saraerikacaroline

"every little dream...

Kategori: Moments Like This

I dream about you.." sitter jag och nynnar på hos min moster och har ett otroligt sug efter att bugga loss(?!)

Har ätit middag här med familjen efter en dag på stan. Innan jag och min bror blev hämtade av mammsen och pappsen i morse var jag på Step In och körde en timmes spinning. Morgonträning är så underbart härligt! Med tanke på att jag har varit konstant mätt i över ett dygn passade det bra med lite motion. Dock väntar en B&J på mig hemma i frysen som jag troligtvis kommer sätta tänderna i så fort jag kommer hem...
Nej jag låter andra svettas medan jag svullar, så nu blir det till att slänga sig framför OS en stund innan melodifestivalen börjar. Om kvällens artister är lika dåliga som de tidigare bidragen var ger jag upp mina förhoppningar om att melodifestivalen någonsin kommer bli bra igen.

Om du inte har haft roligt har du inte levat

Kategori: Moments Like This

Nolia-mässa idag. Jag vet inte om det gav så mycket att gå omkring och trängas bland allt folk och lyssna på information om olika yrken och utbildningar, men däremot bjöd dagen på en hel del skratt!
En händelse från ett samtal med en tjej från Facket:
"Här kan ni få pins, det står 'I'm a part of the facking generation'.
"Tacking!" utbrister jag och skyndar därifrån innan jag brister ut i en garvattack. Vad tusan är tacking liksom? Troligtvis en blandning mellan facking och tack. Kan inte räkna upp allt roligt som hände idag för nu ska jag plugga innan jag drar iväg och tittar på en konsert i aulan. Imorgon är det min ensemblegrupp som ska spela! *nervöööös*

no-lifer

Kategori: Moments Like This

Har för mindre än en minut sedan konstaterat att jag inte har något liv. Jag såg varken på OS när vi tog guld eller pluggade vilket jag borde ha gjort. Anledningen till detta stavas facebook, msn och mobil. Å andra sidan var det på fejjan som jag läste att Sverige hade tagit guld så det kanske inte är så dumt trots allt. Nu ska jag slita mig från denna jag-trollar-bort-din-tid-och-gör-så-att-du-blir-underkänd-samt-övertrött-apparat. Imorgon kommer rörmockaren till mig och byter min toalett och mitt trasiga handfat, min bror trodde tydligen inte på att jag hade snubblat ur duschen och slagit till handfatet så det gick sönder... konstigt.

GRATTIS SABINA DEN FINA

Kategori: Moments Like This

Just i detta nu ligger jag och Rebecca i min säng och flabbar åt gamla videofilmer som vi spelade in för över ett år sedan. Det komisk är att vi är lika barnsliga nu som då, men det är väl därför vi har så galet roligt tillsammans. Om det är över 25 grader kallt imorgon tänker vi ligga kvar i sängen hela dagen som protest mot det överdrivet kalla vädret. Men innan det ska vi sova, godnatt från oss! ♥

en riktig vinnarhelg

Kategori: Moments Like This

Det är inte bara Ellen det går bra för. Även om jag inte sitter bänkad framför tv:n och OS så vet jag att det gick bra för Sveriges herrar igår i skidor. Förutom det har jag och Sabina tagit bussen till Brunflo idag för att se Brunflo vinna mot Kovland med 3-0. Ännu en skön seger alltså! Sabina lärde mig allt hon kunde om hockey eftersom hon har lite mer erfarenheter jämnfört med mig så nu är jag lite haj på vad alla uttryck betyder. En sak jag reagerade över var att spelarna inte får hooka varann, det ger två minuters utvisning. Jag har aldrig tidigare varit med om att man blir bestraffad för att hooka... Man lär sig alltid nått nytt.

Dagen har iallafall varit skön, helgen i helhet har varit skönare.



Kameran är dålig, bildkvalitén sämre, fotografen sämst.

Ellen Sundberg...

Kategori: Moments Like This

vilken stjärna! Hon är anledningen till att jag kommer sova riktigt gott inatt, dels på grund av att hon är världens mysigaste person men såklart också för att hon gick vidare i Musik Direkt! Sitter och lyssnar på den fina inspelningen från hennes uppträdande idag och låten hon har skrivit själv är såå fin :')
Jag avslutar denna kväll med en söt bild på våran bjärme-brud och i och med den säger jag godnatt.

back on track

Kategori: Moments Like This

Tillbaka till skolan och allvaret, lagomt till längsta dagen på skolveckan. Började 08.15 och slutade 16.35 men jag ska inte klaga för det var härligt att träffa mänskliga varelser igen och höra lite skvaller. Ska strax dra iväg till step in och se om jag har nog med energi för att klaga av ett core-pass, är fortfarande rätt slö men kan iallafall äta normalt nu (hallelujah!)

