saraerikacaroline

hey ho let's go

Kategori: Moments Like This

Tuesday again. Have been to my photoshop class today and after that I've just relaxed in front of the TV and Top Model. In a couple of hours I'm gonna go and pick up J and his friend from school and take them to their basketball practice. It's gonna be a long week because of my hostmoms evening meetings but it's good that I'm busy so the week will pass fast. Looking forward to the weekend already haha.
Here are some pictures from the wonderful Wyoming! And what could be better than a flight back to San Francisco in a private plane where we were served ice cream. LML!

Welcome cutie

Kategori: Moments Like This

Hittade sötaste klänningen igår när jag och ett gäng brudar drog till Haight street för en shoppingrunda. Perfekt timimg med tanke på att det tydligen ska bli kallt "vinterväder" i veckan. Kan dock inte klaga om jag jämför med klimatet i Sverige hehe.

Found this cutie yesterday at haight street. Love it!

Time flies by

Kategori: Moments Like This

Blir dåligt med uppdatering på helgerna från min sida även om det är då det händer som mest. Det är väl just därför jag inte har tid att skriva haha. Har haft en riktigt lugn och skön helg som avslutades med pizza och Oskars galan. Tänk att jag bara är några timmar ifrån alla kändisar som förmodligen skålar och minglar omkring just nu. Eftersom jag inte tillhör kändiskretsen är det jobb imorgon klockan 6.45. Fördelen är väl att jag inte får min klädsel betygsatt eller behöver läsa om mig själv i tidningarna. Bon nuit!

I forget to write in English god damn it

Kategori: Moments Like This

Today I woke up, looked out through the window, saw the beautiful view and ran outside with my iPad to take pictures so I could show you. It was a perfect day today and I almost regret that I didn't ski. Instead I drove to the town, bought a bag, looked for a new camera and went to the hair dresser. I wish I could say that I'm sooo happy with my new haircut but that would be a lie. Aren't hair dressers supposed to be able to cut straight? Well well, look at these nice pictures of the view and my room here (i stay in a different room this time) they calm me down.

Bättre sent än aldrig

Kategori: Moments Like This

Äntligen har min väldigt försenade julklapp från familjen kommit! Tydligen hade paketet fastnat någonstans på grund av att de trodde att innehållet var olagligt haha. Ja vet inte, kanske är det olagligt att ha så fina och underbara syskon som jag har. Tack familjen, ni är världens bästa<3

Like walking on clouds

Kategori: Moments Like This

Vilken klimatförändring det blev efter några timmars resa. Är nu tillbaka i Wyoming där det är riktig vinter med mycket snö och härlig skidåkning. Åkte slalom idag och backarna var fulla med pudersnö, jag blev halvt begraven när jag åkte i en off-pist där snön gick upp till midjan. Kvällen har spenderats framför TVn med AL där vi kollade på ett program om antagligen världens snålaste människor. Tygbitar till toapapper, rosor från soptunnor på 25-års bröllopsdagen och gethuvud till middag var en del av deras vardag. Konstigt nog var det främst männen i familjerna som var så pass "ekonomiska". Det känner jag inte igen från min familj... *host*

Our fabulous weekend in Santa Cruz

Kategori: Moments Like This

On our way to an aquarium, at this point everybody was happy.
Then something happened. Can't even call it a flat tire... It was an explosion.
But I was still happy cause now we got one more experience! Yey
Tough I had to show some sympathy since it was Johannas car
When our help arrived Typhanie was fascinated by the truck
While we were waiting for the car to get fixed we went for a walk
Luckily we found a cafe where we had lunch
Finally we came to the aquarium where I found my favorite animal, the seahorse. Nice camouflage huh?
Later on Saturday we went to a basketball game. It was soooo exciting, I thought my heart would stop beating. But "our" team won so we celebrated that in a hot tub together with some of the basketball players and their friends and girlfriends.
After a few hours in the hot tub under the stars we went back to Typhanes place. SATC and cereals in the early morning<3
Sunday was spent at the beach where you could find surfers, amusement park, shops, volleyball players, restaurants and ice cream. I kind of liked it there.
Bye Typhanie and Santa Cruz, thanks for this weekend and see you soon again!

