni sköter om er under alkishelgen och inte däckar alltför tidigt. Pusspuss!

je suis mal aujourd'hui

Kategori: Moments Like This

Japp sjuk är vad jag är och jobbigt är vad det är. Efter att ha varit på sämst humör hela dagen tog jag bussen till Stugun för att vila upp mig inför resan till Berlin på fredag. Skulle vara liiite trist om jag har ont i halsen och mår dåligt då och inte kan sjunga p.g.a. det. Det är faktiskt skönt att komma hem då och då, speciellt till skafferiet hehe. Imorgon ska jag bara ligga inne och vila och käka glass och annat gott. Av någon anledning får jag för mig att det är okej att vräka i mig skitmat hela dagen bara för att jag inte är helt frisk. Hoppas att förkylningen inte varar så länge, det skulle påverka min hälsa negativt kan jag lova. En annan sak som jag har lovat mig själv är att inte köpa naturgodis innan det 1 juni (?!) Varför jag tog ett sånt idiotiskt beslut var helt enkelt för att jag måste spara lite pengar som annars brukar gå åt till naturgodis. Däremot får jag äta om jag nu bli bjuden ;)

Ett nyårslöfte som jag hade var att ta mer bilder, och det har jag brutit för längesen! Jag ska bli bättre på att hålla mina löften, det lovar jag hehe. Den här bilden är från min blonda tid. D.v.s några år sedan.

hej där

Kategori: Moments Like This

Nemen vad sägs om att offra några dyrbara minuter av mitt liv till att skriva några ord här, efter ca två veckor av tystnad. De senaste veckorna har försvunnit snabbare än en grisblink och jag har gått på högvarv utan att hunnit stta ned rumpan en sekund känns det som. Skola, vårshow, körskolan, repetitioner inför musikalen m.m. Vårshowen är över nu, hade sista föreställningarna igår. Det gick rätt bra och var riktigt roligt men jag måste erkänna att det är skönt att det är över för i år annars hade jag inte hunnit med allt annat som ska göras. Det som står närmast på schemat är promenad med Elise, efter det blir det plugg.

puss

avrundar lovet

Kategori: Moments Like This

Ne men så var ännu en helg nära sitt slut. Klockan har passerat midnatt med ca två timmar vilket innebär söndag och lovets sista dag (även att det högg till i hjärtat på riktigt när jag skrev det där). Igår var det party på hög nivå, något som har blivit min nya vardag känns det som, men som jag avstod från idag för en mysig filmkväll. Gårdagen slutade oväntat som festkvällar brukar göra med jag hade inget emot det. Fikat på stan idag var också lite impulsiv, men det är sånt som brukar bli lyckat.
Imorgon blir det uppladdning inför verkligheten med dess alla läxor och rutiner. Önskar att jag kunde säga att jag längtar men då skulle jag tyvärr ljuga. Med dessa smått onödiga ord svänger jag höger om och kryper ner i sängen. Godnattisch!


smärta

Kategori: Moments Like This

Min hjärna är överansträngd och min handled likaså. Har skottat bark (?!) i 18 timmar sammanlagd på två dagar och idag har jag jobbat på kontoret med fakturor och papperssortering. Inte det roligaste, men vad gör man inte för pengar. Snacka om att utnyttja en stackars student på detta vis. Pluggade nyss lite teori till körkortet men det var för ansträngande att vända blad så jag gav upp. Visar istället en bild som påminner mig om varför jag ens går till jobbet, utomlandsresa!



Kroatien med klassen sommaren 08. Har alltid roligt med dessa brudar!

3 april, 18 år

Kategori: Moments Like This

Sedär ja. 18 år av mitt liv har gått, förstå vad snabbt tiden går! Man ska ta vara på tiden och det gjorde jag verkligen igår. Stod i krogkön 00.10 som en annan desperat 18 åring hehe. Kvällen var iallafall väldigt rolig med förfest hos mig och sedan krogen. Rök, trängsel, musik och lampor, precis som jag hade föreställt mig. Det finns några positiva saker med att fylla 18, förutom krogen, och det är bland annat att jag får ta körkort, sjukanmäla mig själv och jobba ute på industrin vilket jag ska göra imorgon. Börjar klockan 6 på morgonen och ska tydligen skotta bort bark?! Låter som en härlig söndag, verkligen.
Nu ska jag fortsätta att njuta av min födelsedag med familjen och några släktingar. peace

2 april 2010

Kategori: Moments Like This

Jahapp, så var det april igen. Jag utnyttjade inte chansen att luras igår som jag annars brukar göra, men det kan ju bero på att jag var hemma från skolan och inte hade så många andra än mig själv att lura.. Försov mig nämligen och vaknade 5 minuter innan skolan började så jag hoppade över den lektionen eftersom att det var den enda vi hade. Istället använde jag dagen till nödvändigheter som att städa, tvätta, träna och träffa vännerna på stan. Var med Elise, Josefine och Sandra senare på kvällen och fram till klockan slog natt. Lugn men mysig kväll! I skrivande stund sitter och lyssnar på musik och peppar inför ikväll. Blir tydligen vuxen på 12-slaget.. Hur det kan vara rimligt fattar jag inte, känner mig fortfarande som 10år. Ska iallfall njuta av min sista dag som barn. Det gör jag som bäst med Elise, barnsligare duo finns nog inte. Puss på er