saraerikacaroline

sommaren vi minns

Kategori: Moments Like This

Skön skönare dag! Avverkade några timmar på jobbet imorse innan jag gick hem, käkade lunch och drog vidare till badhusparken där jag tillsammans med några härliga flickor solade och käkade glass. Vi kom fram till att det inte krävs mer för att livet ska kännas underbart. Imorse däremot, si sådär klockan 6, resonerade jag annorlunda. Då kunde jag inte komma på en enda positiv sak med livet förutom att sova. Därför säger jag godnatt nu så slipper jag känna samma deprimerande känsla imorgon bitti. Fredag imorgon!! Skön skönare dag!

in the middle of nowhere...

Kategori: Moments Like This

... där sitter jag nu med trådlöst internet och funderar på hur den nya tillvaron känns. Förutom de två åren då jag bott i Östersund har jag och min familj alltid bott på samma gata i samma hus. Helt plötsligt bestämde sig mina föräldrar för lite nytänkande och valde att bosätta sig längre ut i skogen än vi redan bodde. Ja, det är möjligt.
Renoveringen av huset är långt ifrån färdigt men det går att bo här så från och med nu gör min familj det, och alla verkar trivas. Mina tre lediga dagar kommer bestå av utstädning av mitt barndomshem. Känns lite sorgligt men samtidigt måste jag försöka acceptera förändringar. Det hela känns rätt bra när jag väl tänker efter!
Ikväll ska jag mysa med mina favoriter

TREVLIG MIDSOMMAR ALLIBODY OCH EVERYHOPA!

Kategori: Moments Like This

Några timmars jobb är avverkad, en powernap är tagen och en sallad är gjord. Nu ska jag snart ta bilen och bege mig mot härliga människor och god mat! Yes, jag kör idag eftersom att det är jobb även imorgon, med start klockan 07.00... Plockar vuxenpoäng var dag nu för tiden och håvar in pengar på samma gång. Göttans.
Hoppas att alla har haft en härlig dag och att kvällen fortsätter på samma vis! Puss på er!

time to live

Kategori: Moments Like This

Redan torsdag vilket betydde ledig från jobbet. Började dagen med att avverka några avsnitt av OTH och åt lunch med min sambo innan jag begav min ut på en promenad i det finfina vädret. Mötte upp Karro för att catcha up lite och vandrade ner på stan, köpte oss en smoothie och diskuterade livet i stort och smått. Eftersom att vädret i Sverige vänder snabbare än mina humörsvängningar så fick jag dessvärre traska i ösregnet påvägen hem. Nu sitter jag nedkrupen i soffan i världens fulaste men skönaste plagg och hoppas att Elise kommer hit snart, annars äter jag upp glassen själv.

3 av 3

Kategori: Moments Like This

Just hemkommen från den sista av tre utbildningar som hör till jobbet, äntligen. Under alla dessa tre tillfällen har jag lyckats somna, pinsamt och störigt. Det finns två saker till som stör mig just nu och det första är att jag köpte fel dammsugspåsar (hemma-singel som jag är) och det är rent av snuskigt här hemma. Beställde dock nya från dammsugskungen.se igår. Mitt andra störmoment är att jag har begränsat antal timmar att vara ute på internet varje månad och när dessa är förbrukade går uppkopplingen långsammare än när Elise duschar. Det är alltså illa. Jag överger mitt sega internet och min äckliga lägenhet för att dra på Step In istället.

monday morning

Kategori: Moments Like This

Waiting on the world to change. Nejdå men jag väntar på att Elise ska bli klar i duschen snart dryg som hon är. Vi ska nämligen på stan och uträtta lite ärenden och sedan blir det troligtvis en tripp till gymmet. Är ledig idag och därför passade jag på att följa med Jacke på bio igår och se Baksmällan. Mina utekvällar tillsammans når inte upp till deras nivå, och det känns bra hehe. Om jag någon gång är vilsen i en stad med en pervers knarklangande apa och hittar avkapade fingrar, ja då ska jag trappa ner på festandet.
Dags att styra frukost/ lunch nu!
Apropå nått annat, SAKNAR DIG JOSEFINASTE!

i'm forever keeping my angel close

Kategori: Moments Like This

Igår var en bra dag! Inledde dagen med 4 timmars jobb och drog sedan vidare till gymmet innan jag gick hem och åt lunch med Elise, som just vaknat.. På kvällen åkte jag och kollade på min broders fotbollsmatch och därefter var det filmkväll med ett gäng sköna grabbar. Vi kollade även på klippet då Chris Medina berättar om till vem låten "what are words" är tillängnad vilket var till hans flickvän. Låten fick en helt ny innebörd.     

när saknaden är så stor att ord inte räcker till

Kategori: Moments Like This

Det finns något som jag har väldigt svårt för och det är att säga att jag älskar någon. För mig är älska ett så pass starkt ord att jag får gråten i halsen bara vid tanken att säga det till någon. Det går bara inte. Jag skulle vilja berätta för min familj varje dag hur mycket de betyder för mig, och mina vänner likaså. Även om jag vet att de redan förstår hur mycket jag älskar dem är jag rädd att inte hinna säga orden innan det är för sent. Livet kan förändras från en dag till en annan och det skrämmer mig samtidigt som det får mig att försöka leva livet till fullo.
Jag önskar att jag hann säga till Catarina hur mycket jag älskar henne.
Grattis på 21-årsdagen min bästa vän och älskade syster!

fan

Kategori: Moments Like This

Missade målgången på min nedräkning som var studenten, men det fattade väl alla ändå. Det har hänt en hel del den sista veckan.
Onsdag: Jag hade en sjujävla rolig student som inte slutade förrän 06.00 dagen efter.
Torsdag: Var på Josefines studentmiddag för att sedan vikna av henne då hon nu lämnat mig och åkt till Italien (måste öva på att säga hejdå utan att böla..)
Lördag: Jag hade en väldans trevlig studentmiddag med släkt och vänner hemma i Stugun vilket också var den sista stora festen som vi kommer ha i det huset.
Måndag: Var på min första introduktion av fyra på hemtjänsten. Känner att det kommer bli en lärorik sommar!
Tisdag: Ledig! Det firades med en fika på stan med finfina brudar. Köpte även ett par skor och ögondroppar då mina ögon fuckat upp sig och jag ser nygråten ut hela dagarna...
Idag: Klev upp tidigt för att gå iväg på en hel dags utbildning inför jobbet på hemtjänsten. Pinsam som jag är sov jag halva tiden men helt ärligt så gjorde jag mitt yttersta för att hålla mig vaken, Dessvärre misslyckades jag totalt.
Nu: En promenad i det härliga vädret. Saknar bodypumpen men min axel vägrar att bli bra. Bajs.
RIP min fina cykel som någon jävel var tvungen att sno. Fan för folk, fan för mig som litar på folk.