saraerikacaroline

jobbar heltid

Kategori: Moments Like This

Den här gången beror min frånvaro inte på att jag inte har haft något anmärkningsvärt att skriva, jag har helt enkelt haft fullt upp non-stop känns det som. Jag har hälsat på min älskade familj, varit på 40-årsfest, jobbat (min sista dag var igår), praktiserat på dagis med urgulliga barn (ska tillbaka dit efter Barcelonaresan). Jag har sagt hejdå till min relativt nyfunna vän Johanna som flyger sin kos far far away, jag har festat, välkomnat min bror till lägenheten som nu är sambo med mig, jag har även hunnit med min kusins 6-årskalas, skickat in alla papper till STS Au Pair samt hängt en hel del med en härlig människa. Mitt heltidsjobb är att ha roligt och än har jag igen frånvaro.
Om en stund ska jag möta upp Malin som också ska bege sig ut i världen men under en längre period. Kommer sakna henne enormt därför ska vi ta en promenad tillsammans innan jag kramar sönder henne. Tacka vet jag skype!
Grillning i Fugelsta!
Min fina vän Johanna! Vilken inspirerande tjej hon är!
Fest hos Carro
Hur fin får man vara?

återträffar

Kategori: Moments Like This

Karro har just sprungit till bussen efter att ha hälsat på i min lya, snackat skit och ätit glass. Vi pratade omd en gamla goa gymnasietiden och blev en aning nostalgiska. Pratade även om framtidsdrömmar men ingen av oss har någon plan, dvs vi har alla möjligheter i världen! Kvällens planer är däremot spikade så jag ska bege mig på spinning nu och efter det blir det att catcha up med Jacke.

barca är min morot

Kategori: Moments Like This

Samtidigt som det inte händer mycket för tillfället så händer det en hel del. Precis så. Jag jobbar, finns inget mer att säga om det, när jag inte jobbar sover jag för att orka med att jobba. Förutom det passar jag på att lyssna på vad alla har för sig på kvällar och helger och drömmer mig bort, önskar att jag kunde vara med. MEN, tur att jag gilalr mitt jobb! Bara 9 jobbdagar kvar nu och sen ska jag återhämta mig i några dagar innan jag och brudarna drar till Barcelooonaaaa! Fän vad jag längtar. Nu ska jag sova och drömma om en stad med liv och rörelse, där jag får ta del av det roliga. Godnatt

ledig dag

Kategori: Moments Like This

För första gången på väldigt länge har jag fått sovit ut och jag hade nästan glömt bort hur skönt det är! Varför jag vaknar klockan 11 beror på att jag agerade finbesök hos Karro igår där vi gjorde oss en smarrig middag och x-antal olika efterrätter. Blev sådär äckligt mätt, men gott var det och jag behövde det efter måndagen. Då var jag på så otroligt dåligt humör och den utlösande faktorn var att jag i princip slängde bort över 1000 kr. MEN, det är bara pengar. Idag är jag på bra humör, ledig och har en hel del som jag vill hinna med. Bla träna, äta pannkakor, remake lite kläder/ smycken, köpa en dagbok, sola och städa. Dags att dra igång!

Har äntligen fått bilderna från SP-balen som min moster tog!