saraerikacaroline

Norges nationaldag- firas med fotboll

Kategori: Moments Like This

Vaknade för drygt en timme sedan av att Fredrik väkte mig, då var klockan 12. Det blev ganska sent igår även fast det inte var något speciellt "drag" på byn, haha! Fredags kvällen började med att jag och min familj åt middag hos min moster. När jag var mätt och belåten, som man brukar säga, kilade jag iväg till Josse och satt där och pratade och tittade på MTV. Vi såg på "Next" som är så otroligt töntigt, men det är därför det är så roligt att titta xD Efter en stund kom Sandra och i samma veva började "A Shot At Love With Tila Tequila" (eller hur det stavas). Programet är lika uppblåst som personerna men om man skulle ta bort alla dockusåpor skulle det bara finnas typ 3 kanaler vilket skulle vara jättetråkigt!
Iaf så tog jag, Josse och Sandra Jonathans cykel hem till mig. Vi gjorde det ganska bra som åkte tre personer på den lilla cykeln tycker jag! Hos mig svullade vi naturgodis en stund och pratade men sen fick vi ett samtal och begav oss ner till "centrum" hahaha! Där spenderade vi några timmar med till största delen trevliga personer, exklusive pedofilen, och musik! Rätt kul ändå!

Klockan tre idag är det match på "Stuguns arena" ;) Ska såklart dit och heja fram Stuguns A-lag(are) tsm med Josefine! Det är lite roligt för det är under dessa matcher man träffar flest stugubor, just för att Stugun har så trogna supporters! Ska bli riktigt roligt! :)


Men du, säg inte till Jonathan att vi tog hans cykel!
Haha ibland är jag mer blåst än människorna i dockusåporna!!

Ha en wonderful dag!<3

Kommentarer

  • ? säger:

    vem é "pedofilen"?

    2008-05-17 | 20:39:30

Kommentera inlägget här: