saraerikacaroline

Tiden går så fort!

Kategori: Moments Like This

Efter skolan gick jag och häntade Linnéa och Maria från mammas jobb och tog med dom hem. När vi kom hem gjorde jag fika till oss och sen gick vi ut och hoppade studsmatta :) Det kändes att det var länge sen jag umgicks med dom, även fast vi bor i samma hus! Trots att jag ständigt får nervösa sammanbrott på deras tjat och tjafs är dom bland de viktigaste personerna i mitt liv, det som är hemskt är att jag skäller på dom mer än att visa dom hur mycket dom små trollen betyder för mig.. Såklart att småbarn är gnälliga men det hör till, det är bara för mig att inse det och fånga alla stunder jag får med dom för tiden går så fort och snart börjar dom skolan!! (nästan iaf)

Man ska inte ta någon förgivet för helt plötsligt inser man vad man har gått miste om. Den man älskar som mest kanske är borta ur ens liv förevigt och det finns inget man kan göra för att ändra på det!
Fånga dagen och gör varje sekund till något bra! Det är bara du som bestämmer..

Cup Kommunal

Kategori: Moments Like This

Första gången jag sitter vid datan på nästan en vecka! Igår kväll runt 22.30 kom mitt JH lag hem från Karlstad. Eller jag kanske ska säga mitt före detta JH lag? Helgens matcher var det sista vi gjorde tillsammans vilket känns ganska tråkigt.. Gillar tjejerna i laget och helgen blev verkligen lyckad, trots att vi förlorade alla matcher xD

En snabb sammanfattning av helgen:
Fredagen bestod mest av bussresa, konstant ätande (frukost, lunch*2, frukt, mellanmål och middag) och match. Under lördagen gick vi på stan, spelade match, tittade på eurovision och umgicks.
Söndagen började med en morgon promenad i det fina vädret, match, packa ihop och åka hem.

Tummen upp:
¤ Trevligt sällskap
¤ Fint väder (typ 20 grader i skuggan, minst!)
¤ Matcher
¤ God mat
¤ Shopping

Tummen ner:
¤ Hård säng
¤ Idioter som räcker finger
¤ Förluster
¤ Skadade spelare

Resultat:
JH- Uppland    1-2
JH- Värmland  1-4
JH- Göteborg   0-2

Okej vi vann inte, okej jag gjorde inte några av mina bästa matcher! Men jag hade jättekul och blev inspirerad av den här helgen. Längtar till Opes nästa match :)

Det här blev väldigt kortfattat men jag måste skynda mig! Ska träffa Josefine en sväng :)

Det blir vad man gör det till

Kategori: Moments Like This

Ikväll är min moster med familj här på middag. Har just ätit klart så nu har jag satt mig vid datorn för att få lite lugn och ro, mina två kusiner som är här plus Linnéa och Maria= hyperaktiva, högljuda och jobbiga småbarn! Men visst, jag har själv varit så så jag ska inte klaga.

Hoppas på en rolig kväll, men oddsen är inte riktigt med mig ikväll tror jag. Kanske att Sandra, Josse, Elise eller någon vill hitta på nått, och med dom har jag ju alltid kul! Det blir vad man gör det till!

Trevlig kväll vänner!

Norges nationaldag- firas med fotboll

Kategori: Moments Like This

Vaknade för drygt en timme sedan av att Fredrik väkte mig, då var klockan 12. Det blev ganska sent igår även fast det inte var något speciellt "drag" på byn, haha! Fredags kvällen började med att jag och min familj åt middag hos min moster. När jag var mätt och belåten, som man brukar säga, kilade jag iväg till Josse och satt där och pratade och tittade på MTV. Vi såg på "Next" som är så otroligt töntigt, men det är därför det är så roligt att titta xD Efter en stund kom Sandra och i samma veva började "A Shot At Love With Tila Tequila" (eller hur det stavas). Programet är lika uppblåst som personerna men om man skulle ta bort alla dockusåpor skulle det bara finnas typ 3 kanaler vilket skulle vara jättetråkigt!
Iaf så tog jag, Josse och Sandra Jonathans cykel hem till mig. Vi gjorde det ganska bra som åkte tre personer på den lilla cykeln tycker jag! Hos mig svullade vi naturgodis en stund och pratade men sen fick vi ett samtal och begav oss ner till "centrum" hahaha! Där spenderade vi några timmar med till största delen trevliga personer, exklusive pedofilen, och musik! Rätt kul ändå!