Let's go international

Kategori: Moments Like This

Oh mon dieu, I've been asked to write in English.. Challenge accepted but don't expect that I won't make mistakes cause I will ;)
Anywayssss, I spend this weekend together with Typhanie and Johanna in Santa Cruz, a place that is known for its surfers and weed. We did a lot of fun things during these days but we didn't try to surf or smoke weed so don't worry mommy dearest. I will show some pictures tomorrow cause some of them are worth to see. Tomorrow I will also take the flight to wyoming where I'm going to spend next week. At first I didn't wanna leave San Francisco and the nice climate but I changed my mind about that and now I'm excited to go there again. I like it there, just need to bring some warm clothes. Peace out, good night people!

När fritid känns överskattat

Kategori: Moments Like This

Under dessa tre månader har familjens tv varit ur funktion vilket har resulterat i att jag inte sett på tv på, logiskt nog, tre månader. Eh ja. Iallafall nu är den lagad så jag "lyxade till det" med frukost framför tv:n imorse följt av en promenad/ uträttande av ärenden. Därefter har jag slöat i solen med tidningen InStyle, målat naglarna och lyssnat på musik. Jobbet idag bestod av att hämta barnen från skolan, laga mat (överlycklig över att dom gillade mina vitlöksbröd!) och chillidill. Japp.

Love love

Kategori: Moments Like This

Som singel på alla hjärtans dag en halv jordglob ifrån släkt och vänner skulle jag ha kunnat känt mig ensam och bedrövlig idag men som tur är har jag träffat så fina människor här som förgyller mina dagar. Det gällde även en dag som denna då jag mötte upp Clara och Kate efter att ha varit på skolan. (Börjar för övrigt störa mig rejält på gubben med baskern i hörnet som skrattar ljudligt åt.. Ja vad fan skrattar han åt?!?!?!?)
Anyways, jag och tjejerna lunchade, kollade i butiker, skildes åt, jag åkte hem och pysslade men valentines kort och efter det har det varit full fart med jobb. Gav min värdfamilj korten som jag gjort samt bjöd den på cupcakes som jag köpt (var ej överambitiös och bakade). Min första cupcake under tiden i USA! Shame on me.

Wook

Kategori: Moments Like This

Typiskt. Bara för att jag var överdrivet pepp på jobbveckan vaknar jag upp hes och med ont i halsen. Perfekt för det här jobbet när barnen inte ens hör när jag försöker säga dem något. Inte hunden heller för den delen. Imorgon är det valentines day så idag har vi pysslat med kort till alla barnens klasskompisar. Jag fortsätter även kampen mot barnens smaklökar som inte verkar tycka om samma maträtter som mig. Synd för dem eftersom det är jag som står för matlagningen. He he

Pasta Pomodoro

Kategori: Moments Like This

Ööööööööööhhhhh. Så känns det nu efter en måltid på pasta pomodoro med Clara och Kate. Glömmer bort hur mycket jag älskar pasta ibland. Hade det iallafall supertrevligt med flickorna! Har för övrigt hängt med Clara sedan lunchtid och pratat sönder min stackars hals. Blev visst förkyld efter min promenad i regnet i fredags, lagom till Wyoming-resan nästa vecka (inte veckan dom börjar imorgon). Lär ju knappast bli mindre förkyld i det klimatet.
Igår då? Kvällen var för trevlig för att vara tråkig men som jag brukar säga så beror det oftast på sällskapet. Ny vecka om några timmar och det ser jag fram emot. Good night folks!

Saturday

Kategori: Moments Like This

Har legat i sängen tills ryggen började göra ont. Det är ett tecken på att helgen är här för det händer aldrig annars. Har snörat på mig dojjorna och ska ta mig en promenad innan frukosten och sedan åker jag för att umgås med Johanna i oakland. Det brukar vara roligt! Ikväll ska jag göra något tråkigt, får se om det blir så. Hoppas att ni har en mysig lördagskväll där hemma! Bild på mig och Johanna när vi var på musikalen bring it on. Sekunden senare får vi en utskällning av vakten som visar med en skyllt att det är kameraförbud. Sorry dååå. 

