saraerikacaroline

Som ingen alls i ingenmansland

Kategori: Moments Like This

Ibland kan man verkligen behöva tid för sig själv, som ikväll tex. Efter fyra dagar med småbarn på fotbollsskolan känns mitt huvud ganska tungt så denna kväll fick bli en slappkväll framför TV:n. Hade egentligen tänkt att lägga mig tidigt eftersom jag inte har gjort nått speciellt på hela kvällen men det brukar ändå aldrig bli så..
Imorgon ska jag och Rebecca, förhoppningsvis, gå ut och gå en sväng på förmiddagen och senare på kvällen ska jag träffa brudarna för att tillbringa kvällen med dem! :) Ska bli riktigt roligt som vanligt! Ja, det var det positiva somkommer hända imorgon. Det negativa är att nu vänder det igen, och med det så menar jag såklart att det kommer bli mörkare igen på kvällarna vilket jag tycker är jättetråkigt..! Aja om inte solen lyser upp sommarkvällarna så kommer iaf mina vänner att göra det!

Tro det eller ej men nu ska jag sova! Godnatt alla underbara<3

Man ska inte gå efter utsidan alla gånger

Kategori: Moments Like This

Sitter här och lyssnar på musik och varvar ner en aning. Just nu strömmar No Air med Jordan Sparks och Chris Brown ur högtalarna, vet inte varför men jag blir på så bra humör av den låten! På mina fötter sitter ett par, ärligt talat, ganska fula löparskor. Var inne i stan och köpte dom idag och nu du undrar säkert varför jag köpte ett par helt nya skor som jag tycker är fula? Svaret är att dom var såå himla sköna att jag bara var tvungen att ha dom, så trots att dom kostade 1200kr och var fula så är jag nöjd över min investering! Lite förbigående kan jag berätta att dom är vita med en blank lila (!!) puma på insidan och blanka lila sträck på utsidan.
Men jag åkte inte bara in till stan för att köpa skor. Efter att jag spenderat mammas pengar på skor gick vi till Ragnars salladsbar (om det nu hette så) och spenderade lite mer pengar på en riktigt smaskig sallad. Eller jag tror iaf att den var smaskig men eftersom jag är förkyld är mitt smaksinne lite försämrat så jag antog att den var god, ungefär som Josefine gör med glassen från B&J ;)
Klockan 17.00 samlades några ur mitt fotbollslag vid öp-hallen och begav oss till solliden området för att dela ut reklam. Eller det kallas tydligen samhällsinformation och klassas INTE som reklam. Därför passade man såklart på att stoppa ner några extra blad i de postlådor med texten: "Ingen reklam tack!"
Som tur va var inte Rebecka med den här gången för hon förstör bara postlådorna ;)

Snart är det dags för mig och mamma att krypa ner i soffan med lite loka och naturgodis att smaska på! På TV:n kommer det visas fotboll såklart eftersom Sverige spelar, och vi håller alla tummar vi har för att dom vinner ikväll! Innan jag kilar upp till TV:n ska jag ladda ner lite musik, känner att jag behöver uppdatera lite nya låtar på mobilen.
Och för er som brukar påpeka att jag alltid ska vara så nyttig och äta naturgodis så stämmer inte det för fem öre! Jag slår vad om att det innehåller lika mycket socker som allt annat godis.

Ha en trevlig kväll!

Vi älskar regn!

Kategori: Moments Like This

Veckan innan sommarlovet var som vanligt en regnig vecka, vilket tyvärr hör till traditionen.. Jag har inte läst någon väderprognos men jag känner på mig att det regniga vädret kommer hålla i sig ett tag till. Men  man ska inte deppa för mycket över det utan göra det bästa av situationen vilket är något som jag, Sandra och Elise är bra på. Igår bestämde vi oss för att ha en lugn kväll hos Elise där vi tittade på första säsongen av OC och åt massa gott! På dagen va vi, liksom 80% av stuguns befolkning, och tittade på stuguns A-lag som spelade, och vann, mot frösön!
Efter det gick jag hem och åt middag med familjen framför TV:n och tittade på Sverige-Spanien, riktigt mysigt :) Men som vanligt är det något som ska förstöra stämningen, och den här gången var det Spaniens flyt! Hur ofta gör man ett avgörande mål i 92 eller 93 minuten?!!
På kvällen sov jag ialla fall över hos Elise och vi pratade lite skvaller och hade det mys :)

Att le är det näst bästa du kan göra med dina läppar

Kategori: Moments Like This

Nu ska jag passa på att skriva ett kort inlägg medan jag väntar på att andra halvlek i Sveriges match börjar.
Denna kväll har jag varit på avslutningsmiddag med klassen och tyckte att det var ett bra tillfälle att plocka fram pumpsen igen :) Det var en trevlig middag med god mat och lite lekar, men kvällens höjdpunkt var solklar: Eva på norsk karaoke! Haha! Det kommer jag sent att glömma!

På torsdag kväll är det slokavslutning och efter det blir det fira! Var och med exakt vilka vet jag inte riktigt men såklart blir det med några roliga personer :)

Nu måste jag kila för nu börjar fotbollen! Tjingeling<33