saraerikacaroline

när bara jag förstår mig själv

Kategori: Moments Like This

Äntligen är det lov, äntligen är jag hemma med familjen. Kände att jag behövde ett avbrott i vardagen för ett tag så därför kopplar jag av några dagar i Stugun. Lite sorgligt är det när jag tänker på att det här är min sista jul i huset där jag växte upp. Men förändringar = nya upplevelser!
Funderar på att gå och lägga mig väldigt snart, blev inte så många timmars sömn inatt efter utgång till O'learys. Det var en konstig kväll minst sagt och det hände saker som jag är riktigt glad över och saker som jag helst hade velat slippa, sånt som förstör en bra kväll. Är glad att jag har mina underbara vänner som tar hand om mig när jag är deppig och drar upp mig från snödrivorna som jag halkar ner i (årets skönaste vurpa helt klart).
Från och med nu ska jag bara umgås med människor som gör mig glad, det får avsluta mitt flummiga inlägg.
Godnatt
På min gata i Stugun  finns det en tjej, och hon lägger upp ett år gamla bilder

ingen dag är den andre lik

Kategori: Moments Like This

Känner att jag ligger back med sovtimmar. Var uppe i nästan ett dygn igår men trots det så flög jag upp ur sängen när alarmet ringde imorse. Vaknade en sväng vid klockan 6 och fick för mig att jag skulle vara på körskolan då (?) och fick en lättare hjärtattack. Hade dock en körlektion idag fast det var klockan 11 och jag fick köra i två timmar för att en ny körlärare skulle get back on track. Resten av dagen har tillbringats med plugg. Ska skriva ett tal om Carl Bildts ställning till terrorismen och låtsas vara honom, skriver mer på känsla än på fakta måste jag erkänna.
Igår var det nykter utgång med klassen i hopp om att vinna ett studenflaket genom en tävling, skattjakten, som gick ut på att hämta flest saker som fanns skrivna på ett papper. Gick inte hela vägen men det var roligt ändå! Folk måste tro att jag och Emelie var fulla som sprang runt i stan utan ytterkläder och frågade efter skostorlek 45, studentmössa, oskrapad trisslott osv.
Dags att sluta svamla, härnäst blir det Bodycombat.

Apropå att jag hade samma tröja på mig igår som på bilden.. Det är snart ett år sen vi firade Pernilla här och handfatet gick i kras. Holy sick äre.