Let it rain

Kategori: Moments Like This

Var ute på min fridfulla kvällspromenad när Gud bestämde sig att pissa på mig. Inte lite heller, var totalt dyngsur när jag kom in. Konstigt nog känner jag alltid en känsla av frihet när jag är ute i regnet och njuter av de ljumma vattendropparna. Poetiskt säger jag, rubbat tänker ni.
Ska lägga mig och läsa en bok nu innan jag välkomnar John Blund. Godnatt/ godmorgon!

Fruit & sunshine

Kategori: Moments Like This

Veckan rullade på så himla fort som vanligt. Blir ju stressad, hur ska jag hinna med allt jag vill göra i detta land? Såg iallafall till att njuta av det fina vädret idag. Efter några timmar på skolan tog jag med mig en fruktsallad, filt, bok och gick till golden gate parken där jag låg utslagen i gräset bland en massa andra livsnjutare. Det är livet enligt mig. Att bara ligga i solen och filosofera.

7 februari

Kategori: Moments Like This

Weeeey, tummen upp för amerikanskt körkort med uppkörning i centrala San Francisco. Känns gött!

Nämnde jag att vi åt glass?

Kategori: Moments Like This

Det bidde ingen guidad tur igår iallafall inte för de svenska tjejerna men däremot sprang vi på en au pair från Estland när vi var i downtown. Hon följde med oss och vi åt sushi i union square där det även var en konstutställning och linedance uppträdande. Efter lite shopping tog vi oss en glass innan vi åkte till Johanna för en myskväll med enchiladas, äppelkaka, glass och film. För mig blev det även en sleep over där så imorse hämtade vi upp Rebecca och drog till walnut creek. Vi strosade omkring i lite butiker innan vi slog oss ner i en restaurang för hamburgare och super bowl. Därefter avslutade vi helgen med glass, igen. Bra helg helt enkelt med en överdos av glass. Åt nämligen 0,5 kilo glass by my self i fredags också. Gött.

One day in Oakland

Kategori: Moments Like This

Började inte jobba förrän 3 idag men gick ändå upp 6.15 för att vara på gymmet och avverka ett bodyskulpting-pass 6.45. Hann med en lång dusch, mysig frukost och internetgluttande innan jag åkte till Oakland för att träffa den omtalade Johanna och nykomlingen Rebecca. Vi fikade på ett crêpes ställe och strosade omkring innan jag var tvungen att ta barten hem igen. Vet inte om det har med hårfärgen att göra men dessa två tjejer är så trevliga att umgås med. Imorgon ska vi träffa några fler svenskar som just anlänt. Jag och Johanna ska leka guide vilket inte bådar så gott...

Clutchen

Kategori: Moments Like This

Efter att ha skjutsat barnen till skolan och varit på city college gick jag till Haight street för en lunch på ett mysigt café. Kände att vädret var för bra för att gå i butiker (även om det lockade när jag såg allt fint i skyltfönstrena) så valde jag att lägga mig i gräset med musik i öronen istället. På riktigt, det kändes som sommar och jag fick faktiskt lite färg på armarna höhö. Imorgon blir det gofika och fredagsmys!

Chillidill

Kategori: Moments Like This

Onsdagar är sköna dagar utan skola för mig och kvällsaktiviteten är ridning för AL. Man glider liksom bara med. Har avverkat lite tråkiga saker idag som att ringa banken tex. men skypsamtalet med snäckan satte en guldkant på dagen. Från klockan 18.30 har jag varit ledig och har fördrivit tiden på skönast möjliga vis med fruktsallad, yoghurt, nötter och kändisskvaller. Mer än halva jobbveckan har flugit förbi, snart är det april och då kommer min efterlängtade familj <3

Mixed up

Kategori: Moments Like This

Idag har jag bara lullat på i vanlig ordning med photoshopklass, ärenden och jobb därför ger jag er en tillbakablick på mina månader i USA istället. Lite roligare så.  Jag har ju bara kunnat berätta vad jag gjort tidigare men nu när bilderna finns på datan kan jag lika gärna ge er bildbevis också. Det blir i kronologisk ordning om än någon månad försenat.  Här har vi bilder från luciatåget och uppträdandet på IKEA, det var annorlunda men roligt!