saraerikacaroline

Trevligt med sällskap...

Kategori: Moments Like This

Hjääälp! Här sitter jag hemma i huset alldeles ensam och rädd. Eller egentligen är jag inte ensam och det är det som gör mig så rädd! Mitt sällskap befinner sig ca en halvmeter ifrån mitt huvud och det skrämmer skiten ur mig!!




Myys...

Förövrigt har jag spenderat denna fredagskväll med film och plugg (!!) Är sjukligt trött på fredagarna efter en skolvecka så jag kände att jag och Spider ligger på samma nivå socialt. Såg Ten Inch Hero som var en riktigt härlig film och slutade sådär lyckligt som alla andra romantiska komedier gör (snyft)

I morgon ska jag upp relativt tidigt för att cykla till farmor där jag ska sätta plant med familjen. Helgen kommer alltså spenderas på ett kalhygge med mygg och lera, jippie! Tar med mig bikinitoppen så kanske jag får lite färg som en liten bonus.

Carro ska sova nu och säger godnatt!

Mentorsdag imorgon

Kategori: Moments Like This

Det här funkar inte. Jag får absolut ingenting gjort när jag ska plugga vid datorn. Försökte skriva en början på talet som vi ska ha nästa vecka, det ska handla om tid, men det sket sig efter tre meningar. För ta tag i plugget på söndag eller nått.. Hela min kvällsplanering blev förskjuten en (viktig) timme för att bussen fick punka mitt emellan Stugun och Östersund vilket gjorde att jag satt ute i skogen en timme och såg minuterna långsamt försvinna. det jag hann med ikväll var iallafall att baka nogatrutor som jag ska bjuda klassen på imorgon. Alla ska ta med sig egen lunch men också bjuda på kakor som hela klassen får smaka på. Jag tror det kommer bli riktigt roligt, och gott!!

Oj, nu gick lampan i rummet sönder så nu skriver jag i mörker. Sov sött mina vänner och ovänner!

Yes jag hittade nyckeln

Kategori: Moments Like This

Mina ben är helt slut efter en lååång promenad med Grisen. Vi gick med hjärtat i halsgropen och hoppades innerligt att ingen björn skulle överraska oss där i skogen.
Idag hade jag bara en lektion och imorgon har vi två pga en bortrest lärare. Om ändå alla dagar kunde vara som dessa!






Mys i Badhusparken med en några sötnötter!





We made it!





Gick vilse en sväng i skogen innan vi till våran glädje hittade ut igen, skogsmullevarning!!
(Det är ingen vanlig bilväg på bilden om några stadsbor undrar, vi gick en sväng på en skogsbilväg)

Sov gott!

Härlig avslutning på veckan

Kategori: Moments Like This

Tjoo vilken avslutning på veckan! Gårdagen bestod av marknad, knattefotboll, middag och dans! Marknaden intresserade inte mig ett dugg men i knattelaget spelar Linnéa, Maria och alla andra 6:åringar från Stugun så det var riktigt roligt att se. Tyvärr förlorade dom med ca 20-0 (Linnéa den sötnosen släppte kanske in hälften) men dom kämpade på bra med tanke på att det var deras första match.
Kvällen invigdes hos grannen där det var middag med en massa tjejkompisar vilket var väldigt trevligt! Fyra brudar inklusive mig gick ner på dans runt halv 11 där Slipz spelade (tror dom heter så iallafall). När det slutade klockan ett gick vi på efterfest ett och två, och efter blev det någon typ av hide and seek i morgonljuset. En riktigt rolig kväll var det iallafall!











Svartvita bilder fick det blir när klockan passerat morgonen med några timmar







Har slipz tappat slipsen tro?

Långhelg

Kategori: Moments Like This

Det känns verkligen som att jag behövde några extra dagar ledigt från skolan så denna "långhelg" kunde inte sitta bättre! Har egentligen inte gjort så mycket, mest umgåts med mina kära vänner. Ska snart iväg och titta på kören som mamma sjunger i och se deras konsert som jag har hört är riktigt bra. Får se om det stämmer nu då!



Åt sommarpaj med brudarna!



Smart uppfinning! Perfekt för mig som alltid fryser om fötterna

Us against the world

Kategori: Moments Like This

Så var de flesta nationellaproven avklarade! Kan inte precis påstå att jag visade MVG-kunskaper på något av proven men jag gjorde vad jag kunde vilket också är meningen med det hela! Trots att det har varit en hel del prov och annat i skolan så är jag på strålande humör, kanske beror det på att det så gott som är sommar? En annan sak som gjorde mig glad var smset från mamma där det stod att våra kläder från Haléns hade kommit!
Hinner inte ladda upp bilder på dom nu, kanske senare!
Nu väntar vindruvor och TV:n.

Carro med C

Solen gör mig happy!

Kategori: Moments Like This

Vilken härlig dag jag har haft idag! Vaknade runt tio och gick och la mig i solstolen på altanen och fortsatt sova. Tog ut lunch, tidningar och en stereo lite senare och hade det riktigt härligt i solen. Klockan tre mötte jag upp Josefine och Diana och så cyklade vi till IP där Stugun hade match. Motståndarna är jag inte säker på vilka det var men jag tror att det var Frösön, resultatet blev iallafall 0-1 till Frösön.
Min mage skriker efter mat så nu ska jag äta kött, svamp och potatisgratäng ute i solen innan jag ska titta på One Tree Hill och ladda upp inför skolveckan som iochför sig bara är tre dagar..
Ha det bäst!