Puss på allt!

torsdag (har ingen aning vilket datum..)

Kategori: Moments Like This

Jo tack, jag mår mycket bättre nu! Har faktiskt städat hela lägenheten och ska snart iväg och tvätta kläder hade jag tänkt. Sen funderar jag på om jag ska rensa ut lite kläder ur garderoben och efter det slå mig ner i soffan och titta på en film och käka glass (Elise kom med en big pack igår så jag har något att bita i, bokstavligt..)
Det kanske inte är helt fel att vara isolerad i hemmet ändå för man får ju en hel del gjort, även om jag inte rekomenderar någon att bli sjuk.




En bild från helgen. Såg ut undefär såhär nyss också när jag for
omkring med dammsugaren och dunkade musik.

sängen är mitt hem, vill inte vara hemma längre

Kategori: Moments Like This

Isolerad och ensam beskriver hur jag känner mig just nu. Var på 40-års kalas i söndags och efter det fick typ halva släkten magsjuka, fy faan säger jag bara. Tänker inte gå in på detaljer, ni som vet vad magsjuka är fattar vad det innebär. Har legat i sängen från fem igår eftermiddag och gör det fortfarande (15.20) utan att orka äta eller göra någon nytta i lägenheten. Har legat still så länge att min rygg värker och det spelar ingen roll hur jag ligger. Det jag vill ha nu är nyponsoppa och glass, men eftersom jag inte tar mig ur sängen lär jag få överleva på vatten, och ingen semla blir det heller.. Nu återstår det bara 1,5 dygn innan jag får gå utanför lägenheten, jippie.

sambo, särbo, skild eller singel

Kategori: Moments Like This

Det spelar egentligen ingen roll vilken kategori man tillhör, alla hjärtansdag är till för alla! Denna söndag har tillbringat i Stugun med att fira min moster som fyller år tillsammans med stora tjocka livliga härliga släkten. Mycket mat, skratt, skrik och småkusiner har gjort dagen till ett riktigt härligt minne, dock har jag aldrig någonsin varit såhär trött tidigare så jag stötte på John Blund två gånger medan jag satt i soffan. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag och Karro sov 2,5 timmar inatt.. Men det var värt det, gårdagen var fartfylld och rolig och fredagen likaså. Är nästan lite lättad att skolan börjar imorgon så jag får tillbaka dyngsrytmen och kommer igång med träningen igen, mina helger blir lätt fattiga på träning men däremot lite väl rika på godsaker. Men det är så det ska vara! Nu ska jag sovasovasova för att ta igen alla missade sovtimmar. Godnatt världen.

vad hände?

Kategori: Moments Like This

Jag är trött, mycket trött, kanske till och med övertrött men ändå kan jag inte sova. Det har hänt mycket konstigt det senaste dygnet som jag inte riktigt har fattat, men rätt kul var det.
Imorgon blir det födelsedagsmiddag för Rebecca som har blivit några rynkor och grå hårstrån rikare, för att överdriva en aning eller två.. Efter det blir det troligtvis inflyttningsfest, inte hos mig då, men kul ska det bli iallafall! Dags att avrunda innan jag svamlar bort hela inlägget, godnatt!

feel good

Kategori: Moments Like This

Jag bär något men det finns ingen i mina händer. Någon sitter på mina axlar men det är ingen där. Jag pulsar i djupsnö men det finns ingen snö här. Det känns skönt, jag gillar det. Känslan stavas minuterna efter bodypump.
Belöningen för kvällens träning blir glass med aprikoser framför tv:n.

Dagens i-landsproblem:



Hur ska jag få med mig alla kvarglömda saker till skolan?

jaghjärtasöndag

Kategori: Moments Like This

Finns det någon mysigare dag än söndag? Majoriteten av mina söndagar går åt till att ta hand om mig själv och bara ta det lugnt. Gårdagen var i och för sig också väldigt lugn, den slutade med att jag somnade i Elises säng och blev väckt av en kamerablixt. Störigt värre.
Var tydligen rätt trött med tanke på att jag sov till halv ett idag.. Men för att inte slösa bort hela dagen hade jag tänkt att bege mig ut i det fina vädret, gå långt och lyssna på musik-mys! Efter det måste jag ta itu med berget av tvätt, något som drar ner mysfaktorn en aning.
Klockan tickar och dagen går dags att få arslet ur soffan och göra lite nytta!

Känner mig hemma

Kategori: Moments Like This

Finally! Dator och internet: check! Chansen är större att jag kommer blogga oftare nu, men den är fortfarande väldigt liten. Hur som haver, nu sitter jag in my place och lyssnar på musik och bara tar det lugnt. Det kan behövas efter gårdagens bravader känner jag. Några bilder får visa hur det såg ut!





Födelsedagsbarnet som blir 18 idag!





Tack för en minst sagt rolig och händelserik kväll!