saraerikacaroline

Lov förstör goda vanor

Kategori: Moments Like This

Jag får panik!! Av någon anledning sov jag vill halv ett idag och iochmed det är ju halva dagen borta. Vad jag också får panik över är att rutinen för träning och mat försvinner totalt. Nu har jag suttit på ändan större delen av lovet och inte gjort någonting, förutom att byta ut all träning mot mat och kakor förstås.. Nej nu ska jag göra ett tappert försök att ta tag i mina gamla rutiner innan jag får ett frispel.

Ha en trevlig söndag!

Vissa saker får man aldrig nog av!

Kategori: Moments Like This

Jag tittade igenom min garderob och kunde konstatera att jag har vissa laster när det gäller kläder...



Leggings är en av dom



Hade tydligen 17 par..



Halsdukar och sjalar är en annan, 12 st.



Och skärp såklart, dom kan jag aldrig få för många av! Men jag skulle nog klara mig på 15 st om jag vill..

364 dagar kvar!

Kategori: Moments Like This

Om ett år minus en dag är det julafton! Idag minus en dag var det julafton.

Dagarna innan julafton går snabbt, julafton går ännu snabbare. Igår gick familjen Hansson till slalombacken och åkte madrass i slalombacken innan mormor och morfar kom och hälsade på. Sedan gick vi hem för att fika och sedan fördriva tiden på bästa sätt till tomten skulle komma. Tomten kom, vi tittade på Kalle Anka, åt middag bestående av julbord och sedan var det dags för julklappsöppning.

Jag fick:

¤En snowboard
¤Två ljuslyktor
¤En kudde
¤En mysig kofta
¤Ett badlakan
¤En fin prydnadsflicka, typ
¤Bestick (tills jag flyttar hemifrån)
¤Pengar mm.

Konstigt hur synen på julafton förändras snabbt. För några år sedan gick jag och tjuvkikade på paketen, spanade efter tomten i tid och otid och tjatade ihjäl mina föräldrar att vi skulle öppna paketen. Jag känner så väl igen mig i hur mina småsyskon aggerar och hur ivriga de är på att tomten ska komma. Det roligaste nu är att se hur glada de blir av alla paket, det är mer värt än att få egna (fast med det menara jag inte att jag inte är nöjd över mina paket..)

    

Några av mina julklappar




Minsta syrran Maria tog lite kort, här på våran julgran!

Lördag med JERC!

Kategori: Moments Like This

Dags för en kväll med tjejerna! Det känns riktigt skönt att bara vara hemma och göra vad jag vill, när jag vill och hur jag vill och sen kunna gå hem och sova i min egen säng. Tydligen blir man glad för lite nu för tiden..
Josefine, Elise, Rebecca och jag hade tänkt att titta på film, äta lite snacks, mysa, prata och kanske planera lite inför nyår. Nu är det dags för mig att ta mig en dusch innan möter upp flickorna (dom kan nämnas på många sätt).

Ha en trevlig lördag kväll!



Vi tog en bild för att symbolisera vad som är typiskt oss:
Min "puss-min", Josses skelande och Elises fixering på sina bröst.



Sist men inte minst, Rebecca som ständigt skrattar!

Hej, mitt vinterland..

Kategori: Moments Like This

Nu är jag här



Nu biter frosten i min kind, ty kall är kvällen



Hej mitt vinterland, se månen där



Den lyser kyligt kring, på mörka himlapällen



Bjällrans klang nu friden stör, när vi genom skogen kör



Bofink uti granens topp, förlåt att vi väckte dig opp!

Redan torsdag!