//Caroline

Fånga dagen

Kategori: Moments Like This

Det är nästan sorgligt! Ikväll är första kvällen på evigheter som jag varken har träning eller plugg. Fast det är inte det som är sorgligt utan det sorgliga är att det var så himla längesen det hände att jag nästan glömt bort hur man bara tar det lugnt och gör ingenting. Samtidigt är jag glad att det inte händer så ofta för då skulle jag bli så rastlös då! Ikväll är alltså en kväll när jag bara ska slappa och som inledning på kvällen satt jag mig framför TV:n med en glass och tittade på olika såpor på mTV. Glassen var god men såporna orkar jag inte ens kommentera.
 
Igårkväll var jag på step in och testade på Core för första gången som är träning för bålmuskulaturen och redskapet är en pilatesboll. Det var riktigt roligt men huvaligen vilken träningsvärk jag har i mage och rygg idag! För att strö salt i såret har jag bokat in mig på ett Core pass imorgon också och direkt efter det ska jag testa på AfroPowerDance som är en träningsform där man dansar barfota med stora rörelser, det är ungefär allt jag vet om det. Kan berätta mer när jag har testat hur det var, det verkar roligt iallafall!

Nu hade jag tänkt att titta på Mina, Dina och Våra och mumsa lite naturgodis. Man lever trots allt bara en gång!

Lång ifrån en dag på stranden

Kategori: Moments Like This

Det blir ett kort inlägg för mina fingrar är näst intill förfrusna! Har varit och tittat på match mellan Stuguns B-lag och ÖFK. Resultatet blev 1-1 efter en relativt jämn match. Tänker inte ägna så mycket tid till att dokumentera matchen för min mage skriker på mat! Idag har jag också varit på Body Pump som är riktigt rolig och jobbig träning och innan det var jag såklart på skolan där inget anmärkningsvärt hände. Imorgon är det en lååång dag med bla nationellaporv i engelska, muntligt.. Ska blir spännande att se hur det går! Nu ska jag gå och titta vad som kan tänkas finnas i kylskåpet, puss och hej!

One step at a time

Kategori: Moments Like This

Time to sleep! Men först kan jag berätta att jag är på mycket bättre humör efter att ha sprungit av mig lite "ilska". Vad som också gör mig på bra humör är att jag har sovmorgon till 12 imorgon plus att jag kanske ska på body step om jag inte väljer att åka hem. Det är en match här hemma som jag skulle vilja se så vi får se hur läget är imorgon. Nu är det dags att bedra sig till sängen som vi säger i min sköna klass! Har letat fram en gammal skiva med dixie chicks som jag tänkte slumra till inatt. Puss och godnatt.

Jag överlåter spelandet till dom som har gud på sin sida

Kategori: Moments Like This

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH! Allt går bara skit just nu! Hatar alla stränginstrument som man inte ens kan stämma utan att strängarna går av. Har gjort sönder tre stycken bara idag och när jag gjort av två på gitarren tänkte jag testa fiolen som jag inte spelat på evigheter, ja men självklart har strängarna hunnit bli gamla under denna evighet och vipps så går en sträng av där också! Nu ska jag ta med mig Lucas ut och springa en sväng i elljusspåret innan finalmatchen i hockey börjar. Med musik i öronen kanske jag glömmer bort att jag är på dåligt humör för en stung. Observera att det inte blir några låtar med akustiska gitarrer som spelas i mp3:n.

Söndag

Kategori: Moments Like This

Vaknade imorse sådär härligt utvilad som jag bara är på söndagar och gick och åt frukost framför TV:n med mina småsyskon. De envisades med att se Lejonkungen, fast ärligt talat så behövde de inte övertala mig eftersom jag gillar den filmen. Tror det var första gången jag inte grät när Simbas pappa dog...
Nu är det dags för mig att skriva klart ett arbete om Colombiakonflikten så jag får det överstökat. Klockan 4 ska min målvakt till bror spela match så då ska jag svänga förbi där en sväng och se om han lyckas hållan nollan idag också.

Dags att snabba på med plugget så jag kommer ut i finväret någon gång!

Härliga helg

Kategori: Moments Like This

Helgen blev inte i närheten av vad jag hade planerat men på ett sätt är jag glad för det. Egentligen skulle jag på födelsedagsfest i stan till en kompis som snart fyller år men imorse när jag vaknade ville jag inget hellre än att skita i alla planer och bara göra vad vad än som faller mig in. Så jag bestämde mig för att följa med mamma, Linnéa och Maria upp på stuguberget på picknick!



Upp på toppen skulle vi



Maria ser ut att vara några år äldre än Linnéa



Påväg upp



Utsikt från toppen. Är den inte toppen?



Stugun i all sin glans



Och matsäcken såklart!



Träffade på en omysig krabat.
Bildkvalitén behöver inte diskuteras..

Dags för middag på verandan i kvällsolen. Ha en trevlig lördagkväll!

Tre mil på två dagar

Kategori: Moments Like This

Valborg spenderade jag i stan med en rad trevliga personer. Att rabbla upp alla som hände tar tid och jag har match imorgon så jag kanske tar det en annan gång istället. Ursäkta för dålig uppdatering men just nu är datan inte första prioritering när vädret är så fint. Ha en fortsatt bra fredagskväll, jag hoppar i säng!