saraerikacaroline

Måndag

Kategori: Moments Like This

För dom flesta började skolan idag men jag (och alla andra som går åk 2 eller 3 på gymnasiet) har turen att börja på onsdag. Jag som har ändrat inriktining från förra året är liiite nervös. Det känns ungefär som att börja ettan igen och det var ju riktigt roligt så jag tror att det blir minst lika roligt i år! Skillnaden är väl att de som redan går SPIT har gått med varandra ett år och känner varann redan, men jag hoppas på att smälta in ändå. Om jag känner mig själv rätt kommer jag tycka att första veckan är rolig men sen ledsna och börja räkna ner till närmaste lovet. En sak i taget, först ut är promenad med mammi!

Pussssssssssssssssssss

Snart börjar allvaret, på riktigt

Kategori: Moments Like This

Fredag igen och även sommarlovets sista.. Usch det tog emot att skriva det där men sanningen är inte alltid rolig. Sitter på jobbet nu och avverkar min sista dag här för denna sommar, ska troligtvis jobba här på alla loven de två följande åren så jag kan fylla på kontot i takt med det jag spenderar. Känns bra!
Så, vad ska jag göra denna fredag då? Jag ni jag har ingen aning men det lutar mot en mysig hemmakväll med familjen med film och myspys som vi brukade säga när jag var liten och som vi fortfarande gör hehe. Tack vare Linnéa och Maria kan jag fortsätta använda mig av barnsliga termer, titta på Disneyfilmer, leka lekar och få besök av jultomten utan att skämmas, jag menar jag gör det ju för deras skull.. *kikhosta*

Ska fortsätta jobba i x antal timmar till. Är helt lonely på min avdelning på kontoret så jag har egentligen fullt upp med att svara i telefon, dricka te och agera chef, hade bara några minuter över.

   + Caroline =   

Jag gilla're

Kategori: Moments Like This

Glad tjej här! Har fått reda på en asskitabra sak idag (vet inte hur jag ska uttrycka mig..). Är iallafall överlycklig hihi!
Nog om det, nu överväger jag att gå ut och gå med någon pratglad varelse eller lägga mig i sängen och se på film.. Tror att jag går ut en sväng nu sen blir det duschen, packa till imorgon och sen film. Beger mig 5 mil väster ut imorgon och stannar troligtvis tills på torsdag eftermiddag. Då spelar Josefinfin match här hemma och jag samt några brudar från spoof ska vara hennes personliga hejjarklack! Under tiden i stan ska jag umgås med ********** och ******* som jag inte har gjort på evigheter! Ska även klippa mig imorgon och det är något jag älskar! Doften i salongen, bli ompysslad, få håret tvättat, topparna klippta, ja jag känner mig alltid som en ny person även om ingen annan ser någon skillnad.
Nu är det dags för duntäcke, film och naturgodis!

Hard work work

Kategori: Moments Like This

Godmorgon!
Nu sitter jag på jobbet och här var det lugnare än lugnast. Väntar på att hon jag jobbar med ska komma och ge mig arbetsuppgifter, så under tiden sitter jag och läser bloggar. Funderar på att cykla till min moster senare på lunchen för ryktet säger att hon har bakat en hel del kakor!

Nu kommer hon, dags att börja jobba! Pusshej

Söndags mys

Kategori: Moments Like This

Hehe jag har inte städat rummet än.. Istället har jag legat i sängen större delan av dagen och tittat på film och till middagen fick vi besök av min moster med familj. Så mycket mer har jag inte gjort.. Ska ta med mig en skål vindruvor till rummet nu och städa iordning lite på rummet och sen se lite mer film. Finns inte så mycket annat att göra då vädret envisas med att fortsätta regna.
Imorgon blir det troligtvis jobb igen. Dvs back to reality!



Jag och min söta kusin Amanda!

Knivhugg i magen

Kategori: Moments Like This

Hade världens mardrömsnatt inatt. Inte pga mardrömmar utan för att jag hade en så otrolig jävla värk i magen! Jag låg och vred mig i timmar innan jag tillslut somnade. Kanske berodde magontan på att jag, Josse och Sandra åt upp en hel kladdkaka tillsammans igår kväll eller så kan det ha berott på att jag har avslutat min pencilinkur vilket tydligen kunde medföra biverkningar efter avslutad kur. Hur som helst så mår jag mycket bättre nu efter några timmars sömn och ska ta och slänga ihop lite brunch och slappa framför TV:n en stund. Har inte så mycket mer planerat idag eftersom vädret begränsar min famtasi, vad kan man gör ute när det regnar liksom? Ska iallafall plocka ihop innehållet av min resväska som jag av en outgrundlig anledning tömt ut på golvet.. Men först mat!



