saraerikacaroline

Tralala!

Kategori: Moments Like This

Idag känns det som att det har varit mörkt hela dagen ute. Så för min del blev det ingen längre utevistelse förutom en sparktur till Rebecca där vi sjöng karaoke för full hals! Alltid lika kul och alltid lika hes efter några låtar, som troligtvis inte var anpassade till mig och Rebeccas tonart med tanke på hur det lät.. Nu måste jag skynda mig iväg på dagens spinning och när jag kommer hem ska jag belöna mig själv med kyckling, sallad, avokadoröra och nachos!

Hej så länge!

Första advent

Kategori: Moments Like This

och julmusiken spelas på högsta volym i köket medan mamma julpyntar för fullt. Jag har just ätit frukost och tagit mig en dusch och nu funderar jag på hur jag ska lägga upp dagens aktiviteter. Först på listan är att städa ordning på rummet innan jag beger mig ut i vår vita vintervärld en sväng. Därefter blir det troligtvis middag och plugg och efter det blir det spinning. Det låter som en rätt härlig söndag ändå!

Anledningen till att jag inte bloggade igår som jag sa var för att min käre broder occuperade datan HELA kvällen.. Istället fick jag aggera personlig stylist till mamma innan hon och pappa skulle iväg på kalas. Min andra uppgift var att aggera barnvakt till Linnéa och Maria så vi tog fram en massa pysselgrejer och pärlor som vi underhöll oss med ett tag. Senare på kvällen kom Josse, Sandra och Rebecca över en sväng så vi gav varandra massage och pratade om ditt och datt.

Om jag ska hinna med det jag hade tänkt är det bäst att jag tar och lämnar datan i några timmar..
Trevlig första advent allihopa!

Godmorgon!

Kategori: Moments Like This

Det blev inte så mycket av med fotbad och fixande av naglar igår men däremot blev det en hel del gotta och one tree hill istället! Jag och Elise satt uppe till fyra inatt och avverkade kaka efter kaka och avsnitt efter avsnitt, det är orsaken till att jag just nu sitter och äter brunch runt halv två. Senare idag funderar jag på att gå ut och gå en sväng eller träna på annat vis innan jag ska tillbringa hela kvällen hemma som barnvakt.. kul lördag alltså..!

Jag lär nog ha en hel del tid över ikväll när Linnéa och Maria sover så förvänta er ett till inlägg senare ikväll!
Ha det så bra så länge, puss!




Lördagskvällen spenderas med dessa två gullungar!

Hallå!

Kategori: Moments Like This

Okej jag försökte verkligen men jag lyckades inte så bra! Antingen är det jag som är otroligt trögfattad eller så är det någonting fel på våran dator för jag förstod inte hur man designar bloggen mer än att byta bakgrund, så det får duga för den här gången. Nu är det dags för mig att byta om till myskläder och kila hem till Elise för lite tjej-mys med fotbad, fixning av naglar, one three hill och en massa gotta! Det ska bli riktigt härligt!

Ha en trevlig kväll!


 Tack Sabina!<3

Träning!

Kategori: Moments Like This

Shit vad mina händer skakar, kan knappt skriva! Träningen var riktigt jobbig men det är lätt värt det för känslan efter träningen! Man känner sig så pigg och fräsch efter ett hårt träningspass! Eller kanske inte fullt så fräsch som jag påstår så det är nog dags för mig att hoppa in i duschen.

Puss på er!

Eeehh...

Kategori: Moments Like This

Startade dagen med hotellfrukost runt halv 8. Jag har nämligen sovit på hotell två dagar den här veckan eftersom att jag har fotbollsträning sent. Dom som inte känner mig borde tro att jag är en bortskämd brat men så är inte fallet, det är för komplicerat för att berätta bara. Hur som haver, efter frukosten halkade jag mig iväg till skolan och hade bl.a. prov i hållbar utveckling som var det sista vi gjorde inom det området. Runt kvart över ett var skoldagen slut och därefter var det hemfärd. I skrivande stund sitter jag hemma och smälter maten innan jag ska iväg på boxing. Ska bli riktigt roligt!