Kategori: Moments Like This

Idag hade vi tre missbrukare på skolan!! Eller okej, före detta missbrukare. De kom för att informera alla 1:or om olika missbruk och de berättade om deras liv, osv. Riktigt intressant och de fick mig att inte vilja bli missbrukare iallafall, vilket nog också var tanken med det hela.
Förövrigt så händer det inte så mycket, ska strax iväg och träna sen blir det till att plugga franska.. Fast en sak har ju hänt! Mamma skickade ett sms idag och berättade att hon  har vunnit 31 000kr!! Så nu ska jag bara se till att vara en snäll flicka till tomten kommer så kanske jag får min efterlängtade snowboard ändå.

Dags för boxing! Hej så länge!

Usch, Fy och Blä

Kategori: Moments Like This

Just nu har jag kommit in i någon slags depp period som troligtvis kommer hålla i sig i minst några timmar. För det första så måste jag skriva ett referat till imorgon och för det andra så har jag miljoners tankar som flyger omkring i skallen på mig. Varför ska allt vara så svårt?
För att försöka komma på bättre humör ska jag lyssna på jullåtar, skriva klart det där jä*la referatet och ta tag i mina problem. Jag tänker inte låta det rinna ut i sanden..

Puss på er, Caroline.

Swedbank cup

Kategori: Moments Like This

Vilken lång dag det har varit! Klev upp klockan sex imorse och åkte iväg till Järpen för att delta i fobollscupen kallad Swedbank cup och kom inte hem förrän runt åtta på kvällen. Men det var det värt för jag har haft riktigt roligt, trots att spelet kanske inte var det bästa alla matcher. Med blandade vinster, förluster och oavgjorda matcher kom vi slutligen till final, vilken vi också vann! Så nu har jag ännu en medalj i min (om än inte så stora) samling. Nej, nu ska jag släpa mig till sängen innan jag somnar!

Musik förbättrar träningen!

Kategori: Moments Like This

Nu är jag hemma från dagens boxingpass! Det som var extra roligt idag var att alla låtar som spelades var remixer av jullåtar, vilket gjorde att min julstämning höll i sig även på träningen. Apropå musik så läste jag i en tidning idag att när man lyssnar på musik under träningen förbättrar man träningen med 15% utan att tänka på det. Det måste såklart vara sådan musik som man blir peppad av men jag tror att den här teorin stämmer, iallafall för mig! Nu måste jag skynda mig in i duschen innan jag blir kall och sen är det dags att läggas sig för klockan ringer klockan 06.00 imorgon!

Sov gott!

Dagens Utmaning

Kategori: Moments Like This

Onsdagar är verkligen härliga dagar! De två första och värsta dagarna på skolan är avklarade, det är lillördag, sovmorgon, tacobuffé (iaf idag), bara tre lektioner på skolan och fotbollsträning på kvällen. Egentligen har vi idrott idag men ryktet säger att vi har håltimme så jag och några brudar från klassen tänkte gå på skolan gum en sväng, vilket jag gruvar mig för en aning. Jag har gymmat max fem gånger i mitt liv och det var inte ens seriöst. Jag vet inte hur det är på skolans gym men jag kan tänka mig att det finns en hel del välträdade elever där som jag gärna inte jämför mig själv med.. Men, för att kunna platsa bland dessa vältränade personer finns det väl inte så mycket annat att göra än att börja gymma själv! Önska mig lycka till!



Såhär kommer jag se ut snart, eller? (fast som kvinna)

Skulle vi inte vara fina tillsammans?

Kategori: Moments Like This

Nu sitter jag i Sandras lägenhet och väntar på mat innan vi ska åka iväg på dagens träning. Sandra och jag skulle vara ett rätt gulligt par faktiskt, hon lagar mat och jag äter den. Jag stökar till och hon städar. Hon betalar kostnaderna och jag slösar på varmvatten. Det låter väl som ett härligt förhållande? Men så är ju inte fallet, jag är bara hennes middagssällskap de dagar vi har träning. Nu ska jag titta lite på tv tills hon ropar att maten är klar och sen är det dags för träning! Hejsveis snyggingar!

Jag är inte lat, jag passar bara på att känna hur det är att vara manen i huset..