Påväg mot solen

Sweet home sverige

Kategori: Moments Like This

Jojomeen Carro är hemma igen, i kylan.. Saknar redan värmen men jag saknade sverige mer så jag är glad att jag är hemma. Efter en vecka med folk som inte ens kan snacka engelska, folk som driver mig till vansinne och kallar mig surpuppa och folk som kör bil så att jag nästan spyr så vet jag inte om jag hade klarat en vecka till. Eller jo, för det var underbart härligt på stranden, i solstolen och på alla mysigt restaurander mm och det överväger dessa galna spanjorers beteenden.
Lägger upp bilder senare, nu ska jag ut i solstrålarna som även har nått Sveriges breddgrader!

Subban

Kategori: Moments Like This

Dagens bravader bestod av en resa till staden för att möta upp mina saknade vänner, för en fika såklart! Vad kan vara härligare än en bärpaj på Pause med ett gäng sköna brudar?! Efter fikat blev det lite sökande i affärerna där jag bl.a. hittade en vit klänning och en kavaj till mamma (dock på rea). Tyckte att hon var värd det!
Dagen bestod som vanligt av mycket skratt (Sabina var ju med hehe) och även hemresan gav ett skratt eller två.Tyvärr tyckte inte pappa att det var lika roligt som jag eftersom jag övningskörde för första gången i stan med alla dess rondeller och trafikljus, så det var bara jag som tyckte att mina pinsamma motorstopp i korsningen var något att skratta åt. Är iallafall hemma utan större skador (vet inte riktigt om pappa numera lider av psykiska skador i och för sig) så nu fortsätter packandet av resväskan. Har även hämtat ner några böcker från vinden som jag inbillat mig att jag kommer hinna läsa i Spanien. Aja, have a lot to do, bye!



Minna måste växa på sig alltså..!



Johanna vet hur man ser snygg ut med truten full!



Sabbe sötnosan, my own clown


Here I am, again

Kategori: Moments Like This

Jag vet att ni har saknat mig, men nu är jag tillbaka (innan jag försvinner en vecka till Spanien)! Vi kan kalla det sommaruppehåll eller nått.

Hur som helst så har jag en hel del att berätta men jag vet inte vart jag ska börja, därför blir det en snabb sammanfattning:
¤ Har varit ensam hemma i två veckor och lekt vuxen vilket betyder att jag har jobbat, städat, tvättat, klippt gräset mm. Ingen större fara skedde under tiden och det är jag riktigt stolt över! Mina grannar tror säkert att jag var nära på att dö härom dagen men egentligen var det bara en skollhet tomat som jag tappade mellan brösten och gjorde att jag skrek för full hals.

¤ Varit på Storsjö Yran och yrat omkring bland tusentals människor och bra artister. Jag behövde verkligen en helg med mina närmsta vänner när jag bara fick roa mig, det var år och dar sedan sist! Bilder kanske kommer senare...

¤ Idag var jag i Sundsvall med min moder och broder och shoppade loss på mammas pengar eftersom jag själv tappade bort min plånbok och spärrade kortet (som jag återfann några timmar senare, det nya kommer inom kort).
Det blev några linnen, en kjol, bikinitrosa och ännu ett par solglasögon som har blivit något av mitt nya beroende =)

¤ Har även hunnit med att få halsfluss vilket är mindre roligt. Varför måste det hända tre dagar innan jag åker till Spanien för? Va?! Hoppas pencilinen får mig frisk inom två dagar som läkarna sa.

Vad som händer ikväll är att börja packa resväskan, ladda in låtar på min mp3 samt hämta ner några böcker från vinden som ska få restiden att gå fortare.

Puss på er mina trogna läsare!



Även att jag åkte till sundsvall för att shoppa på H&M.. Glasögon från Åhléns!



Dessa ska få pryda min bak i Spanien. Kostade endast 50 kr så jag var tvungen.



Även denna är från H&M! (ursäkta min dåliga mobilkamera)