Klockan tre idag är det match på "Stuguns arena" ;) Ska såklart dit och heja fram Stuguns A-lag(are) tsm med Josefine! Det är lite roligt för det är under dessa matcher man träffar flest stugubor, just för att Stugun har så trogna supporters! Ska bli riktigt roligt! :)


Men du, säg inte till Jonathan att vi tog hans cykel!
Haha ibland är jag mer blåst än människorna i dockusåporna!!

Ha en wonderful dag!<3

Let's try, we got nothing to lose!

Kategori: Moments Like This



Har just skrivit klart det där receptet till matlagnings tävlingen och skickat iväg det till Doris. Nu sitter jag och smuttar på en egengjord smoothie à la caroline. Den är gjord på banan, fryska blåbär, jordgubbssylt och hallonyoghurt, riktigt smaskig blev den ;)

image4

Något som också var riktigt smaskigt var att jag fick tillbaka min rapport om islam idag, med en MVG stämpel!! Nu är det bara några prov kvar innan vi går ut, plus dom vanliga glosorna förstås..

Imorgon hade jag tänkt att ringa på några sommarjobb som jag har blivit tipsad om. Jag vet att jag är sent ute, men bättre sent än aldrig, jag har ju inget att förlora iaf! Det jag hoppas mest på är en badstrand i närheten av våran sommarstuga, men jag lär nog ha en del konkurenter för vem vill inte vara där?!
Vi får se hur det går, wish me luck!

Nu måste jag gå och plugga franska. Ska försöka att komma i säng i någorlunda tid ikväll men jag kommer säkerligen på något jag måste göra som får tiden att rinna iväg, som vanligt..

Sweet dreams<3

Ett otroligt onödigt inlägg...

Kategori: Moments Like This

Kom hem från träningen för en stund sedan och nu sitter jag här och fikar, bl.a. hårdbröd med linfrö som nog är den godaste mackan som säljs i affärer idag. Prova om du inte har gjort det förut! :)

Morgondagens träning blir att springa runt i alla j***a lägenheter vid körfältet. Förra gången vi gjorde det klagade jag konstant på att mina skor var blöta o.s.v. Får se vad klagoämnet blir den här gången :p

Måste kila! Have a lot to do tonight ;)
Pussohej!

Different kind of feelings

Kategori: Moments Like This

Min kompis ikväll har varit min musik, en kompis att lita på. Har bara spelat glada låtar med fart eftersom jag just ikväll har varit på riktigt bra humör. Låtar förmedlar så otroligt mycket känslor och utan musik skulle livet vara så otroligt tråkigt. Gick ut och sprang en sväng (med musik i öronen förstås) och stannade till ett tag på Älvvallen där jag hittade en annan kompis, en fotboll xD Jag och musiken lekte ett tag med fotbollen innan vi begav oss hemåt igen.
Haha måste bara tillägga att jag inte är ett psyko, men jag kan kanske ibland uppfattas så! :p

Josefine Mattsson är min ögonsten som jag älskar tills jag dör! I mina tidigare inlägg har jag låtit väldigt bitter, men inget av det jag har skrivit har varit menat till dig, och det lovar jag! Plus att vad det gäller det  "känsliga ämnet" så har jag inte menat att sagt nått för att vara taskig utan helt enkelt för att jag varit ärlig. Det finns för få ärliga personer i världen men jag försöker iaf. Förlåt om jag sårat dig<3

30 par skor

Kategori: Moments Like This

Nu är klockan 16.37 och jag har just kommit hem från mina kusiner där vi tillbringade några timmar efter att ha sett deras konfirmation. Det var rätt drygt att sitta i kyrkan i 2.5 timmar, plus att jag satt längst bak och såg inte ett smack! Det bästa med vistelsen i kyrkan var nog Gud, haha! (Bara dom som var där fattar vad jag menar)
Fick syn på några bekanta och några nya personer, som var roliga att lära känna ;) Mer sånt vill vi ha!
Hemma hos mina kusiner blev det mat, fotbollspelande, snack och sen fika. Kulkul!

