saraerikacaroline

Te Amo

Kategori: Moments Like This

För 20 år sedan föddes världens bästa och mest underbara människa.

Saknar dig så det gör ont ♥

henne saknar jag alltid, nu saknar jag dig också

Kategori: Moments Like This

Borde gå och lägga mig men har svårt att varva ner. Har gått på högvarv hela dagen och städat lägenheten, kört stadskörning (då gick mammas puls på högvarv också kan jag lova) och varit ute och gått med mamma innan vi slog oss ner i soffan med melon framför Hairspray. Det var mys, filmen var dryg.

Förövrigt har jag från och med idag hyrt ut min lägenhet till en helt främmande tjej som verkade trevlig, och var mitt sista hopp för att spara pengar i sommar. Det hade varit drygt att lägga ut en massa pengar på en lägenhet när jag ändå ska bo i stugun nästan hela lovet. De gånger jag beger mig till stan ska jag dela lägenhet med Josefinaste och bara det blir ett äventyr. Nu är det dags för sängen, imorgon blir det jobb och i tidningen stod det att alla vädurar får en jobbig måndag........

skolavslutning #12

Kategori: Moments Like This

Tanken var att jag tillsammans med några andra elever skulle hålla låda på dagens avslutning, men så bidde det inte. En kombination av förkylning och för mycket sång har förvandlat min röst till en blandning av en fullvuxen man och en tonårspojke i målbrottet, detta i en tonårsflickas kropp. Allt i ett, praktiskt.



Avslutningen i 9:an, hela två år sedan!

fullt ös

Kategori: Moments Like This

Stämningen alltså! Har gått runt och smilat hela dagen pga alla glada studenter som åkt omkring och dansat och sjungit på flaken. Det såg bara för härligt ut.
Imorse var jag på studenternas avslutning i skolans aula där jag och en grupp ettor och tvåor sjöng några sommarsånger. Det var blandade känslor kan jag säga, dels roligt eftersom vi fick vara med om deras avslutning men också lite skrämmande när hela aulan stirrade på oss och skrek "vem vill gå i tvåan nu, ingen ingen!" Hehe men det var kul ändå. Ikväll blir det partaj hos Malin och sen kanske även en sväng på stan för att träffa lite folk.

I onsdags firade vi som sagt Adde som fyllde 18. Sjukt roligt var det men dagen efter kändes lite jobbig när jag insåg hur stökigt det var... Men det var det värt!








Gilla

vi välkomnar Adde in i gänget efter 12-slaget

Kategori: Moments Like This

Idag är det onsdag, en skön onsdag, en rolig onsdag, en partyonsdag. Om ca tre timmar kommer min lägenhet stormas av ett gäng ungdomar som sedan ska spendera ca fyra timmar här innan vi tillsammans drar vidare till Martié där jag har hört att det ska vara en hel del människor. Jo visst, jag ska till skolan 8.15 imorgon men de sista dagarna innan sommarlovet är det okej att roa sig lite extra. Största anledningen till kvällens utgång är att Andreas fyller myndig imorgon, dvs efter klockan 12. Wiiiiihoooo!
Lev livet, det går inte i repris.