saraerikacaroline

Dags att växa ifrån dukat bord

Kategori: Moments Like This

Tänkte fortsätta fixa lite med bloggen men orken försvann. Istället ska jag gå och ta mig en dusch innan jag ger Linnéa och Maria kvällsfika. Mamma och pappa är borta i några timmar till så jag får aggera barnvakt ikväll. Sen får jag inte glömma bort alla tusen ord som vi har i glosor till imorgon heller.. MEN! En positiv sak är att vi har sovmorgon imorgon så vi har bara två lektioner innan vi slutar.
Jag har en till rolig sak att berätta, jag ska nämligen (om än bara för några dagar) bo i en gullig liten stuga vid stan, vill inte säga vart ;) Det ser ut precis som en etta fast i stugformat vilket gör det hela mycket mysigare. Det betyder alltså att jag måste börja ta lite ansvar.. Kul men jobbigt värre! Kommer troligtvis inte kunna blogga lika ofta eftersom jag inte har någon dator där, men jag tar chansen så fort jag får syn på en!
Så nu är det dags för mig att packa väskan med träningskläder och allt innan jag hoppar in i duschen!

Kramar!

Ser där!

Kategori: Moments Like This

Ja.. Det jag skett vissa förändringar här under dagen, dock inte så bra förändringar.. Jag kan erkänna att jag inte är så vidare teknisk med datorer och fattar inte så speciellt mycket vad det gäller att designa bloggar. Nu undrar ni säkert om jag bara har tryckt på en massa olika ställen också blev resultatet såhär? Men faktiskt så är det en början som förhoppningsvis blir lite snyggare med tiden. Så nej, helt ute och cyklar är jag inte. Tänkte ta en paus i mitt designande och gå ut för att få lite friskluft. Under tiden kanske jag får lite nya idéer.

Hej så länge!

Ute faller snön..

Kategori: Moments Like This

..tralala! Vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag tittar ut genom fönstret. Vintern verkar aldrig vilja ge med sig, fast det är iochför sig bara januari är men jag längtar redan efter sommaren! Typiskt mig som aldrig kan vara nöjd.


Taget för några minuter sedan


Idag är det måndag men jag sitter hemma vilket innebär att jag fortfarande inte känner mig 100% okej, har en obehagskänsla i magen.. Och med tanke på att min klass ska på studiebesök hos en skitstation idag(eller reningsverk som det också kallas) så kanske det är lika bra att jag stannade hemma. Jag skulle nog inte klara av lukten.
Så istället tänkte jag försöka fördriva tiden på bästa sätt här hemma. Har redan målat några skisser (har kommit på att jag vill lära mig måla, höhö) och spelat lite keyboard (eftersom jag inte har någon gitarr fick den duga) men jag ledsnar så fort på allt jag gör. Jag känner på mig att det här blir en lååång dag..

Skolan började för fem minuter sedan och jag är redan less på att vara hemma, lyckat!

Hallelujah

Kategori: Moments Like This

Jippie! Äntligen klar med arbetet om de olika ideologierna. Kan tyvärr inte påstå att det ens ligger på top 100 av mina tidigare arbeten men att ha legat inne i två dagar gör att jag inte ens kan tänka klart. Har även för första gången i mitt liv gjort allt jag sa att jag skulle göra idag; titta på bandymatchen gjorde jag medan jag och min familj åt tacos framför tv:n, innan dess duschade jag, fixade naglarna och gick omkring med hårinpackning, samt åt nyponsoppa med glass. Nu ska jag ta på mig lite varmare kläder och gå ut en sväng med Lucas innan jag går och lägger mig.

Go'natt från mig!

såg även stomp the yard idag, för andra gången den här veckan..

Såg även Stomp the Yard idag, för andra gången den här veckan..

Söndag förmiddag

Kategori: Moments Like This

"Helg ljuva helg?" Nja den här helgen blev inte så härlig som jag hoppats på.. Vaknade på lördag morgon och mådde uselt och såklart hade jag fått magsjuka. Så i hela 12 timmar låg jag i soffan och växlade mellan att titta på filmer och sova. Idag mår jag iallafall mycket bättre men tänker hålla mig inomhus. Därför ska jag passa på att göra följande:

¤ Skriva klart ett arbete om liberalismen och marxismen
¤ Fixa naglar, fötter & lägga hårinpackning
¤ Titta på finalen mellan Sverige och Ryssland (om jag minns rätt) i bandy
¤ Äta nyponsoppa med glass, typ det enda jag kan äta just nu..

