saraerikacaroline

Höjdpunkter

Kategori: Moments Like This

"Baby I'm back!" Kommer alltid att tänka på den låten när jag har varit frånvarande från bloggen ett tag... Hur som helst baby I'm back in Stugun och har just sagt godnatt till min mysiga familj. Blev bjuden på en mysmiddag för att jag kom hem för en gångs skull. Hemkomsten skedde runt 7 ikväll och sen dess har jag ätit konstant! Sitter för tillfället och smaskar på Ben & Jerry's half baked även fast jag är övermätt. Med tanke på att jag har haft abstinensbesvär efter BJ de senaste dagarna var jag tvungen att smaka lite.. Kom på mig själv med att sitta och dregla efter glass idag på småföretagandet och började fnissa för mig själv när jag väl kom tillbaka till verkligheten. Nog om glass. Imorgon ska jag vara barnvakt i några timmar och sedan är det rally här som är en av de största händelserna i denna lilla by. Förhoppningsvis avslutar jag helgen med mamma på IKEA, vill få upp några hyllor i lägenheten sen är jag nöjd!
Nu ska jag avrunda kvällen så att jag inte är på allt för grinigt humör imorgon när mina småsystrar hoppar upp i sängen och väcker mig. Tonåringar är ganska oförutsägbara när det gäller sånt. Godnatt!

Nytt år, nya möjligheter

Kategori: Moments Like This

Jag är så dålig. Tog inte ett enda kort på nyår och det plågar mig. Å andra sidan kanske det gör att jag blir bättre att ta kort framöver.. Det får bli ett "nyårslöfte" om  något.
Själva nyårsaftonen tänker jag inte kommentera så grundligt. Det var roligt, mycket trevligt folk. Ett gäng idioter också, då syftar jag på dom som tog jackor, ps3 mm. Kommer det då betyda att dom kommer fortsätta med sina "gärningar" under 2010? Det sägs ju att nyår visar hur resten av året kommer att bli.

För att snabbt byta ämne.., äntligen har jag flyttat in i min lägenhet! Den är liten, mysig och på översta våningen. Lagomt jobbigt att gå upp för alla trappor men det kan ju behövas såhär efter jul.. För tillfället är jag hemma i byhålan och ska tillbringa några dagar här med familjen och en del jobb. Pengar kan ju också behövas.
Dags för mys med min underbara (om än lite jobbiga) familj! 

Hoppas att alla hade en härlig start på det nya året! puss♥