Eeeehh...
Jag fattar inte vart dagarna tar vägen! För fem minuter sen var det måndag och nu är det snart helg igen. Minskar dygnet med en timme för varje dag eller vad händer?

Eeehh...
Imorgon ska jag tillsammans med några härliga och glada flickor iväg på subway och fira tre månader med klassen! Jag gillar våran tradition med att fira för varje ny månad och hoppas att den ska hålla i sig i si sådär tre år eller så, hihi!

Eeehh...
Nepp nu är det dags att ladda upp inför träningen!
Eeehh... Puss och hej!

(Eeehh..=50% av det jag sa på min redovisning om vindkraften för er som inte var där)

Tack Rebecca<3

Kategori: Moments Like This

Tro det eller ej men det funkade! Det var Rebecca som fick ta sig an mina problem och tålmodigt sitta och lyssna medan jag babblade på om allt som jag har i skallen just nu. Men som belöning fick hon en hallon milkshake så det var nog inte allt för hemskt ändå. Nu är det dags för mig att plugga lite innan jag går och lägger mig. Imorgon börjar jag inte förrän kvart i 12 så jag får äntligen min efterlängtade sovmorgon, men sen bär det av till skolan och efter det blir det träning!

Nu börjar jag få lite dåligt samvete över att jag inte har pluggat utan suttit här i timmar i sträck istället.
Godnatt världen!

If I were a boy

Kategori: Moments Like This

Hur kan det komma sig att man från ena stunden till den andra kan få ett helt annat humör utan att någon ens har gjort något som skulle ha orsakat det? Eller det kanske är det som är problemet, att ingen har gjort något?
Jag vet att jag är fjantig och alltid tror det värsta men jag känner att jag har en anledning till det den här gången. Mina misstag blir mina problem. För att göra min kväll ännu bättre så har jag en hel del läxa att göra, vilket gör att jag måste skippa träningen idag.. Nu ska jag stänga in mig på rummet, tröst äta, göra läxa och tycka synd om mig själv. Efter det ska jag ringa någon stackare som får höra mig gnälla och sen får vi se om det känns lite bättre.


Ni som förstår, fråga inte
Ni som inte förstår, försök inte att förstå

Söndag!

Kategori: Moments Like This

Jag har en tanke, och det är att jag ska ladda upp lite bilder från i fredags när vi åt middag med klassen. Vi får se om tanken övergår till en handling senare i veckan.. Tyvärr tog jag inte så mycket bilder efter att vi lämnat restaurangen för min kamera var på rundvandring under kvällen. Den hade tydligen hamnat hos Josefine och idag har jag inte ens tagit mig utanför dörren så jag har inte hämtat hem den heller. Istället har jag tillbringat min söndag med att städa rummet, hängt upp mina smycken så att jag slipper ha dom i askar, tittat på när resten av familjen bakade pepparkakor (jag åt bara degen) och slutligen suttit vid datan. Förresten, jag får inte glömma att nämna att jag har pluggat ( om det nu kallas så?). Jag låg i sängen och halvsov medan mamma läste ca 40 sidor om litteratur historia för mig haha! Ungefär som en ljudbok. Jag vet att jag är lat men jag vet också att jag skulle fatta mindre om jag skulle läsa det själv, plus att det skulle ta flera år!

Idag har jag kommit på en del saker:
- Förut funderade jag på att byta linje, men den idén har dunstat.
- Spoof, som vi kallar våra klass, betyder typ parodi (skum imitation), lura eller förlöjligade.. Hmm, stämmer det?
- Om ni läser igenom mina tidigare inlägg så har jag skrivit "iallafall" i varje inlägg.. (Det va väl en jätte intressant upptäckt?)
- För er i min klass: Jag bryter mot våran fd hippies alla skrivregler så gott jag kan när jag skriver inlägg, tihi!

Vill iallafall avsluta men att säga att jag hade sjukt roligt i fredags och det är tack vare min underbara klass! Puss på er mina förlöjligade/ skumma imitationer av människor!



Den här bilden symboliserar kvällens aktiviteter och tillstånd.. Hihi!

Partyparty!

