saraerikacaroline

fortsätt simma fortsätt simma

Kategori: Moments Like This

Tänkte bara påminna mig själv om hur jobbigt det kan kännas ibland även om jag vet att allt löser sig. Nej jag snackar inte hopplös förälskelse eller falska vänner, jag snackar plugg. Har suttit i flera timmar med skolarbeten och tänkter inte sluta förrän jag slocknar på tangentbordet. På fredag är allt över, det ska firas.

söndag

Kategori: Moments Like This

Idag hade jag verkligen behövt den där extra timmen som försvann i och med att jag ställde tillbaka klockan. MEN, nu kommer det kännas som att dagarna är längre och det är för mig första tecknet på att våren är här!
Gårkvällen var lugn, mysig och spenderades med Karro. Vi skrapade ihop några ingredienser som vi hade hemma och bakade en god chokladig kaka och åt glass till det. En skön kväll som tillsammans med fredagskvällen gjorde min helg komplett. Idag har jag städat och skrivit ner allt som jag ska göra i veckan. Plugg, plugg, plugg. Ska hugga in på ett arbete när jag kommer tillbaka från bodypumpen, men först måste jag få göra av med lite energi.

krogen och jäkelskap

Kategori: Moments Like This

Efter 5 timmars sömn känner jag mig mer utvilad är någonsin! Typ.. När det väl är helg och fritt fram att sova bort hela dagen vaknar jag alltid tidigt, men då hinner jag kanske göra något vettigt av dagen trosts allt. Igår blev det utgång (trots att jag blåvägrat hela veckan) och det är konstaterat att spontana kvällar blit mest lyckade! Såklart var inte allt perfekt men jag fick iallafall dansa i några timmar. Dagen till ära kommer mamma och syskonen in till stan om det inte blir några ändrade planer, har saknat dom!
Gick och funderade lite igår och kom fram till att jag har gjort en hel del roliga saker men problemet är att jag glömmer bort mer än hälften. Snart är jag 19, hur mycket kommer jag då minnas när jag är pensionär och ska berätta roliga historier ur mitt liv till mina barnbarn? Jag SKA bli bättre på att ta kort, börjar idag! Tills vidare bjuppar jag på lite äldre bilder.
Linnéa fick låna sin idols glasögon
Mysig dag i badhusparken med flickorna
Påväg ut, blek och eländig.

(skulle ha publicerats i fredags...)

Kategori: Moments Like This

Efter 5 timmars sömn känner jag mig mer utvilad är någonsin! Typ.. När det väl är helg och fritt fram att sova bort hela dagen vaknar jag alltid tidigt, men då hinner jag kanske göra något vettigt av dagen trosts allt. Igår blev det utgång (trots att jag blåvägrat hela veckan) och det är konstaterat att spontana kvällar blit mest lyckade! Såklart var inte allt perfekt men jag fick iallafall dansa i några timmar. Dagen till ära kommer mamma och syskonen in till stan om det inte blir några ändrade planer, har saknat dom!
Gick och funderade lite igår och kom fram till att jag har gjort en hel del roliga saker men problemet är att jag glömmer bort mer än hälften. Snart är jag 19, hur mycket kommer jag då minnas när jag är pensionär och ska berätta roliga historier ur mitt liv till mina barnbarn?

ett inlägg om skorpor

Kategori: Moments Like This

Inga pengar= skorpor. Så nu sitter jag här och knaprar på dessa torra och smuliga ting. Nej så farligt är det inte för är det något jag underskattat så är det skorpor! Lärde mig att äta dom i Frankrike när jag var där för det var det enda som verkade ätbart. Smular lite extra nu eftersom att jag ändå ska till och dammsuga, vilken frihetskänsla!
Lol. Nu blir det till att dra på högsta volym på högtalarna och göra lägenheten bebolig igen, sen blir det plugg och träning med Lisen.

från och med nyss

Kategori: Moments Like This

Nu har jag fått det bekräftat, en ond handling resulterar i en bestraffning. Från och med idag lever jag på existensminimum och hoppas under tiden innerligt att jag hittar mig ett jobb. Jag måste skaffa mig ett liv.