Helg ljuva helg

Kategori: Moments Like This

Äntligen helg igen! Veckan gick så otroligt snabbt att jag inte ens har hunnit planera vad jag ska göra i helgen. Troligtvis ska jag och några brudar träffas och umgås imorgon kväll och ikväll ska jag först till Elise och sedan ska jag träffa Rebecca en sväng. Skulle egentligen på träning i stan men hade tyvärr ingen skjuts.. Hade verkligen behövt träna med tanke på att jag drog i mig en stor morotskaka och ett stort glas varm choklad med grädde idag när jag var och fikade med Sabina, Karro och deras trevliga kompisgäng efter skolan. Roligt, mysigt och gott!

Dags att röra på mig om jag ska hinna göra någonting innan let's dance börjar!



Några av flickorna som till och med får skolan rolig! puss

Just Dance

Kategori: Moments Like This

Härlig dag idag! Eftersom vi hade prov igår fick vi extra sovmorgon idag och efter det hade vi bara två lektioner, plus klassråd där vi fick lite mer information om inriktningarna och olika val. Efter det gick jag och några tjejer från klassen och tog en fika på Törners vilket såklart var lika mysigt som vanligt! Efter mycket skratt och skvaller tog jag bussen till min moster, åt middag där och for sedan vidare för att titta på en liten "stuga" där jag kanske kommer bosätta mig de dagar jag har träning eller dans. På tal om dans så var jag och dansade idag igen och det var minst lika roligt den här gången, om inte snäppet roligare. Vi började på en dans som jag verkligen ser fram emot att lära mig helt!

Nu tickar klockan på som aldrig förr, dags för sängen! Nattinatti.

Hallå!

Kategori: Moments Like This

Jag har knappt tid att skriva inlägg längre! Mina dagar bara flyger förbi; kliver upp, tar bussen in till stan, går på skolan, träning, tar bussen hem. De dagar jag inte har träning är det ungefär samma process fast träningen byts ut mot läxläsning.
Under tiden jag inte har uppdaterat har jag också hunnit med att börja dansa på Wendlas vilket är någonting som jag velat gjort länge men aldrig tagit mig tid att göra. Än så länge har jag bara dansat en gång så jag klassas totalt som en nybörjare. Visst, jag känner mig ganska oproffsig när jag försöker mig på några steg som ser hur simpla ut som helst när dansledaren gör dem men när jag ska göra dem ser det ut som en helt annan koreografi. Men visst är det härligt att vara en nybörjare ändå? Vad gör det då om jag gör fel, det är ändå ingen som förväntar sig att jag ska vara bra!
Imorgon är det dans igen och jag längtar för det är såå kul!

Apropå ingenting.. Jag har ett dilemma! Jag har 9 dagar på mig att bestämma om jag vill gå kvar på samhälle språk eller inte. Och jag har ingen aning om vad jag vill!!! Egentligen spelar det nog ingen roll vilken samhällslinje jag går för jag lär ändå kunna utbilda mig till var jag vill eftersom jag måste läsa vidare hur som helst. Ska grubbla vidare på det så får vi se hur det hela slutar.

Ska snart iväg till Josefine och titta på Step Up 2. Har sett ettan och den var rätt bra men som regel brukar tvåan vara sämre.. Får se om den här filmen följer trenden! Trevlig kväll!

Måndag

Kategori: Moments Like This

Jag förstår inte hur rastlös jag kan bli på en dag bara för att dom jag brukar umgås med inte är hemma. Jag är totalt beroende av att ha någon att vara med 2/3 av dygnet! Idag vaknade jag ändå relativt tidigt och tog mig en promenad med mamma, kom hem och åt lunch och resten av dagen har jag slösat bort totalt med att inte göra någonting alls. Ikväll ska jag iallafall träffa Josefine, men vi ska förstöra kvällen men att plugga..! Varför lägga ett prov direkt efter ett lov?! Men.. jag mina abstinensbesvär kanske botas när jag träffar Josefine.

Nu ska jag gå och äta efterrätt med familjen! Ha en trevlig kväll!

Det mesta förändras med åren

Kategori: Moments Like This

Nu var det alldeles för länge sedan jag skrev ett inlägg men ännu längre sedan jag bara satt och tittade på tv med familjen. När jag var liten såg alla fredagar ut på samma sätt, hela familjen åt en god middag i vardagsrummet med tända ljus, ost och kex osv, eftermaten satte vi oss framför tv:n och åt chips, godis och dricka. Men nu för tiden har jag inte ro att sitta still en hel kväll, även om det är skönt att bara slappa. Nej, nu ska jag gå upp och lägga mig framför tv:n och bara mysa. Imorgon är det Sundsvall som gäller och förhoppningsvis kommer jag hem med mer kläder men dock mindre pengar!

Pussohej!



Maria i januari förra året!



Linnéa för ett år sedan!