Kategori: Moments Like This

Mina ben är död, mina armar är död, mina händer skakar, jag är så gott som död.. Ja, det är ungefär så det känns efter ett hårt boxingpass. Nu har jag duschat, tagit mig lite fika och ska snart stappla mig in på rummet för att packa väskan till morgondagens bravader.
 Så här ser min fredag ut:
- Skola från 8.15-13.10
- Gå på stan och leta kläder till kvällen
- Middag med klassen på Eastern runt 5
- Dubbelklassfest med språk tvåorna natten lång..!

Det ser jag fram emot! Problemet är vad jag ska ha på mig.. Temat är svart nedtill och vitt upptill, vilket egentligen inte är så svårt att hitta, men jag är så kräsen att jag inte tittar någonting som jag verkligen vill ha! Som tur är får jag min lön imorgon så det kanske får bli något impulsinköp på stan istället. Nepp nu ska väskan packas innan jag får slappna av i några timmar, sedan ringer klockan och fredagen är igång!

Ha en trevlig helg alla underbara! Nattinatti!

Boxing

Kategori: Moments Like This

Nu har jag kommit hem, ätit kyckling wook, suttit vid datan en stund och snart är det dags för boxing! Det är en riktigt rolig träning men sjuuukt jobbig. Igår kväll var jag även på "gym" och tränade lite för andra gången i mitt liv. Det är också ganska roligt om det finns bra musik att lyssna på samtidigt.

Opps, nu måste jag byta om ifall att jag ska hinna med träningen! Pussohej!

Det gamla modet kommer tillbaka

Kategori: Moments Like This

Dagar som den här dagen älskar jag! Jag vaknade vid tio och utan att behöva stressa mig iväg till skolan utan kunde ligga kvar så länge jag ville. Men trots detta gick jag upp och åt frukost och efter det kikade jag igenom mammas garderob, alltså de kläder som hon inte använder och som han bara har använt sisådär fem gånger. Dock kan jag inte påstå att kläderna var sådär förförligt snygga, men jag hade ändå tänkt att matcha dem med några av mina lite mer moderna kläder så får vi se om det är någonting som går att använda.

Nu hade jag tänkt att plugga lite på vårat grupparbete om vindkraft som jag ska ha gjort tills imorgon. Så det är väl lika bra att få det överstökat!

Caroline- see you

Tisdag

Kategori: Moments Like This

Jag borde nog vara världens mest lata person när det gäller att uppdatera bloggen! Men nu gör jag det iallafall. Kom just hem från Elise där jag tillbringade ca en timme med att prata om allt spännande som vi får vara med om dagligen, vissa saker är lite roligare än andra förstås. Innan det var jag på spinning och trampade tills benen värkte. På varje pass är det alltid jag som ber ledaren höja musiken, hög musik är det bästa medlet för att bli riktigt pepp eller vad tycker ni? Nu är det dags för mig att ta mig lite fika och hoppa in i duschen, sen blir det TV:n. Imorgon är vi nämligen komp. ledig från skolan vilket kom just vid rätt tidpunkt. Jag har nämligen en massa arbeten att ta igen..

Nu har jag inte tid att sitta här längre. Kyss och smek!

Det hänger på håret

Kategori: Moments Like This

Äntligen är det dags, jag ska klippa mig! Det känns som att jag har väntat i en evighet på att få klippa bort mina kluvna toppar men nu är det dags. Om ca 35 minuter kommer jag sitta i frisörstolen, men jag har ett problem.. Jag är lika kluven som mina hårtoppar när det gäller hur jag ska klippa mig! Slinga, färga, toppa, klippa upp, klippa lugg/snelugg, ingen lugg alls? Jag har ingen aning!! Plus att det är den 13:e idag, som är mitt otursnummer (oavsett om det är fredag eller inte) och vidskeplig som jag är tror jag att håret kommer se ut som en katastrof och inte alls som jag har tänkt mig. Det är bara att hålla tummarna. Hoppas att underbara Mia kan komma med några bra tips iallafall. Bilder kanske kommer senare, men jag lovar inget.. Ha de bra så länge!