Eftersom konfirmationen höll på i en evighet han jag även tänka på en massa. T.ex. varför alla psalmer sjungs i en tonart som endast 1% av kyrskans besökare klarar av?! Samt varför det serverades chokladbollar och festis i pausen som innehåller en massa socker, vilket leder till överskottenergi hos alla småbarn?! Själv satt jag på en bänk omringad av fem skrikande småbarn (mina syskon och tre kusiner), och då bortser jag från pappa vars mobil började tjuta mitt upp i alltihopa, man får ju skämmas! ;p

På tal om mobiler, jag gillar sena samtal ;)
Däremot gillar jag inte lögner! Think about that..

Igår spenderade jag kvällen med ett trevligt gäng människor uppe hos viktor! Det blev musik, gotta, snack, kubbspel, twister... ja lite av varje! Mycket kul, det måste göras om :)

 Snygga människor är glädje! 
                                                                    
Pusspuss<3

Fint väder, sommar kläder

Kategori: Moments Like This

JH träningen igår gick helt okej. Det var troligen den sista vi hade med laget vilket känns både skönt men samtidigt lite tråkigt. Den 23-25 bär det av till Karlstad på Cup Kommunal och det är det sista vi gör med JH! Tar ledigt på fredagen den 23 eftersom vi åker klockan 06.00 från stan. Jag missar även skolan den 26 eftersom vi kommer hem sent på kvällen, och när man har en anledning att slippa skolan är man dum om man inte tar den! ;) Däremot missar jag storsloken och det känns lite tråkigt just(e) för att det är den största händelsen i Stugun hela året och det kryllar av både människor och äckelgäddor.
Helgen efter Cup Kommunal åker klassen som sagt till Kroatien, och då missar vi en hel vecka av skolan!!

Troligen ska jag träffa några kompisar idag och gå och ta en fika på Lilla Bageriet. Men i väntan på att alla ska vakna (de är ju faktiskt lördag!) så ska jag nog gå ut en sväng. Ikväll hoppas jag på grillning med familjen, samt att vädret fortsätter vara bra!

Apropå vädret, bäst att gå ut i solen medan den fortfarande skiner ;)

Ciao!

Du kan aldrig vara säker

Kategori: Moments Like This

Jag har fått mig en tankeställare.. Faktum är att jag levt i min egen värld idag och inte orkat bry mig om alla andra. Det stora ämnet som snurrat runt i mitt huvud idag är att jag inte riktigt vet vad jag ska tro. Du tycker såklart att jag ska tro på det du säger, men gör jag rätt om jag gör det? Jag är som Mecka utan att någon riktigt fattat det.. Det är nästan skrattretande hur människor kan hålla på!
Många som läser det här förstår nog ingenting av vad jag menar, men de som gör det kan ta åt sig!

Ännu en tankeställare! Tänk att vara kille istället, vad jävla skönt!!

Måste kila! Sandra kommer snart och hämtar mig, sen bär det av till Lövsta på JH-träning :)

Vem ska jag tro på, tro på, tro på när
tro på när allt är såhär?

(Artisten suger och låten likaså, men texten passar just idag)

Min blogg Min Åsikt

Kategori: Moments Like This

Känner en lättnad över att snart gå ut skolan och slippa passa tider, göra läxor och framför allt slippa allt tjat! Vet inte riktigt hur våran klass ska stå ut med varandra en hel vecka när vi åker till Kroatien när det knappt fungerar att hålla humöret uppe en hel lektion..! Spännande att se om tredje världskriget bryter ut ;)

I helgen bär det av till Frösön! Ska bo där från fredag till söndag och se om stan har nått att erbjuda ;) På nått "konstigt" vis har mamma mist lite förtroende för mig och man undrar ju varför. Ska iaf ta vara på varje sekund den här helgen för att ladda upp inför ännu en skolvecka, är som sagt riktigt less nu!
Jag sa till Josse att jag ska sluta tjata över små obetydliga saker som ingen vill eller behöver höra, men att skriva det på bloggen är ett undantag ;) Det är ju eget val om man vill läsa eller inte.

I sommar ska jag:
¤ Åka till Göteborg på Gothia+ Liseberg
¤ Delta i Storsjöcupen
¤ Åka till min sommarstuga
¤ Åka på en tripp över en helg med pappa, på motorcykel såklart!
¤ Umgås med dom Bästa jag vet- JERC's
¤ Sommarjobba
¤ Vara impulsiv!!

Måste bara tillägga (& klaga) att jag min dumma jävel INTE har ansökt om sommarjobb.
Ibland straffas man för att man är tidsoptimist.. Måste skärpa mig!

hejdå!