lätt som en omelett

Kategori: Moments Like This

Har precis avverkat fyra olika konversationer med fyra olika personer.
1. Elise ringde och babblade på om allt och ingenting som vanligt.
2. Jag ringde till bemanningsenheten till ett jobb där jag hoppades på att få jobba som timvikarie (detta var innan jag pratade med person nr. 3)
3. En tjej från sts (au pair organisationen) ringde och hörde efter om jag hade några frågor samt berättade att jag mina syskon inte fick räknas med i de timmar av barnerfarenhet som jag behöver för att få åka som au pair. Toppen, jag som har hjälp till att ta hand om dem i snart 8 år också gills det inte. Detta ledde till samtal nr 4..
4. .. som var till en förskola i närheten av där jag bor. Vad skulle passa bättre än att jobba på en förskola där jag kan tjäna pengar samtidigt som jag får nya referenser till min barnerfarenhet? Nu hoppas jag bara på att de behöver en timvikarie där, ska dit på torsdag och övertyga dem om att de faktiskt kan behöva en som mig där!
Tydligen är det bra om man kan laga mat också... Kanske dags att lära mig göra egen mat och skippa matdosor ett tag. Omelett kan jag iallafall göra! Äh mat är överskattat, ge barnet en kaka så är det lugnt sen.

längtar

Kategori: Moments Like This

I gotta feeling, that this gonna be a good year...
Det mesta känns riktigt bra just nu! Vet inte om det beror på att jag börjar få vårkänslor eller att studenten närmar sig mer och mer, hur som helst så har jag en bra känsla i kroppen. Lovet har varit väldans härligt också. Har hunnit mer en tripp till IKEA, hjälpt till med lite fix i familjens blivande hem, åkt skridskor med Josef, myst med familjen, åkt snowboard för första gången på två år, dansat bland en massa okändingar på O'learys, kollat på melodifestivalen och ätit myyyyyycket gotta. Ett fint lov för att sammanfatta veckan. Tänkte avsluta lovet med en "ta-hand-om-mig-själv/städ-dag". Ska slänga in lite kläder i tvättmaskinen och dammsuga, ta en prommis i det fina vädret och ikväll blir det bodypump! Så får det bli.
Ska passa på att nämna en till sak som får mig att längta efter studenten. Häromdagen ansökte jag om att åka som au pair till Nya Zeeland och jag hoppas verkligen att jag uppfyller kraven för att åka dit! Isåfall drar jag efter sommaren, wiiiiiie!

en lördag som denna

Kategori: Moments Like This

Klockan är runt midnatt, det är lördag, jag är i stan, och jag ligger i sängen. På något sätt känns det mycket mer acceptabelt att göra det när det är lov till veckan, annars hade jag troligtvis tvingat mig att vara vaken till minst 03.00 bara för att det är helg. Några livliga själar från klassen har varit här ikväll och spelat "så det kan låta" samt den berömda "7:an" som vi har spelat non-stop i två år nu. Kommer sakna det när vi tar studenten om något haha.
Denna lördag har varit riktigt härlig och startades med ett debutbesök på frälsningsarmén där jag och Karro shoppade loss och blev bästis med expediten. Jag hade helt missat den otroliga guldgruvan, men dit kommer jag garanterat gå igen. Med väskan överfull av massa coola fynd mötte vi upp Sabina, Minna och Johanna för att fika och steka i solen vid Badhusparken. S-k-ö-n-t-! Gillar att mixa student och friluftslivet, jag trivs.

idag blev imorgon innan det var natt

Kategori: Moments Like This

Sikken dag. Mys hemma i Stugun kombinerat med plugg, närmare bestämt Stuguns historia. Tyckte till en början att det skull bli spännande med nu känns det bara drygt. Kan kanske bero på att klockan snart slår midnatt och jag kan knappt hålla ögonen öppna. Satsar på hårdplugg imorgon och därefter en skön kväll med brudar och god mat. Lät mer än okej som start på mitt sista sportlov ever. Apropå sportlov så inledde jag lovet med att bryta armen, eller inte riktigt men det kändes så när jag bröt arm mot min bror vilket resulterade i att jag kände mig invalid när jag skulle steka köttbullar. Kunde knappt lyfta stekpannan, men det var det värt med tanke på att jag vann med vänster hand. Historian om högern kan vi undvika att prata om. Trött tjej säger nattnatt.