saraerikacaroline

23.33

Kategori: Moments Like This

Hur kommer det sig att timmarna går så otroligt snabbt framför datan? Så roligt är inte facebook. Aja jag bjuder på några timmar eftersom att jag inte har någon skola imorgon förutom hemuppgiften. Känns skönt! Ska försöka hinna med en hel del imorgon, har körlektion med happyface runt 10 (håll er inne) sen ska jag kila iväg till frissan. Får se om jag gör något vågat eller om jag ballar ur och kör på den naturliga looken. Jag har en tendens till att bli lite impulsiv i frisörstolen och slänga ur mig någon kommentar som jag får ångra senare, typ klipp som du vill.. 
Today arbetade jag och Karro med vårat PA-arbete och jag känner på mig att det kommer bli mer jobb än vi väntat oss. Men vad gör det om hundra år.. Färdig svamlat, time to bed. Puss

en kopp te med en dos idol

Kategori: Moments Like This

Noooooo! Jag börjar bli förkyld och varje gång det händer tycker jag synd om mig själv konstant tills jag är frisk igen. Hoppas för allas trevnad att jag frisknar till snart. Förutom att att bli förkyld har jag haft en riktigt skön helg som innefattade fest, rockband, myyyycket glass, popcorn, mys och skratt! Äh har inge vettigt att skriva så jag kollar klart på Idol istället. Är det bara jag som håller andan när någon sjunger falskt?

23 september

Kategori: Moments Like This

Jag dog en sväng efter spinningen men min nötblandning väckte mig till liv igen. Så nu sitter jag här och käkar nötter och har just tittat på idol. Måste säga att jag älskar flex! Har pluggat en hel del idag men det känns inte alls lika jobbigt när jag får sitta hemma i myskläder och lyssna på spotify. Tog en svängom runt i stan med gamla Bettan idag också för att uträtta några ärenden, däribland boka tid för Riskettan (20 oktober..), hämta enkäter på Parkskolan till mitt och Karros PA och köpa nötter dårå. Känns ju som att det är helg hela veckan nu för tiden. Dåligt för hälsan och ekonomin men vatusan jag lever helt enkelt.

Apropå lever.. Igår kände jag verkligen att jag levde efter att jag och Karro gått i två timmar pga att vi klev av bussen waaaaaaaaay too early. Också regnade det såklart. Men vad gör det om hundra år.

glassistoralass

Kategori: Moments Like This

I brist på kanaler i lägenheten sitter jag och kollar på dansfeber. Roar mig lite åt juryns röster. Pernilla Wahlgrens musröst och hennes manliga kollegas toystory röst. Kul lördag jag har. Jag är ingen bloggare som försöker få mina dagar att låta som om dom vore tagna ur en romantisk komedi, jag är kan ärligt erkänna att jag känner mig lite ensam här i min igloo. Fast snart får jag ju sällskap och då ska vi kika film och mumsa glass som jag shoppade idag på Maxi. Kom fram till att jag gillar att handla mat, lättroad kanske det kallas? Nu ska jag mysa ner mig i mitt duntäcke och ta fram glassen, fy så mysigt.


Charmig bild, verkligen. Goda miniglassar iallafall.

söndag, datum okänt

Kategori: Moments Like This

Jahopp, back to reality. Eller ja det var väl en vecka sen nu men tiden går ju så fort. Att skolan har börjat igen betyder ansvar, då i form av plugg, få lägenheten att se bebolig ut samt överleva vardagen på egen hand. Laga mat är inte min starkaste sida men jag har räknat ut att jag kan klara mig på mammas matdosor i ca en vecka innan hundvalpen i mig dyker upp igen. Jag har faktiskt klarat mig i 8 månader hittills. Förövrigt sitter jag och trycker i mig en matdosa nu samtidigt som jag lyssnar på min "love-playlist" på spotify, deprimerande värre men maten tröstar lite. Typ såhär, fast den bilden är tagen i början av våran färd till Kreta.





Veckan på Kreta får visas successivt via bilder. Går inte att beskriva i ord.