saraerikacaroline

f**kin' perfect

Kategori: Moments Like This

Skönt att det är skola imorgon så slipper jag ha så himla roligt hela dagarna/ nätterna. Det tar på krafterna. Känns som att det har varit lov med tanke på att jag inte har varit på skolan sedan i onsdags pga nolia och flexdag och det bästa är att det snart är lov på riktigt. Såå skönt! Nu ska jag sova för att orka med allt som ska göras i veckan. Tar ett tag att berätta om allt som hänt de senaste dagarna så jag låter det vara osagt. Godnatt!

ljuset i tunneln

Kategori: Moments Like This

Rätt skön helg ändå. I fredags var det dags att fira Minna (igen, shit vad tiden går fort!) och det gjorde vi på Velos(?) med en god middag och en cider. Helt lagomt och plötsligt känns det så moget att fira någon på en restaurang. Förra året var det ju ingen fråga om hur det skulle firas. Vi drog vidare hem till Minna och lyssnade på en massa potensiella låtar till studentflaket och därefter skjutsade Johanna hela gänget hem till Karro där vi hade någon typ av Guitar Hero-turnering. Lördagen då, den fick gå åt till PA liksom hela dagen idag. Undantaget var att jag och Elise igår kollade på Håkan Hellström som underhöll oss i två timmar, väldans trevligt trots att jag inte kunde mer än tre låtar.
Apropå PA, I can see the light! Imorgon ska vi intervjua den sista personen och sen ska vi finslipa och öva kvällen lång. På torsdag är det över, tror nästan att det kommer kännas lite tomt med tanke på att det har blivit en ganska rolig rutin ändå. Men skönt!
Ska avsluta min kopp te, ta mig en dusch och sova som en gud ensam i min stora säng. Kommer troligtvis inte sakna Karros små fötter i ansiktet som gjort mig sällskap de två senaste nätterna.

she's the man

Kategori: Moments Like This

Har just avnjutit en portion flygande jacob ur en bigpack. Kom att tänka på att jag kände mig lite som en ungkarl och kom på en hel del faktorer som faktiskt stämmer överens. Lite genant är det att erkänna men när jag är hemma själv slänger jag kläder överallt, äter matdosor eller lagar så simpel mat som möjligt, dricker dricka direkt ur 1,5 liters flaskor, rapar ljudligt, går på toa med dörren öppen, går med uppknäppta byxor (kanske inte är typiskt manligt iof..) och så vidare.. Tänkte bryta försöka bryta det skrämmande mönstret genom att kila ner till tvättstugan. Hej fördomar.

en dos av studenten

Kategori: Moments Like This

Här har det hänt grejer, som jag dock inte orkar dra upp. Men bara idag har det hänt en del tex att en annan del av skolan, dvs SPIT-korridorerna, håller på att saneras och luktar numera någon stark lukt som hela klassen verkade bli hög på. Har hunnit med att träffa min gamla syslöjdslärare som ska hjälpa mig med balklänningen så imorgon blir det tyg-jakt och efter det mötte jag upp min vän Josefinaste för att äta sushi vilket var väldigt trevligt och måste göras om snart! Slutligen kom jag hem och hittade ett paket från Haléns i hallen som innehöll min studentklänning. Den var mer gräddvit än på bilden men jag tror att den blir riktigt bra om jag bara syr in axlarna lite. Med en liten dos då och då som påminner om studenten klarar jag nog av de sista månaderna i en illaluktande skola, även om det känns lite motigt time to time. 100-dagarns snart, ännu en glimt av ljuset från framtiden.